Kezdés: 2021. június 14.
Már csak 2 hely maradt!

Csak a fizikai ajándékok értéke a csomagban 21.340 Ft! Ehhez jön a 3 hónap módszertan és rengeteg új élmény.

Az “Állati jó” otthoni gyerekangol program különleges lehetőséget biztosít neked és családodnak arra, hogy gyermekeiddel együtt elmélyüljetek a játékos angol nyelvátadásban, szakértő segítséggel, mégis kötetlenül, sok-sok zenével és szabad játékkal, a legjobb angol gyerekkönyvekkel!

állati jó kihívás

Nézd meg, mit mondunk a Kihívásról! Rövid videó

 • Megismerkedünk angolul az állatok világával, csodálatos Usborne gyerekkönyveink és kártyáink bevonásával, amiket mind elküldünk nektek
 • Több, mint 20 klasszikus angol gyerekdalt és mondókát tanulhatunk meg,
 • Legalább 12 készségfejlesztő kézműves- és egyéb angol játékötletet valósíthatunk meg,
 • Fejlesztjük a kicsik nagymozgását és ritmusérzékét zenei eszközökkel és játékokkal,
 • Igen, ti is kaptok 1-1 csörgőt,
 • Számolni tanulunk, angolul is, különböző korosztályokra szabva, figyelembevételével,
 • Gyakoroljuk a bábozást, az áltad választott bábokkal,
 • Elmélyedünk egy kicsit a korai második nyelv átadásban és megismerjük a Rhyme Time-módszert, amely segítségével az otthoni angolozás magasabb szintre tud lépni.
 • Kényelmesen, az otthon nyugalmában,
 • 0-24 szakmai és lelki segítséggel, motivációval,
 • Egy, fantasztikus családokból álló, VIP közösséggel,
 • Rengeteg, böngészéssel, felkészüléssel és bizonytalansággal teli plusz időt és energiát megspórolva,
 • 12 héten át,
 • a végén egy szuper záróbulival.

Jelentkezz most! Töltsük hasznosan, közösen, vidáman a nyarat és adj felbecsülhetetlen kincseket gyermekeidnek: Teljes figyelmedet és egy második anyanyelvet!

Top 20 klasszikus angol dal és mondóka

A közös dalolás nem csak a nyelvelsajátítást, de a kötődést is erősíti! >>

Nem tudod, melyik dalt válaszd a sok közül?

Segítünk Neked  elsajátítani a legszuperebb “nursery rhyme”-okat, amik valószínűleg kimaradtak a gyermekkorodból, hiszen Téged még nem kétnyelvűnek neveltek.

12 egyszerű de nagyszerű angol téma

Játszva gyakorolhatjátok az angolt és fejleszthetitek kicsid képességeit. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Angol játéktippjeink, fejlesztő feladataink és módszertani tanácsaink segítenek Nektek a rendszeres, mégis önfeledt angol játékban.

Ismerkedés az állatokkal, hangjukkal, mozgásukkal

2 díjnyertes brit gyerekkönyvet használunk útmutatóul. >>

Az Usborne csodás angol kiadványai segítenek ebben.

A közös olvasás és játék élménye serkenti a gyerekek képi látásmódját, képzelőerejét és nyelvértését is. A  grafikákban visszaköszön a gyermek szemével nézett világ.

A kétnyelvű nevelés titkos ajtói kinyílnak

A Rhyme Time angol szakértői mutatják az utat a kétnyelvűség világába és végigkísérnek. >>

Nem számít, ha rossz a kiejtésed, vagy bizonytalan vagy! Ezeken közösen változtatunk.

A program a szuper kiadványok mellett arra a több évtizedes szakértelemre és szülői tapasztalatokra épül, amelyek többezer magyar családot indítottak el a kétnyelvűség útján és te sikereidet is megalapozzák majd.

Mit tartalmaz az Állati Jó Gyerekangol Kihívás és mit kell tudnod róla?

