Végre egy jól kidolgozott, élménygazdag online program azoknak az anyukáknak, akik saját (baba)angoljukat szeretnék fejleszteni!

Nem mersz megszólalni angolul? Most muszáj lesz!

DUMAngol Anyatanító Online Képzés

Jelentkezz, ha úgy érzed, van mit csiszolnod:

 • általános angol tudásodon,
 • angol baba-mama szókincseden,
 • angol kiejtéseden,
 • angol nyelvtanodon,
 • önbizalmadon, ami nélkül nem fogsz tudni megszólalni angolul,
 • emberi kapcsolataidon és szívesen ismerkednél hasonló „UFÓ” anyukákkal és tanulnál tapasztalataikból.

Ezt a 16 hetes online tanfolyamot kifejezetten a Ti igényeitekre szabtuk és többszáz Rhyme Time At Home VIP édesanya visszajelzése alapján fejlesztjük folyamatosan tovább.

Top 10 popsláger TANULÁSHOZ

A jól megválasztott dalszöveget bármilyen helyzetben fel tudod majd idézni! >>

Nem tudod, hogyan beszélj angolul a babádhoz?

Mi komolyan vesszük a könnyűzenét! Összegyűjtöttük azokat a dalokat, amik segítik a Te angol kommunikációd fejlődését.

Egyszerű de nagyszerű angol játékötletek

Játszva gyakorolhatjátok az angolt gyermekeddel. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Játéktippjeink és módszertani tanácsaink segítenek Nektek a rendszeres és önfeledt angol játszásban.

Sajátítsd el a top baba angol témákat!

Díjnyertes brit mesék feldolgozása. >>

Mindennapi kulcs szituációk összegyűjtve

A közös mesenézés serkenti a gyerekek nyelvértését és ragaszkodását az angolhoz. A mese a gyermek szemével nézett világ.

Nem tudsz kivel angolozni?

Félsz, hogy akcentusod van és rossz a nyelvtanod, a szókincsed? Mind fejlődni fog. >>

Többet nem vagy egyedül! Tanári és bajtársi segítséget is kapsz.

Minden kezdet nehéz. Aztán ha visszanézel, azt mondod: Ettől féltem ennyire?! Együtt átlépjük az akadályokat!

„Annyi felesleges dolgot megveszünk a gyerekeknek, csak, hogy egy pár percre boldoggá tegyük őket…

Mi lenne, ha valamennyit az angol fejlődésükre fordítanánk? Hiszen a kisgyermekkori angolozás legalább olyan fontos, mint a játékok… SŐT!

Megalapozhatjuk vele legdrágább kincsünk jövőjét, és mindemellett mennyit, de mennyit játszhatunk!”

Hallgassátok meg két VIP anyukánk véleményét, mit gondolnak a DUMAngol Anyatanító Képzésünkről!

Mindenek előtt szeretném külön megköszönni azt, hogy korlátlan időre rendelkezésünke bocsájtjátok a kurzus aloldalait. Ez nagyon, de nagyon segíti az életünket!!!

Az aloldalak nagyon áttekinthetőek, gyönyörűen kivitelezettek, élvezetesek. Úgy gondolom, mindenki, nyelvi tudásszintjétől függetlenül talál benne fejlődését segítő tartalmat. A színkódok használata és az egyéb tipográfiai eszközök kiválóan vezetik a figyelmet, illetve könnyen visszakereshetőek az információk. Az, hogy az oldalról ki lehet másolni a kifejezéseket, külön öröm, hiszen az újrakezdő vagy a magasabb nyelvi tudású, de bizonytalankodó anyukák játékosan sajátíthatják el ezeket.

A további oldalakra vezető aktív linkek is biztosítják, hogy a többre vágyók tovább kalandozhassanak, de az alapokkal ismerkedőket vagy a régebbi jó szintű tudásukat felfrissítőket ne zavarják meg a további tartalmak. A társított oldalak is kiváló minőségűek.

Szerintem a maga nemében egyedülálló kezdeményezés. Kiváló szakértelem, maximalizmus, átgondoltság, letisztultság, mind szakmai és formai igényesség és körültekintés jellemzi az általatok megálmodott, megszerkesztett és formába öntött aloldalakat. Nagyon örülünk, hogy az első felhasználók között lehetünk!

