Már csak két perc a megrendelés véglegesítéséig!

GRATULÁLOK!

Dr. Hasznos Andrea PhD

„Baba Angol – A módszer és játékos gyakorlatok”

elektronikus könyvigénylésed aktiváltam!

Emlékeztetőül felsorolom, mit tartalmaz a „Baba angol” módszertani e-book csomag:

  1. Dr. Hasznos Andrea:  „Baba Angol – A módszer és játékos gyakorlatok” című, 70 oldalas, közérthetően írt könyvét e-book formátumban és a hozzá tartozó
  2. 15 oldalas, teljes „Baba-mama Angol Szószedet” e-book formátumban (ebben van az a 60 mondat is, amit letöltöttél már), ami segít neked az angol dajka nyelv elsajátításában.

NÉZD, MILYEN HASZNOS JÁTÉKOS ANGOL SEGÉDLETEKET TÖLTHETSZ MÉG LE BÓNUSZKÉNT:

  1. A színes ábrákkal ellátott „Baby English Mind Map” mondóka elmetérkép, amit úgy terveztem, hogy kitehesd a lakás egy jól látható pontjára, hogy bármikor választhassatok róla dalt kicsiddel együtt és a hozzá tartozó dalok videói.
  2. A „Rhyme Time mondókapuska”, amit a Rhyme Time Angol Zenebölcsi óráira járó anyukáknak készítettem, hogy otthon is énekelhessetek és mondókázhassatok akkor is, ha még nem tudják az összes angol gyerekdalt.
  3. Minden letölthető anyagot könyvolvasón használatos formátumban is megkapsz, hogy a lehető legkényelmesebben merülhess bele a játékos angolozásba!

Különleges ár a TOP 60 mondat letöltőinek: mindössze 2.490 Ft 3.490 Ft helyett!

Kérlek, add meg adataid a megrendelés véglegesítéséhez!

Az elektronikus könyv összesen 70 oldal terjedelmű és PDF formátumban tudod letölteni.
A szószedet szintén PDF formátumú és 15 A/4 oldalas.
A 2 e-book mindössze 1.590 Ft, hiszen a baba-mama szótárt AJÁNDÉKBA KAPOD. Szállítási díj természetesen nincs!
  • A játékos angol módszertani alapcsomagot banki átutalással tudod megvásárolni.
  • Az oldal bal oldalán piros boxban látod a gyorsan kitölthető megrendelő formot.
  • Annak kitöltése után kapsz egy visszaigazoló emailt, melyben elküldöm Neked az utalás adatait és a végösszeget.
  • Ha VIP tagként kéred az elektronikus baba angol módszertani alapcsomagot, az eredeti árból 5% kedvezményt kapsz! Ekkor csak 1.510 Ft-ot kell utalnod.
  • Utalásod beérkezése után emailben küldöm Neked az alapcsomagot.
A játékos angol elektronikus módszertani alapcsomagot az utalás beérkezte után kapod meg e-mailben.
Természetesen, igen! Dr. Hasznos Andrea PhD engedélyével töltheted le az elektronikus módszertani alapcsomagot.

Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, illetve rövidített változata kiadásának jogát is. A szerző és a terjesztő, Petri Barbara írásbeli hozzájárulása nélkül sem a teljes mű, sem annak része semmiféle formában (fotokópia, mikrofilm vagy más hordozó) sem sokszorosítható. A műre vagy annak részleteire hivatkozni, idézni csak a forrás (szerző, cím) megjelölésével lehet!

Ha elakadnál, írj a barbi@rhymetime.hu e-mail címre, vagy küldj üzetetet a Facebook oldalunkon! 12 hetes kihívásainkon is feldolgozzuk ezeket a nagyon hasznos szakanyagokat és tanácsokat. Online Képzéseinkről itt tájékozódhatsz: https://www.rhymetime.hu/kihivasok
A nyomtatott könyvet kizárólag VIP tagjainknak kínáljuk, az Online Képzések (Kihívások) játékos angol csomagjának szerves részét képezik. A VIP programon kívülieknek a könyv nyomtatott formában nem elérhető. Megértésed köszönjük!
 A hét minden napján használjuk Zsófival
„A poszteres ötlet például nagyon jó! Minden héten mást teszek fel: 1. A hét minden napján használjuk Zsófival 2. Mutogatunk 3. Keresünk 4. Mesélek este egy mesét fejből 5. Dalolunk a poszterrel kapcsolatban. 6. Adott téma van a poszteren, akkor ahhoz keresek más összefüggést 7. Mondok mondatokat és Zsófi kitalálja a képen mire/kire gondoltam. A zsákos játék is jó! A plüssökkel beszélgetős is! Meg a párosítós! Sok jó ötlet van benne. A babanapló is tetszik. Meg a kifejezések és a szószedetek is. Nekem nagyon tetszik.”
P. Szilvia, Budapest
Betöltötte a hozzáfűzött reményeket!
„Tudományos alátámasztást kaptam, hogy mindez működik, és gyakorlati tippeket a napi angolozáshoz. Maximálisan betöltötte a hozzáfűzött reményeket!”
A. Ágnes, Budapest
Ex-angoltanárként nem engedhetem meg magamnak, hogy a gyerekem negyedikesen találkozzon először egy másik nyelvvel.
„Akkor vettem meg, amikor még nagyon gyenge lábakon állt az angolozásunk. Csak azt tudtam, hogy ex-angoltanárként nem engedhetem meg magamnak, hogy a gyerekem negyedikesen találkozzon először egy másik nyelvvel. És mostanában olvastam újra, és amit a babanaplóban ír… Balázs is hasonló fázisokon esik át. Viccelődik, direkt más szavakat mond, mert TUDJA, hogy nem úgy van angolul. Imádom!”
K. Annamária, Budapest