Édes, pihe-puha fekete bárány kézbáb

Őt használjuk mi is a Rhyme Time órákon. A gyerekek imádják, amikor megsimizzük, megcsikizzük vele őket.  Hát még, amikor életre kel! Telitalálat, ami segít neked angolra váltani és egy picit gyerekké válni otthon is.

Értéke: 3.000 Ft

2 db Rhyme Time csörgő

A korai idegennyelv átadás és a zenei nevelés kéz a kézben járnak. A zene és a ritmusok, rigmusok segítségével sokkal könnyebb megjegyezni, majd később előhívni emlékezetünkből a már korábban hallott angol szavakat, szóösszetételeket.

Értéke: 2 x 890 Ft

A kicsik szókincsének fejlesztését két fantasztikus “rákattanós” Usborne gyerekkönyvvel alapozzuk meg.

Big book of nursery rhymes: Ebben a gyönyörű, keménylapú könyvben 19 kedves angol gyerekdalt találtok, köztük a Humpty Dumpty-t, Jack and Jill dalát, a Baa baa Black Sheep dalt és Little Miss Muffet énekét. A dallamokat az Usborne Quicklinks rendszerében is meghallgathatjátok, a hozzá való mozdulatokat, dalvariációkat pedig videókban mutatjuk be nektek! Ugye indulhat a közös gyakorlás?

Értéke 4.600 Ft

Don’t tickle the pig:  Jobb, ha nem csikized meg a malacot… mert röfögöni fog, ha úgy teszel! A kicsik képtelenek lesznek ellenállni a puha simizős plüss felületnek, hogy újból és újból hallhassák a különböző tanyasi állatok hangjait. A malac után érkezik a tehén, a bárány és a lovacska, akit csikizhetünk, a könyv végén pedig mind összegyűlnek és együtt “éneklik” az Old McDonald dalt!

Értéke 5.980 Ft;

Poppy and Sam’s 123 Flashcards: 50 vidám számos-állatos kártya ismerteti meg a gyerekeket az állatok és a számok világával és első angol szavaikkal. Minden kártya egyik oldalán számokat, másk oldalán számszerűsítve rajzolt állatokat találsz. Matematikai műveleti jeleket és egyéb csodákat is találsz a pakkban!

A csomaggal remekül lehet állatneveket tanulni, számolni, sőt, párkereső játékot, sorbarendezős rejtvényeket, játszani.

Még a sárga kiskacsát is megkereshetitek, minden egyes lapon!

Értéke: 3.220 Ft

Meglepetés úti mesekönyv, amelyet gyermeked neme, életkora és érdeklődése alapján választok ki Nektek és azért neveztem el így, mert épp befér a táskádba és mindig Nálad lehet, ha épp angolozni támad kedvetek/időtök.

uti mesekonyv

közös meseolvasás ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy gyermeked megkedveljen számos fontos dolgot:

 • a közös programokat;
 • a könyveket, és majd később az egyéni olvasást;
 • a mesék világát;
 • az angol hangzását;
 • a választékos beszédet.

Az Usborne útimeseköny értéke: 2.000 Ft

A gyerekek dalokon, mondókákon és mozgásos játékokon keresztül sajátítanak el a legtöbbet a világból. Gondolj csak vissza arra, mennyi magyar dalocskát és versikét tanultál Te is anno és most is mennyit énekeltek gyermekeddel magyarul! Ugye milyen könnyen felelevenednek a megtanult rímelő szövegek, akár 20-30 évvek később is?

Az angol nyelv tanulása elsajátítása kb. 7 éves korig épp ugyanúgy zajlik, mint az anyanyelvünké. Ezért kulcsfontosságú a közös játék, verselés, éneklés angolul is.