Külön öröm, hogy mobilbarát az oldal és még egy közepes internetes csomaggal is gyorsan betöltődik. A tartalmak hangvétele, közvetlen stílusa bizalomkeltő és összekacsintó is egyben. Egyszerre szakmailag korrekt és könnyedén érthető, értelmezhető és így támogatja az elsajátítást és a jókedvű alkalmazást.🙂

Olga és kislánya

Légy büszke arra, hogy napi rendszerességgel teszel azért, hogy gyermekeidnek teljesen természetes legyen az angol nyelvű kommunikáció. Énekeltek, Rhyme Time-ra jártok, mondókáztok, olvastok. 

Mindezek mellett az, hogy angolul beszélj a gyermekedhez, elengedhetetlen, ha azt szeretnéd, hogy a kicsi jól elsajátítsa az idegen nyelvet.

Na, ezen a pontok bukik meg sok családban a játékos angol nyelvelsajátítás.

Tudjuk, hogy sokszor azért nem beszélsz többet gyermekeidhez angolul, mert a SAJÁT ANGOLTUDÁSODAT NEM ÉRZED ELÉG BIZTOSNAK. Emiatt nincs önbizalmad megszólalni sem a kicsi előtt, sem mások előtt, sajnos.

Szerintem még egy ilyen komplex „program” a világon nincs! Kezdve az adott témához kapcsolódó eredeti angol zeneszámokból és rajzfilmekből a gyerekek életére szabottan összeválogatott hasznos szókincstől az esettanulmányon és beszédkihíváson át a nyelvtani magyarázatokig mindent felölel, ami egy anyuka számára elengedhetetlen ahhoz, hogy a babájával magabiztosan angolozhasson.

A nyelvtani anyag különösen a szívem csücske, mert Ancsa olyan ötletesen és olyan szemléletes példákon keresztül magyarázza el az adott problémás nyelvtani részt, hogy az egy életre az agyunkba vésődik. De jól jött volna egy ilyen tanár annak idején a nyelvvizsgámhoz! Ehhez pluszként kapcsolódnak a motiváló videók, amelyek átsegítenek a nehéz időszakokon, és nem engedik, hogy az anyuka feladja!

A kihívás vége után még évekig vissza fogok tudni nyúlni ezekhez a csodásan összeszedett interaktív anyagokhoz. Köszönöm, Ancsa és Barbi!” – Nonó és Dani

„Frissen született második baba mellett vágtam bele a DumAngolba. Ráadásul épp a karantén alatt! Jó volt, hogy adott egy ritmust a hétnek, de mégsem ült rajtam a kényszer, hogy valamikor ott kell lennem valahol – a live, zoom videók visszanézhetőek.

A baba mellett sok új szó felmerült, amit nem tudtam angolul – hiába a felsőfokú nyelvvizsgám. Az anyag sok, de beosztható mindennapra egy kicsi mint énidő. Bevallom, hogy a mai napig nézegetem vissza az anyagokat, és szuper, hogy ezt megtehetem.

A liveok-ban nem lenyomják a lányok az anyagot, hanem mindig igazodnak az aktualitásokhoz és a kérdéseinkhez – és sokat lelkiztünk is, persze angolul (ránk fért a bezártságban)!

Az anyaangol egy külön szaknyelv, amit csak a DumAngolban tanítanak. Rengeteget erőt merítettem a kurzusból és sok praktikát építettem be a mindennapjainkba a kétnyelvű neveléshez. Már látszanak is az eredményei!” – Mózer-Zima Katalin

SEGÍTÜNK, HOGY NE FÉLJ ANGOLUL BESZÉLNI SEM A BABÁTOK, SEM MÁSOK ELŐTT!

