Ezt mind INGYEN kapják a Rhyme Timer anyukák! Katt a részletekért!

Ugye tudod, hogy mekkora előnyhöz juttatod egész családod a játékos kétnyelvű neveléssel?

Hadd segítsünk ezen a rögös, mégis csodálatos úton szakértők által összeállított és más, többnyelven nevelő anyukák által tesztelt anyagainkkal! A kétnyelvű nevelést elkezdeni nem könnyű, azonban ahhoz tartani magunkat még nehezebb. Velünk sokkal következetesebb leszel és nem csak az angolban!

Fontosnak tartom, hogy alaposan tájékoztassalak és támogassalak a kétnyelvű neveléssel kapcsolatban, hogy érezd, NEM VAGY EGYEDÜL EZEN A CSODÁKKAL SZEGÉLYEZETT, ÁM RÖGÖS ÚTON!

Ha lejjebb görgetsz, kicsit jobban megismerheted a kétnyelvű nevelést segítő, magyar szülőknek készített módszerem és engem! A lap alján pedig mások mondják el, mit gondolnak rólam és a Rhyme Time módszerről.

Énekelj és mondókázz angolul

A rímelő dalok és versikék elengedhetetlenek egy nyelv elsajátításához. Megmutatjuk, hogyan fogj hozzá! >>

Tanuld meg a top angol mondókákat és dalokat!

Segítünk Neked  elsajátítani a legszuperebb “nursery rhyme”-okat, amik valószínűleg kimaradtak a gyermekkorodból, hiszen Téged még nem kétnyelvűnek neveltek.

Fejleszd babád és saját angolod otthon is

A Rhyme Time módszer a babának és a mamának is sikerélményt ad. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Foglalkozásaink, online képzéseink, kihívásaink segítenek Neked a rendszeres és önfeledt angol játszásban.

Olvass eredeti angol mesét babádnak

Bookfairy segít kiválasztani a top angol gyerekkönyveket és megtanít, hogyan olvass.>>

Az Usborne Olvasásra Nevelés Programjának követei vagyunk

A közös meseolvasás élménye serkenti a képi látásmódot, képzelőerejét és nyelvértését. A mese a gyermek szemével nézett világ.

Példaértékű kétnyelvű közösséget építünk

Nagyon fontos, hogy mi, babaangolozó csodabogár családok találkozzunk, összetartsunk. >>

Számíthatunk egymásra!

Büszke vagyok összetartó, egymást segítő keménymagunkra, akik virtuálisan és élőben is szívesen találkoznak és cserélnek eszmét a szülőségről és a kétnyelvű nevelésről.

Februárban újra indul egyedi módszertannal kidolgozott, 12 hetes, játékos online angol programunk! Katt a részletekért!

7 db-os “must-have” mesekönyvcsomag totyogósoknak!

A totyogós korosztálynak ideálisak ezek a mesék: egy aranyos nyuszi és egy cuki kisegér kivételes barátságán keresztül tanulhatunk a gyerekekkel a mindennapi életről.

Picit a Bogyó és Babócáékéhoz hasonló világ tárul elénk: állatgyerekek kalandjaiba csöppenünk, ahol nincsenek felnőttek.

Külön kiemelendő, hogy a borító belső oldalán találsz 1 QR kódot, amivel letölthető a történethez való hanganyag, amin nagyon élvezetesen, gyönyörű brit angolsággal mesélnek, hol gyerekek, hol felnőttek.

“Vidám, játékos hangulatban telnek az órák, miközben Barbi végig angolul beszél, énekel a gyerekekhez. Szuper alapokat ad és kiváló az angol nyelvvel való ismerkedéshez. A Dagály utcában a játszóházat is igénybe lehet venni, ami külön öröm.”

Lomen Szilvia

“Szerettük! ? Barbit is és az Usborne könyveket is, amikkel megismerkedhettünk. Azóta is az ott szerzett tudás a 3.5 éves nagylányom angoltudásának alapja ? Köszönjük!”

Bárány-Szilfai Alida

“Get you self confidence boosted by Barbi to teach your kids Engish at home ?
Thank you!”

Magyar Katalin
 • Fontos tájékoztatás óráinkkal kapcsolatban

  Kedves Szülőtársak! A koronavírus világjárványra és az otthoni karantén fontosságára való tekintettel a Rhyme Time és Jump&Fun foglalkozásokat határozatlan időre országosan beszüntetjük, az elmaradt foglalkozásokat természetesen pótoljuk. Arra bátorítunk Benneteket, hogy aki csak teheti, [...]

 • Peep Inside an English Baby Camp

  Nyáron az ember mindig vagy túl sok mindent betervez vagy épp híján van a programoknak és keresi az izgalmas lehetőségeket. Bennem mindkét érzés ott kavargott tavaly nyáron, amikor meghirdettem az első nyári [...]

 • Miért jó választás a Prémium Program?

  Ha gondolkodsz az éves Premium kihíváson, érdemes elolvasnod Dr. Juhász Gyöngyvér VIP anyukánk beszámolóját az elmúlt egy évről. Ismerve Gyöngyvér, Panka és Áron angollal kapcsolatos eredményeit és Gyöngyvér maximalizmusát, szerintünk megfelelő referencia! 😉 Miért jó [...]

 • Petőfi Sándor: National Song

  National Song If you have been following us for a while, you know that we adore English rhymes, songs, poems and stories. Since we parent bilingual, we find it important to make [...]

 • Beszédkésés – Mennyiben érinti ez a kétnyelvű gyerekeket?! – Egy logopédus szakmai tanácsai

  Cikkünk témája a beszédkésés kétnyelvű gyerekeknél. Christina-May, kétnyelvűekre specializálódott logopédus és beszédterapeuta, aki többek között diszlexiás gyerekek fejlesztésével is foglalkozik, valamint előadó és coach. A kétnyelvűség és beszédkésés kapcsán a következő kérdésekre válaszol: [...]

Partnereink