Végre itt az éves program azoknak az anyukáknak, akik saját és gyermekük angolját egész évben szeretnék fejleszteni!

Légy büszke arra, hogy napi rendszerességgel teszel azért, hogy gyermekeidnek teljesen természetes legyen az angol nyelvű kommunikáció.
Énekeltek, Rhyme Time-ra jártok, mondókáztok, olvastok. 

Dumangol Anyatanító Online Képzés

Tudjuk, hogy sokszor azért nem beszélsz többet gyermekeidhez angolul, mert a SAJÁT ANGOLTUDÁSODAT NEM ÉRZED ELÉG BIZTOSNAK. Emiatt nincs önbizalmad megszólalni sem a kicsi előtt, sem mások előtt, sajnos.

Ezt a 16 hetes online tanfolyamot kifejezetten a Ti igényeitekre szabtuk és többszáz Rhyme Time At Home VIP édesanya visszajelzése alapján fejlesztjük folyamatosan tovább.

SEGÍTÜNK, HOGY NE FÉLJ ANGOLUL BESZÉLNI SEM A BABÁTOK, SEM MÁSOK ELŐTT!

„Rengeteg kapaszkodót és támogatást ad a kétnyelvű nevelés terén, miközben az anyuka esetlegesen passzív nyelvtudása is napról-napra jobban aktivizálódik.” – Gabonyi Eszter

A DUMAngol Anyatanító Képzés tökéletes kiegészítője a Nagy Angol Szótanuló Kihívás

Egy  olyan, 8 db alaptémát tartalmazó interaktív angol szótárra és a benne található szavakkal alkotott, nyelvtanilag helyes mondatokra épít, ami garantálja, hogy HIBÁTLAN, JÓL CSENGŐ ANGOL MONDATOKAT adsz át gyermekeid részére,

A Listen&Learn kiadvány autentikus angol hangoskönyv és a YouTube dallistánk elősegíti gyermekeid TÖKÉLETES ANGOL KIEJTÉSÉT anélkül, hogy meg kelljen szólalnod, persze, jobb, ha megszólalsz, hiszen azzal TE IS NAPONTA TÖBBSZÖR GYAKOROLSZ és fejlődsz!

„Mit adott nekem a kihívás? Nagyon jó anyagokat, amiket később is fel tudunk használni, csomó jó kis mondókát, dalt. Jó csapatot, akik ugyanazt gondolják az angol nyelv kisgyerekkel való megismertetésének fontosságáról, mint én. Hasznos, vidám perceket a gyerekeimmel angolozással.” – Annamária

A DUMAngol képzést a Nagy Angol Mesemondó Kihívással is kiegészítheted

FIGYELEM! A Nagy Angol Mesemondó Kihívás jelenlegi formájában 2019. október 11-én indul utoljára. Ezután a tanfolyam megváltozik.

A Rhyme Time Angol Zenebölcsi egyedi módszertannal kidolgozott, 12 hetes, játékos online baba angol programja, melyben

  • 6 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvvel dolgozunk,
  • Tökéletes brit angol kiejtést sajátíthatunk el a CD-s hanganyagnak köszönhetően,
  • Legalább 180 hasznos angol szót és kifejezést sajátítunk el,
  • 25 új, a nyelvelsajátítást segítő angol gyerekdalt tanulhatunk meg,
  • Megtanulhatjuk a játékos baba-mama angol nyelvátadásbanúttörő Rhyme Time-módszert, amely segítségével az otthoni angolozás magasabb szintre tud lépni.

Kapcsolj profi üzemmódba, jelentkezz a First Class Éves VIP Online Programunkba, amelyben mindhárom kihívást megkapod 52% kedvezménnyel!

A mi segítségünkkel szépen végig fogod csinálni ezt az egy éves FIRST CLASS PROGRAMOT, ami ahhoz járul hozzá, hogy gyermeked – és te is – később mindkét nyelven merjetek megszólalni és teljesen természetesen játsszatok.