10 ANGOL NYELVFEJLESZTŐ CÉLUNK A 16 HÉT ALATT:

 1. Tisztába tegyük az angol nyelvtudásod (figyelem, 4 hónapról beszélünk, tehát ne úgy képzeld, hogy felkészülünk a felsőfokú nyelvvizsgára, de azért betömhetjük az apró lyukakat);
 2. Hatékony módszerekkel bátorítsunk az angol beszédre;
 3. Fejlesszük nyelvi készségeidet;
 4. Megosszuk veled a mindennapi baba-mama kommunikációban előforduló kifejezéseket;
 5. Mankót adjunk kezedbe (gyerekkönyvek formájában), amik segítenek abban, hogy átdöcögj az „Inkább csak énekelek a kicsinek, mert félek attól, hogy bénázom és esetleg a rosszat tanulja meg” lelkiállapotból a „Szívesen beszélgetek/játszom a gyerekemmel angolul, így ő teljesen természetesnek veszi az angol nyelvű kommunikációt BÁRKIVEL” lelkiállapotba;
 6. Új dalokat tanítsunk, amik segítenek elmélyíteni, „beégetni” egy bizonyos nyelvtani elemet vagy kifejezéseket a Te és általad gyermeked buksijába is;
 7. Megmutassuk, hogyan profitálhattok angol mesefilmek nézéséből,
 8. Társalogjunk veled angolul, teljesen kötetlenül (számonkérés=0%, segítő szándék, motiváció=100%);
 9. 0-24 kérdezhess tőlünk és társaidtól az angollal és/vagy gyerekneveléssel kapcsolatosan (figyelmet és választ minden esetben kapni fogsz);
 10. POZITÍV SZOKÁSSÁ TEGYÜK A MAGADDAL ÉS SZÁMODRA FONTOS DOLGOKKAL TÖRTÉNŐ FOGLALKOZÁST. Hiszen tudod, bármely napunk 40%-át a szokásaink teszik ki. Ezért ha megérted, hogyan építhetsz új, pozitív szokásokat, akkor nagyot léphetsz előre abban, hogy legyen időd angolt tanulni és AKTÍVAN ÁTADNI GYERMEKEDNEK IS.

Miből áll a Nagy DUMAngol Anyatanító Kihívás?

Szerintünk ez egy gyönyörűen megmunkált és letisztult szék. Szerinted?

Úgy képzeld el az Anyatanító tematikáját, mint egy szép, kényelmes és stabil széket, ami elbír Téged, sőt, a gyereke(i)det is.

Az Anyatanító széknek négy masszív lába és motívumokban gazdag háttámlája és kartámlája van. Fából készült, ami a természetességét szimbolizálja. Tiszta, selymes és bármikor stabilan és kényelmesen le tudsz ülni rá.

EZT A „MUST HAVE” KÖNYVET IS BELETETTÜK A KÉPZÉSBE!

Ez a könyv egy minden témát felölelő, magyar nyelvű útmutató és gyakorlati ötlettár a játékos otthoni nyelvátadáshoz. Kifejti, hogy a nyelvtanulás elkezdődhet már az iskola előtt is, akár otthon, szülői segítséggel, így még hatékonyabb, szórakoztatóbb és élményekkel teli lehet, sőt, újabb kapcsolatot jelenthet közted és gyermeked között.

Mi azoknak a szülőknek a titka, akik már elindultak ezen az úton, sőt, sikereket értek el? Egyáltalán, hogyan fogj hozzá? Miért lehetsz te a legjobb forrás gyermeked számára? Mi kell ahhoz, hogy valóban eredményesek legyetek? 8 év tapasztalatait és sok-sok tudományos kutatás eredményét összegzi ez a könyv, szól elméleti és rengeteg gyakorlati kérdésről.

„Amit a Rhyme time-ban csinálsz nap mint nap, hétről hétre, az lenyűgöző!!!! A heteim fénypontja, amikor végre megérkezik az új infócsomag, mert annyira csodálatosan átgondolt, profin megszerkesztett anyagot adsz át! Átsüt rajta, hogy szíved-lelked beleteszed, és csak halvány elképzelésem van, mennyi idő és micsoda munka, mire ez ilyen szuperül összeáll!

Azoknak a mamiknak, aki részt vesznek a kihívásban, Te vagy a tanítómestere! Én például nagyon felnézek Rád, a példaképemmé váltál, úgy szeretném a kisfiam tanítgatni-terelgetni az életben, ahogy Te teszed Livivel és Luluval!

Uram meg konkrétan szerelmes a hangodba! Állandóan idesomfordál, amikor a gépnél dolgozom, hogy „hallgassunk már egy kis Ancsát!”