 • Jó, de mit és hogyan énekeljek?
 • Mi van, ha rossz a kiejtésem?
 • Mi van, ha nem helyes mondatokat használok?
 • Mennyire terhelhetem a gyerekem az angollal?
 • Mennyi időt angolozzunk egy nap?
 • Nem baj, ha még magyarul sem beszél?
 • Nem zavarom őt össze, ha két nyelvet hall tőlem, és a második nem az anyanyelvem?

Hidd el, rengetegen feltették már nekünk ezeket a kérdéseket! Tanulmányaink, a velünk 2013. óta angolozó családok és saját nagycsaládos anyai tapasztalataink felhasználásával állítottuk össze azt a 12 hétig (sőt, még sokkal tovább is) használható, családi angol anyagot, amit Te is minden héten megkapsz a Kihívásban.

Értéke negyedévre: 100.000 Ft

6_1-farm-listenlearn-nagy-tavaszi-szotanulo-kihivas-1-dia

A heti családi angol módszertani csomag tartalma:

 • módszertani emailek a heti témához és a kihíváshoz tartozó kiadványokhoz kapcsolódóan (mit, mikor, hogyan csináljatok a kicsivel);
 • dalok és versek és a hozzájuk kapcsolódó gesztusok, mutogatások, mozdulatok (nagyon fontos, hogy ne csak énekelj, hanem mozogj is közben);
 • aktív játékötletek, amivel jól begyakorolhatjátok a heti téma szókincsét;
 • a heti témához tartozó szószedet és példamondatok, amiket bátran használhatsz, ha meg akarsz angolul szólalni (már pedig meg akarsz, ugye?!);
 • heti élménynapló, melyet kinyomtathatsz, jegyzetelhetsz bele, sőt, a fotóknak is jut hely. Nagyon hasznos feljegyezni az angolos élményeket, történéseket. Amellett, hogy a gyerekek imádják magukat nézegetni, használhatod az élménynaplókat arra, hogy erőt meríts belőlük később, vagy akár negatív tapasztalatokat, elbizonytalanodást, hogy ha újra megtörténne, lásd, milyen módszerrel jutottál akkor túl rajta;

2_1-at-home-listenlearn_kihivas_igek_dia

Utoljára, de nem utolsósorban törekszünk arra, hogy leveleinkkel, bejegyzéseinkkel motiváljuk az egész családot!

Már a Kihívás elején le kell szögeznünk, hogy végig “fogjuk a kezed” és nem engedjük el negyed éven át! Együtt gyermekeink “angol nyelvi fürdője” is sikerülni fog! 

A Kihívás résztvevőjeként tagja leszel a Rhyme Time At Home VIP Clubnak, ami elképesztően sokoldalú és az otthoni játékos angolozás iránt elkötelezett anyukák (és persze apukák, nagyik)  csoportja.

A napi (legyen inkább 0-24 órás) kommunikáció egy privát Facebook csoportban zajlik, zárt ajtók mögött, maximálist diszkrécióval. Nem csak új ismereteket, de új baráti társaságot is szerezhetsz a kicsidnek és magadnak is!

Minden Kihívás lezárásaként egy közös, igazi, élő Rhyme Time bulin is részt veszünk a VIP tagokkal, együtt énekelünk, játszunk, mulatunk és megvitatjuk a minket érdeklő angolos és/vagy gyereknevelős témákat.

vip-csopi1

Nagyon büszke vagyok a VIP Club ötletére és a VIP mamikra is, akik nagy része már a többedik Rhyme Time Kihíváson vesz részt. A VIP Club színvonala, amire nagyon sok dicséretet kapunk, szerencsére, a mi Rhyme Time családunknak is köszönhető!

Ez egy közös mű, egy IGAZI KÖZÖSSÉGI ALKOTÁS. Tudod, amolyan igazi csapatmunka.

vip-velemeny1_1

Hogyan profitálhatsz abból, ha VIP  tag vagy?

