Sokatok kérésére már igényelhető Petri Barbi egyéni, “Bilingual Parenting Coaching” konzultációja, mely most bevezető áron csak 1500 Ft!

Barbi sokak által vágyott szolgáltatása a “Bilingual Parental Coaching” nevet viseli. A kétnyelvű nevelést segítő konzultációt 30 perces egységekben tudod igényelni és lefoglalni. Mivel az egyéni konzultációk interneten folynak, a világ bármely pontjáról jelentkezhetsz! Ez a tanácsadás egyik nagy előnye.

Miután megjelölted az időpontot a Setmore naptárban, kérlek, nyomd meg a Paypal “Pay Now” gombját és a megfelelő ellenértéket egyenlítsd ki Paypalon keresztül, ami az internet legbiztonságosabb fizetési módja.

Vedd fel Barbit Skype listádra! A rhymetimebarbi@gmail.com címet keresd.

FIGYELEM! Az ingyenes DUMAngol és Premium konzultációt csak a programokon résztvevők foglalhatják!

Ha nem megy a Pay Pal fizetés, akkor a barbi@rhymetime.hu címre írj levelet, hogy Paypal díjbekérőt kérsz, vagy utalni szeretnél.

Units
Bilingual parenting coaching

"Mi a legelső LIVE-unknál nyertünk konzultációt. 30 perc Barbival sokat segített abban, hogyan kezdjük el - ja és mind ingyenes tipp volt, amit kaptunk."

Gidofalvy Anett

"A skype beszélgetés egy megerősítés volt, hogy nincs túl korán az angol tanuláshoz. Rengeteg hasznos tanácsot kaptunk, amit használunk is :)"

Tankó Enikő