Ha irigy ember lennék, akkor sárgulnék a sokoldalú tehetséged láttán, de mivel nem vagyok az, így csak egyik ámulatból a másikba esek (legutóbb pl. az angyalkás rajz kapcsán), hogy léteznek még ilyen Csodák!!!! – Móni

A Rhyme Time Angol Zenebölcsi egyedi módszertannal kidolgozott, 16 hetes, játékos, online, anyáknak készült baba angol fejlesztő programja, melyben

 • 2 profi „tanerő” készít fel az otthoni baba angolhoz szükséges kommunikációra, 
 • 7 baba angol kulcstémát dolgozunk fel, az étkezésektől a dicséreten át a betegségekig, számtalan dalötlettel, szókinccsel és motivációs anyaggal,
 • Emellett 4 bónusz anyagot kapsz, amik a nagy ünnepekhez és a Képzésben használt könyvhöz kapcsolódnak,
 • Tökéletes brit angol kiejtést és babaszókincset sajátíthatsz el a közel 20 mesevideós anyagnak köszönhetően,
 • Legalább 800 hasznos angol szót és kifejezést sajátíthatsz el,
 • 10+ új, felnőtteknek szóló, szórakoztató, mégis a nyelvelsajátítást segítő angol nyelvű dalt tanulhatsz meg,
 • Persze, heti minimimum 1 gyerekdal és műfordítás is bekerül, mert nem bírtunk magunkkal, csupa olyan, amitől a Te nyelvtanod is fejlődik,
 • Alternatív módon átvesszük a legfontosabb nyelvtani szabályokat és gyakorolhatod őket a javasolt feladatok segítségével,
 • Az otthoni nyelvelsajátítást segítő motivációs videókat kapsz, hétről-hétre,
 • Kivesézünk együtt minden nyelvtani és egyéb problémát, na meg picit dicsekszünk a gyerekeinkkel és picit lelkizünk a DUMAngol Facebook VIP csoportban,
 • 24/7 elérhetőek vagyunk a DUMAngol Facebook VIP csoportban, és segítünk, ha elakadsz, vagy kérdésed van,
 • Elsajátíthatod a Rhyme Time-módszert, amely segítségével az otthoni angolozás magasabb szintre tud lépni,
 • Kényelmesen, az otthon nyugalmában, 24/7 szakmai segítséggel,
 • Egy fantasztikus mamikból álló VIP közösséggel,
 • Folyamatos motivációval, angolozásra ösztönzéssel, angol kommunikációra kényszerítéssel,
 • Egy olyan interaktív felületen, ami a kihívás után is elérhető marad számodra,
 • Négy hónapon, vagyis 16 héten keresztül, AKÁR EGÉSZ CSALÁDODDAL EGYÜTT.

Lejjebb részletesebb infókat is találsz! Ha további kérdésed van, írj a ancsa@rhymetime.hu email címre!

Bármivel is foglalkozzon az ember élete során, csak akkor tudja kihozni a maximálisat saját magából és a körülményekből, ha szereti, amit csinál. Ancsi nem csak, hogy szereti, de egyenesen rajong, lelkesedik érte.

Pont attól lesz az egyik legjobb a szakmában, hogy a nyelvtanulás szeretetét ülteti el a nebuló fejében, és mivel így már nem egy szükséges rossz lesz tanulás folyamata, hanem szórakozás, az ember sokkal fogékonyabbá válik az idegen ismeretanyag befogadására.

Nagyon nagyon kevés tanár ismeri fel ezt és képes a valóságban is alkalmazni, de Ancsi biztos, hogy köztük van!” Kornélia

„Ancsa és Barbi nem csak megmutatják, hol indul a Te saját „sárga köves” utad, hanem, amíg azon haladsz, inspirálnak, támogatnak, átlendítenek a nehézségeken. Ehhez segítőtársaik is vannak a VIP Mamik személyében. :-)”  Erika

Választható csomagok

Egy összegben

CSAK 49990Ftösszesen
 • 99.866 Ft helyett
 • –> 50% kedvezmény
 • –> 50.876 Ft megtakarítás
 • –> mindössze napi 357 Ft ráfordítás

Négy részletben

CSAK 15990Ft/hó
 • 99.866 Ft helyett
 • –> 46% kedvezmény
 • –> 46.906 Ft megtakarítás
 • –> mindössze napi 426 Ft ráfordítás

Úgy véljük, ha egy kétnapos jobbagyféltekés rajztanfolyamra,  autogén tréningre, sőt, pisilő-síró játékbabára vagy óriás plüss mackóra lehet ennyit áldozni, akkor egy 16 hetes, a Te igényeidre szabott, bevált módszerekre épült angol nyelvtanfolyamra, ahol még az utcára sem kell kimenned, ha nem akarsz, mert házhoz visszük a nyelvtudást, egyenesen KÖTELEZŐ! Hiszen ez alig több, mint heti 4.500 Ft magadra, a fejlődésedre (ez 60 percnyi angol tanóra ára egyébként egy jó tanárnál).