 • 24/7 készenlétben állok, hogy válaszoljak kérdéseidre;
 • ha épp nem lennék “jelen”, mindig van valaki, aki szívesen segít Neked, ötletel Veled;
 • témafelelős rendszerben működünk, így mindenki aktívan hozzáteheti a saját kedvenc dalait, ötleteit a témához, amiből Te és gyermeked profitál (még én is számtalan új ötlettel leszek gazdagabb hétről hétre, pedig eléggé beleástam már magam a korai nyelvátadás és játékos angol témába);
 • nem nyilvános YouTube listán gyűjtjük a jobbnál jobb angol gyermekdalokat, mondókákat, kézműves ötleteket;
 • megoszthatod velünk sikereid és Veled örülünk, problémáid, amiket segítünk megoldani (nyilván az angolozás kapcsán);
 • új barátokat szerezhetsz magadnak és gyermeke(i)dnek is.

VIP Club csoportkép

Értéke: 12.000 Ft (12 heti tagság esetén)

 A Rhyme Time At Home VIP Club tagjaként jogosult vagy:

 • minden kedvezményen felül +5% kedvezményre a Bookfairy.hu angol gyerekkönyv webáruházban;
 • 1 vadi új, személyre szabott gyerekkönyvajánló készíttetésére ajándékba (eredeti ára: 5.990 Ft);
 • összesen 30 perc egyéni (telefonos) kozultációra, ahol bármit kérdezhetsz a játékos angolozásról vagy az Usborne angol gyerekkönyvekről, ez is ajándék (eredeti ára: 3.000 Ft);
 • részvételre a Kihíváshoz kapcsolódó Rhyme Time VIP bulin;
 • minden tudásanyagunk, felfedezésünk, ötleteink, könyvkínálatunk elsőkénti megtekintésére, megvásárlására.

“Mit adott nekem a kihívás? Nagyon jó anyagokat – az alapkönyv fantasztikus, nagyon jó választás volt -, amiket később is fel tudunk használni, csomó jó kis mondókát, dalt. Jó csapatot, akik ugyanazt gondolják az angol nyelv kisgyerekkel való megismertetésének fontosságáról, mint én. Hasznos, vidám perceket a gyerekeimmel angolozással.” Annamária

Az Állati Jó Gyerekangol Kihívás képzéscsomag tartalma képekben:

állati jó kihívás

Még bővebben a Rhyme Time módszer és a Kihívás előnyeiről

Mitől különleges a Rhyme Time módszer?

TUDTAD? Nemcsak a beszédfejlesztésben játszanak szerepet a mondókák, de a hozzájuk társuló simogatás, szeretgetés a személyiségfejlődéshez is elengedhetetlen. Ráadásul, a gyerek érzi, hogy foglalkoznak, törődnek vele, így az angolozás pozitív élménnyé válik és olyan közös tevékenységgé, amiben gyermeked szívesen részt vesz.

Hamarosan látni fogod a jeleket, hogy gyermeked számára az angol beszéd megértése és használata teljesen természetes dolog, hiszen az ő kis életében az angol nyelv elsajátítása NEM CÉLKÉNT, hanem a közös játék, összebújás, dalolás ESZKÖZEKÉNT van jelen.

És valljuk be, az, hogy magyarul játssz, énekelj, foglalkozz a gyerekeddel, nem igényel túl nagy erőbedobást – no persze van, amikor igen… nekem bevallhatod, én is anyuka vagyok,  szóval tudom, hogy is működik ez a valóságban -, sőt, el is várják Tőlünk, Anyáktól mindezeket.

Ám ahhoz, hogy angolul betervezd a napi játékot, és meg is valósítsd, nagyon nagy fokú elszántság, kreativitás és támogató környezet kell. Hiszen sok “szakember” is még mindig azt vallja, hogy a gyereknek “káros”, ha kis korában több nyelvet is megismer… hát, pedig ez nem így van!

Ezért alapítottuk meg 2016-ban azt az online (is) otthoni angolozást támogató közösséget, amire nagyon büszkék vagyunk.

