Hurrá! Elkészült a Baby English Mind Map dallistája!

Kemény munkával, de összegyűjtöttük ezt a rengeteg dalt, hogy Neked még könnyebb legyen!
Annyi család imádja és teszi ki a falra a Baby English Mind Mapet, hogy úgy gondoltuk, megajándékozzuk őket és a persze az új letöltőket is azzal, hogy elénekeljük a dalokat!

A segédlet és a dallista használatával hamarosan látni fogod a jeleket, hogy gyermeked számára az angol beszéd megértése és használata teljesen természetes dolog, hiszen az ő kis életében az angol nyelv elsajátítása NEM CÉLKÉNT, hanem a közös játék, összebújás, dalolás ESZKÖZEKÉNT van jelen.

Neked megvan már?

Ha még nem töltötted volna le a Baby English Mind Mapet és a hozzá tartozó dallistát, akkor itt megteheted.

Csak töltsd ki az űrlapot és pár percen belül küldjük a visszaigazoló emailt, amiben megtalálod az összes segédletet!

Már régebben letöltöttem a BEMM-et, de csak most jöttem rá, hogy milyen jó! 🙂 Imádom, hogy minden helyzetben elő tudok kapni egy dalt a segítségével! 🙂

Zsófi

Örülök, hogy Rád és általad egy szuper közösségre találtam. Sokkal bátrabban angolozom már a fiúkkal. Várjuk a következő kihívást.

Kriszti

Szeretjük a Rhyme Time-ot, mert gyerek- és anyabarát. A Baby English Mind Map szuper, főleg amióta videók is készülnek!

Veronika

Rengeteg dalt ismerünk, és a BEMM segédlet alapján mindig tudom, melyik dalból „profitálhatjuk” a legtöbbet egy bizonyos helyzetben… Szuper, hogy A3-ra összeállítható!

Ancsa

Többek között ez a szuper dal is szerepel a listán!

Nézd meg, milyen jól mutat a Baby English Mind Map a hűtőn és milyen praktikus is! Mindig szem előtt lesznek így az angol dalok és mondókák. „Any time can be Rhyme Time!”

Amint rápillantasz az elmetérképre, azonnal látod az összes mondókás lehetőségedet, ráadásul a dallista segítségével könnyen meg is tanulhatod azokat!