Mit fogsz mondani, ha elkezded a DUMAngol Anyatanító képzést?

Apának ezt fogod mondani:

Édesem, tudtad, hogy kutatások bizonyítják, hogy a hét év alatti gyerekek több nyelvet is el tudnak sajátítani ugyanúgy, mint az anyanyelvüket? Csak az anyuka és a gyerek közös játéka, beszélgetése elég ehhez! Ugye te sem szeretnéd, hogy az iskolában szótárfüzet felett gyötrődjön majd szegényke, ahelyett, hogy veled játszana parkban?

És persze, az se lenne rossz, hogy ha külföldre megyünk, a kicsi simán meg merjen szólalni angolul úgy, ahogy se Te, se én nem merünk, ugye? Az ő fejlődésének kulcsa az én angol fejlődésem! Ráadásul ki se kell hozzá mozdulnunk itthonról és végig együtt játszhatunk. Végre felnőttekkel beszélgethetek és megmozgathatom az agyam! Hasznos elfoglaltságot találtam magamnak, azt hiszem!

(Na jó, ezt elmondhatod az anyádnak, vagy az anyósodnak is! Édesem nélkül… ;))

A barátnőidnek ezt fogod mondani:

Meséltem már, milyen klassz anyukás közösséget találtam? Képzeld, itt mindenkinek fontos az, hogy a gyerekei több nyelvet elsajátítsanak és ezáltal a kis agyukat és empátiájukat is fejlesszék. Beszélgetünk a gyereknevelésről, könyvekről, sőt, az otthoni nehézségekről is. Itt mindenki örül a másik sikerének, ha tudunk, össze is futunk. Végre értelmes emberek között, értelmesen töltöm az időm. Próbáld meg Te is! Az én angolom nagyon sokat fejlődött azóta.

Magadnak ezt fogod mondani:

Büszke vagyok magamra, mert rájöttem arra, hogy a gyerekemnek – és nekem is – többre van szüksége egy újabb és újabb játéknál! Hoztam egy olyan döntést, ami az egész életemet, sőt, a családom, a gyerekeim életét is pozitívan befolyásolja. Mindannyiunk boldogsága ennyit biztosan megért, úgyhogy elégedett vagyok! Éljenek a kiegyensúlyozott, céltudatos nők! Többet érnek a napjaim annál, mint, hogy képeket lájkoljak a Facebookon. És ehhez új barátokat is találtam! Jól kezdődik ez az év!

„Hogy miben fejlődtem? Simán beszélgetek itthon a lányokkal angolul és nagyon élvezzük mindannyian! A DUMAngol előtt mondókáztunk, énekeltünk, és persze Rhyme Time-ra jártunk, én mégsem mertem otthon angolul megszólalni. Hát, ez teljesen megváltozott! És a gyerekek is beszélnek hozzám, ami szuper, sőt SZUPER.

És, amire nem is számítottam, az az a példa, amit Ancsa anyaként mutat nekünk. Természetes bölcsessége, jó tanácsai, motivációs videói… Úgy érzem, jobb anya vagyok, amióta DUMAngolozom. Tiszta szívemből köszönöm!” Anna

GY.I.K. – Gyakran ismételt kérdések

A tanfolyamot azért érdemes most megrendelned, mert most nagyon kedvező az ára. Az infócsomagok interaktívak és korlátlan ideig elérhetőek lesznek számodra. A Facebook VIP csoportban folyamatosan kommunikálhatunk egymással. Kérdezhetsz, büszkélkedhetsz. Van a mostani csoportban olyan mamink, aki szintén szülés után kezdte el. A legjobb időpont, hiszen a kicsihez máris beszélhetsz angolul! Ha mégsem tudod befejezni, semmi baj, megcsinálhatod később is. De mindent megteszünk azért, hogy befejezd! Ha lenne magadra napi 20 perced, az nagyon jó lenne.

