Angol tanulás

támogató közösségzene, mozgás, játékképességfejlesztésinteraktív, élmény alapúotthon is

TANULJATOK KÖZÖSEN ANGOLUL, MEGADJUK A LENDÜLETET!

Angol tanulás

támogató közösségzene, mozgás, játékképességfejlesztésinteraktív, élmény alapúotthon is

TANULJATOK KÖZÖSEN ANGOLUL, MEGADJUK A LENDÜLETET!

Mi a Rhyme Time Családi Nyelviskola titka?

Mi a Rhyme Time Családi Nyelviskola titka?

“We really like the Rhyme time classes. They are a lot of fun. My son like the songs and the rhymes and my english knowledge improves also.
The homepage and the youtube channel is full of free materials what can we use at home.”

Vancsura Vera

“Imádtuk a Rhyme Time-ot, amíg Balázs kicsi volt. Most pedig imádjuk a Jump and Funt, az élő adásokból pedig minden héten újabb ötleteket és motivációt kapok az angolozáshoz, ami mostanában kezd igazán megtérülni.”

Kálvin Annamária

“Szuper kezdeméneyzés, cuki angolul kommunikáló mikroközösségek, sok éneklés és móka. Rengeteget tanultunk és profitáltunk belőle, nagyon örülök, hogy rátok találtunk!”

Lontay Mónika

Ismerd meg a Rhyme Time Angol Családi Nyelviskola vezetőjét!

Rhyme Time és Jump&Fun órák… játék, show, az örök fiatalság forrása angolul. Az igazi kiteljesedés, pedig 19 évesen kezdtem a szakmát.

A Rhyme Time Családi Nyelviskola az örökbefogadott gyermekem. Hálás vagyok, hogy a családommal – és sok-sok oktatónkkal – együtt neveljhetjük, fejleszthetjük, SZERETHETJÜK.

Angol és holland szakon végeztem a Károli Gáspár Egyetem Bölcsészkarán. Mindig is imádtam tanítani, ám sosem tudtam eldönteni, hogy gyermekekkel, vagy felnőttekkel szeretnék foglalkozni. Most nem is kell!

A hozzánk járó kicsiket és szüleiket is taníthatom, segíthetem. Mindig imádtam énekelni, ám módszetanokat és rendszereket fejleszteni,.sőt, digitalizálni is; ezek közül sem tudtam hosszú évekig választani. Mióta a Rhyme Time-ra összpontosítok, mindezekkel egyszerre foglalkoztatom. És utoljára, de nem utolsósorban, sosem tudtam eldönteni, hogy az a saját gyerekeim, vagy mások angol tanítását, fejlesztését részesítsem-e előnyben.

A Rhyme Time kihívások révén ötvözhetem a kettőt. Egy álmom vált valóra! Csapatommal azon munkálkodunk, hogy a te családod életébe is örömet, közös minőségi időt és rengeteg önbizalmat hozzon az angol nyelv elsajátítása.

Tarts velünk már ma!

Gulácsi Annamária
Rhyme Time és Jump&Fun vezető oktató

EZ LESZ A KÖVETKEZŐ

online programunk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Együttműködő partnereink