Ha Te is tudod, mekkora kincset adhatsz a gyerekeidnek a játékos otthoni angolozás, a minőségi együtt töltött idő, a közös képességfejlesztés által, és, ha Te is úgy érzed, elkelne egy kis támogatás, hogy bátrabban és rendszeresebben foglalkozzatok az angollal, ITT A HELYED KÖZÖTTÜNK!

A játékos angolozás előnyei az iskolai nyelvtanulással szemben

A játékos otthoni angolozásnak rengeteg előnye van az iskolai/intézményes tanulással szemben! Gyermeked biztonságérzetét, mely elengedhetetlen az elsajátítandó (tan)anyag tartós rögzüléséhez, az alábbi tényezők erősítik otthon:

 1. Tanterem és padok helyett az otthoni, ismerős környezetben ismerkedhet gyermeked az angollal, mely megalapozza a tanulás hangulatát.
 2. Ismeretlen tanítási eszközök helyett gyermeked a saját kedvenc játékaival együtt angolozhat.
 3. Kati/Gizi/Mari néni helyett ANYA tölt vele időt, melyben együtt fedeztek fel egy ismerős világot újból, egy új nyelven!
 4. Tanmenet és leckék helyett Ő maga alakíthatja tanulási folyamatát, melyben a saját tempója és érdeklődési köre szerint halad, amibe Te bekapcsolódsz és támogatod őt!
 5. Ellenőrzők és e-naplók beszámolói helyett a saját két szemeddel láthatod a fejlődését, ott lehetsz mellette a legsikeresebb pillanataiban, bátoríthatod a beszédre, segítheted tapasztalatszerzését!

KEZDŐKNEK: Hogyan kezdd el a játékos angolt és miért?

A titok a rendszeresség és az autentikus gyerekanyagok kreatív használata. ÍROM LEJJEBB RÉSZLETESEN A MÓDSZERT ÉS A HOZZÁVALÓKAT.

Ha a család, vagy az ismerősök megjegyzik, hogy “Nem először magyarul kéne tudnia annak a gyereknek?” Vagy azt, hogy “Te se tudsz jól angolul, nem félsz hogy a rosszat tanulja meg?!” Engedd el a füled mellett! Biztos vagyok benne, hogy gyermeked számára nem olyan negatív emlékeket, olyan sok magolást és olyan kevés sikerélményt szeretnél, mint ami neked jutott az iskolában – vagy felnőtt korodban!

Hanem többet, jobbat, MÁST! Ezért  nagyon fontos, hogy már most AZONNAL – nem számít, hogy 6, 16 vagy 36 hónapos épp gyermeked, úgy alakítsd napjaitokat, hogy jusson benne idő a közös angol játékra!

“Hallgatag, bizonytalan vagy hibás angol beszédű szülő hogyan neveljen angolul gyereket?!”

Igen, ezt  kérdést is sokszor feltették már nekem!

Jó hírem van, a probléma áthidalható! Kidolgoztam egy FORRADALMIAN ÚJ, magyar családokra igazított otthoni gyerekangol módszert, a Rhyme Time módszert, amely nagyon jól beválik az otthoni angolozásnál is!

Választható csomagokÁLLATI JÓ GYEREKANGOL KIHÍVÁS

KÖZÖS JÁTÉKOS KALAND A SZÜLŐKNEK ÉS GYEREKEIKNEK

153.620 Ft helyett

41.990 Ft

--> 73% kedvezmény

--> 111.630 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 461 Ft ráfordítás


EGYSZERI AKCIÓS DÍJ,

ÉRVÉNYES: 2021. 06. 13. 23:59-ig

Big book of nursery rhymes: Ebben a könyvben 19 kedves gyerekdalt találsz – mint például a Humpty Dumpty, vagy a Jack and Jill – kedves illusztrációkkal. Értéke 4.600 Ft;

Don’t tickle the pig: A That’s not my… sorozat alkotóinak új sorozata a legkisebbek számára. Ebben a könyvben viszont nem csak matatni lehet, de az állatok hangját is megismerhetitek. 