Ennek a képzésnek alapvetően az a lényege, hogy úgy tanuld az angolt (baba angolt), hogy dalokat és rövid angol mesefilmeket hívsz hozzá segítségül. A nyelvtant is elég szemléletesen magyarázzuk el, illetve használunk egy olyan applikációt, ami nem papír alapú, ha nem akarsz, akár írni sem kell benne, mégis tudod tanulni a szavakat, szókapcsolatokat. Online SZÓBAN gyakorlunk is… A kicsiknek gyönyörű angol gyerekkönyveket küldünk, amik inkább szórakoztatják őket, mint iskolás módon tanítják. A kicsi és a nagyobb is élvezni fogja.  A VIP csoportban folyamatosan kérdezhetsz, lehet, találsz olyan anyukát, akinek hasonló a problémája és összebarátkoztok.
Ha érdekel a képzés, én megpróbálnám mindenképp a helyedben, ha mégsem érzed a magadénak, legkésőbb 14 nap múlva szólsz, és visszaadjuk a képzés díját a könyvek nélkül (a könyveket szerintem mindenképp tartsd meg, zseniálisak).

 • előképzettség,
 • kimagasló angol tudás a részedről,
 • napi 15 percnél több idő (persze lehet több, kapsz bőven annyi anyagot, ami 24 órát is kitölt, de nem muszáj),
 • angolul már értő gyermek,
 • meghatározott korú gyermek (0-7 éves korig mindenképp működik a játékos nyelvelsajátítás, de van most is a kihívásban 11 éves kislány anyukája, akinél működik a játékos angol nyelvelsajátítás!).
 • vágy arra, hogy angolul beszélj gyermekedhez, vagy kötetlenül játsszatok angolul, hogy ő játszi könnyedséggel sajátíthassa el az angolt,
 • szándék arra, hogy a saját angol nyelvtudásodat is fejleszd (a program keretein belül),
 • Facebook profil, mert a VIP Club zárt FB csoportjában legalább annyi tudást halmoztunk már fel, mint amennyit a módszertani anyagokba beleírtam,
 • kedv a gyerekeddel együtt mókázni, meséket olvasni, mondókázni, ölelkezni,
 • szemfülesség, mert elég népszerű a Kihívás jelenlegi ajánlata.
A többi Kihívástól jelentősen eltér ez a képzés, ami a Te angolodon hivatott tuningolni. Többen végeztek egyszerre két kihívást és boldogultak. Ha esetleg lemaradnál, segítünk!

A most futó DUMAngol Anyatanító résztvevői közül sokan C1, C2 szinten állnak és hasznosnak és élvezetesnek találják az interaktív infócsomagokat. A felnőtteknek szóló dalok és mesék szórakoztatóvá teszik a mama angol elsajátítását, csiszolását. Az angol nyelvű coaching feladatok és a chit-chat rendszer pedig megköveteli a mamitól az Én-időd, ami sokunkra ráfér.

A DUMAngol Anyatanító Online Programot 16 hétre osztottuk fel azért, hogy az együtt töltött időtök önfeledt legyen. Nem mellesleg, egyből profitálhatsz abból, hogy bátrabban mersz beszélni, sőt, gyermeked is sokkal több mindent és mindenkit megért majd, többekkel tud játszani, kommunikálni. Ez elég jól hangzik, nem?

Mi mindent megteszünk azért, hogy kellőképp motiváljunk, ám nem kell aggódnod akkor sem, ha nem fejezed be a 16 hét alatt. Az interaktív tananyagokat, amiket folyamatosan fejlesztünk, örökre eléred majd a rhymetime.hu belső VIP felületén.

Nem! Az oktatócsomag részét képezi egy szakértő szemmel, gondosan összeválogatott, 18.000 Ft értékű Usborne és módszertani könyvcsomag, amit te és  gyermeked is imádni fog. Találsz a csomagban a saját fejlesztésedről szóló könyveket, de rengeteg olyat, ami a közös angol játékot és kommunikációt segíti. Szárnyalni fogtok, majd meglátod!

Az interaktív csomagokban pedig csemegézhetsz a dalokat, mesefilmeket, általunk készített látványos nyelvtani videókat, szókincsfejlesztő gyakorlatokat, és rengeteg példamondatot, szituációt, „panelt” felvonultató svédasztalról. Saját motiváló videókból is jut bőven. Jaj, hogy én hogy imádom a svédasztalt, te nem? A DUMAngol svédasztaláról ráadásul büntetlenül „zabálhatunk be”.