Értéke 5.980 Ft;

Poppy and Sam’s 123 Flashcards: A kártyák segítségével a kicsik könnyebben megismerkednek a számok világával. A kedves illusztrációk segítségével móka és kacagás lesz a tanulás.  

Értéke: 3.220 Ft;

1 db autentikus angol úti mesekönyv, mely szellemes, rövid, látványosan illusztrált és nagyon praktikus, mert épp elfér a táskádba, és gyermeked életkorának megfelelő témát dolgoz fel. Értéke: 2.760 Ft;

Rhyme Time csörgő: A korai idegennyelv átadás egyik alapja a zenei nevelés, hiszen a zene és a ritmus segítségével sokkal könnyebb előhívni emlékezetünkből a már korábban hallott dolgokat. Értéke: 2 x 890 Ft;

Édes kis pihe-puha fekete bárány kézbáb: Őt használjuk mi is a Rhyme Time órákon. A gyerekek imádják, amikor megsimizzük vele őket. Értéke: 3.000 Ft;

12 heti, vagyis negyedéves Rhyme Time At Home VIP tagság.

Értéke: 12.000 Ft;

12 db, egyszerű, otthon (vagy bárhol máshol) elvégezhető, a játékos angolozást segítő módszertani anyag. Nem csak a tippek miatt fontos! Nem titkolt  célja az is, hogy motiváljalak és rendszeresen angolozásra bírjalak, ami kulcsfontosságú az életre szóló eredményhez. Értéke: 100.000 Ft;

Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás tőlünk. 24/7 elérhetőek vagyunk a kihívás titkos Facebook VIP csoportjában. Értéke: (a VIP tagoknak ingyenes, ezért) 0 Ft, amúgy lehet, hogy felbecsülhetetlen;

30 perc egyéni online tanácsadás a kihívással és az otthoni angolozással kapcsolatban, amit akár több részletben is felhasználhatsz. Értéke: 3.000 Ft;

1 db személyreszabott angol készségfejlesztő autentikus gyerekkönyvajánló elkészítése gyermekeidnek.
Értéke: 5.990 Ft;

A kétnyelvű nevelésről szóló publikációk, tudományos kutatásokfolyamatos megosztása Veled.

VIP tagság ideje alatt 5% extra kedvezmény a bookfairy.hu Usborne kiadványaiból és a programokból, értéke csak Tőled függ, de átlagban 10.000 Ft-ot szoktak sprólni a VIP tagok, vannak, akik ennél többet is...

Ingyenes kiszállítás. Értéke: 1.290 Ft

ÚJDONSÁG!

ÁLLATI JÓ GYEREKANGOL KIHÍVÁS

RÉSZLETFIZETÉSSEL, 3 RÉSZLETBEN

153.620 Ft helyett

15.990 Ft/hó

--> 69% kedvezmény

--> 106.650 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 532 Ft ráfordítás


AKCIÓS DÍJ 3 RÉSZLETBEN (1., 2., 3. HÓNAP ELEJÉN).

ÉRVÉNYES: 2021. 06. 13. 23:59-ig

A Kihívás megalkotójáról

Ancsa a Rhyme Time és Jump&Fun módszerek fejlesztője, a szakmai team vezetője, aki 2016 óta dolgozik a Rhyme Time-ért. Lányait otthon játékosan neveli angolra. Angol és holland bölcsész és tanár, több, mint 20 éves pedagógusi gyakorlattal.

Módszerében fő helyet kap az angol nyelv dallamának megfigyelése, a beszédrutin megalapozása, az angol nyelvtani szabályok “bébi könnyű” elsajátítása és a kreatív projektek. Meggyőződése, hogy a tanítványok önbizalmának növelése a nyelvtanítás (- és nyelvelsajátítás) kulcsa.

Ancsa célja a magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai program, hanem egy csodálatos, közös otthoni játékélmény legyen.