Természetesen igen. 0-24 a rendelkezésedre állunk… komolyan. Nem vagyunk teljesen százasok, de hát ez van, a játékos otthoni angol nyelvátadás a hivatásunk és a küldetésünk. Az angolodat Ancsa fejleszti majd, privát is, a maga 25 évnyi angol tanári tapasztalatával, ugyanis 120 perc „magán angol óra” is tartozik a csomaghoz, amit akár beszédgyakorlásra, akár lelkizésre, akár nyelvtanra elhasználhatsz.
Az átbeszélt tapasztalokat, kérdéseket a VIP titkos Facebook csoportban megosztjuk Veletek, a webinárokat is ott tartjuk.

Igen; tablet, telefon, asztali gép, laptop… törekszünk a legkorszerűbb technikát használni és nyújtani Neked.

Ha nem lenne elég, amit a dumangol.hu oldalon is elolvashatsz és megnézhetsz a képzésről, mondok még valamit. Sok új barátság is születik, többszáz kilométert áthidaló lelki kapcsolatok; csodálatos, hogy az internet ilyen nemes célokra is használható, tanulásra, közösség teremtésére, motiválásra.

A DUMAngol Anyatanító Képzés megalkotóiról

Ancsa a DUMAngol módszer alapítója, a Rhyme Time és Jump&Fun módszerek fejlesztője, a szakmai team vezetője, aki 2016 óta dolgozik a Rhyme Time-ért. Lányait otthon játékosan neveli angolra. Angol és holland bölcsész és tanár, 20 éves pedagógusi gyakorlattal.

Módszerében fő helyet kap az angol nyelv dallamának megfigyelése, a beszédrutin megalapozása, az angol nyelvtani szabályok „bébi könnyű” elsajátítása és a kreatív projektek.

Meggyőződése, hogy a tanítványok önbizalmának növelése a nyelvtanítás (- és nyelvelsajátítás) kulcsa.

Barbi a Rhyme Time At Home VIP Club és a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozások alapítója. 2007 óta foglalkozik 3 év alatti gyermekek angol nyelvű nevelésével, otthonukban pedig 2011 óta „bevett szokás” a játékos angolozás.

2013 óta tart Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozásokat és Jump&Fun ovis angol tanfolyamokat, az általa kidolgozott  korai játékos nyelvelsajátítás módszertan szerint, melyben kulcsszerepet kap a zene, a ritmus és a mozgásos együttjátszás.

Ancsa és Barbi célja a magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai program, hanem egy csodálatos, közös otthoni játékélmény legyen.

100%
RHYME TIME
GARANCIA

A képzés a Rhyme Time módszerrel teljes mértékben kompatibilis, annak sikerét elősegíti, baba angol és babád angoljának fejlődését garantálja.

Az angol nyelvhez való stresszes hozzáállásod gyökeresen megváltozik. Az angol nyelv a gyermekeddel közös, játékos kommunikációs ESZKÖZZÉ változik és nem lesz többé ELÉRHETETLEN CÉL számodra.

100%
TÁMOGATÁS
GARANCIA

A képzés ugyan online történik, ennek ellenére nem egyedül dolgozod fel a nem csekély mennyiségű infóanyagot.

A Facebook VIP csoportban folyamatosan rendelkezésedre állunk, diktáljuk a tempót, támogatunk, figyelemmel kísérjük tevékenységedet, fejlődésedet. Használd ki, hogy 24/7 melletted vagyunk és kérj tőlünk bátran tanácsot! Tanulj tőlünk és társaidtól!

100%
SZABADSÁG
GARANCIA

Mivel a tanítás nem időpontokhoz kötött, nincs szigorú órarend sem, akkor tanulsz, amikor Neked a legjobban megfelel.

Délutáni alvás idő, vagy éjszakai nyugalom, játszótéri rohangálás vagy hajnali szoptatás? Online elérhető, mobilon is élvezhető interaktív infócsomagjaink megadják Neked a tanulás szabadságának érzését. Oszd be az időd, ahogy Te szeretnéd!

Jelentkezés lezárult!