Hidd el, nem csak a gyereked fog jól járni ezzel a választással, hanem Te is, hiszen egyrészt az angolod akármilyen szinten is van, rohamos fejlődésnek indul, másrészt új barátokat szerzel magadnak és gyermekednek.

Valljuk be, nagyon sokan kicsit magányosak leszünk, amikor otthon maradunk a gyerekkel, talán az közös téma hiánya, talán az idő hiánya miatt sok „örök barátság” véget ér.

Képzeld, az online kihívásoknak köszönhetően fantasztikus, intelligens és empatikus anyukákat, családokat ismerhetsz majd meg, akikkel jó lesz együtt lenni.

Egy év alatt 3 elképesztő online tanfolyammal a Rhyme Time új sztárjaivá váltok, ha megkapjátok tőlünk a kellő motivációt és profi szakmai segítséget is.

Választható csomagokYour Text

Your Text

DUMANGOL ANYATANÍTÓ ONLINE BABAANGOL KÉPZÉS

KÖZÖS JÁTÉKOS KALAND SZÜLŐKNEK ÉS GYEREKEIKNEK

88.866 Ft helyett

csak

39.990 Ft

--> 55% kedvezmény

--> 48.876 Ft megtakarítás

--> mindössze

napi 357 Ft ráfordítás


EGYSZERI AKCIÓS DÍJ

RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES.

AKCIÓS DÍJ 4 RÉSZLETBEN HAVI 11.990 FT.

1 db Very first book of things to spot out and about (USBORNE) böngésző jellegű kemény lapos gyerekkönyv, előre legyártott, izgalmas kérdésekkel, amik felbátorítanak arra, hogy megszólalj; 

1 db Wipe-Clean Holiday Activities (USBORNE) foglalkoztató, melynek segítségével a nyári készülődés elvenedik meg. Színes minták, képkiegészítés, pontösszekötés, különbségkeresés, útvesztők, dekorálás, mindez letörölhető lapokon;

1 db English for beginners flashcards (USBORNE) segítségével több, mint 200 szóval bővülhet angol szókincsetek. A kártyákkal többféle játékot is játszhattok; 

1 db "10 nap önmagamért", egyedi élmény és önismereti napló Kánya Kingától. Ez a segítő, önfejlesztő füzet tele van jó tanácsokkal és gyakorlatokkal, amelyek arra késztetnek, hogy változtass például az angolozási szokásaidon;

1 db Nevelj kétnyelvű gyereket! című könyv Bán Annamáriától;

120 perc Skype angol óra;

A VIP tagság ideje alatt 5% extra kedvezmény a bookfairy.hu Usborne kiadványaiból és a programokból, értéke csak Tőled függ, de átlagban 10.000 Ft-ot szoktak sprólni a VIP tagok, vannak, akik ennél többet is, de én most az átlaggal kalkulálok 🙂

Legalább 8 db interaktív angol infócsomag, egyedi módszertannal, amelyek korlátlan ideig elérhetők a rhymetime.hu portálon;

24/7 rendelkezésre állás a Facebook VIP csoportban;

Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás Gulácsi Annamária DUMAngol módszer alapítótól és Petri Barbi Rhyme Time Zenebölcsi és Rhyme Time At Home VIP Club alapítótól  és Uborne angol gyerekkönyv-tanácsadótól;

Kiszállítás futárszolgálattal. 

ÚJDONSÁG!

DUMANGOL ANYATANÍTÓ ONLINE BABAANGOL KÉPZÉS ÉS

NAGY ANGOL SZÓTANULÓ KIHÍVÁS EGYÜTT

145.226 Ft helyett

csak 69.990 Ft

--> 52% kedvezmény

--> 75.236 Ft megtakarítás

--> mindössze
napi 357 Ft ráfordítás


EGYSZERI AKCIÓS DÍJ

RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES. 

AKCIÓS DÍJ 4 RÉSZLETBEN HAVI 18.990 FT.


A teljes Nagy Angol Szótanuló Kihívás online tanfolyam könyvei, VIP tagsága és egyéb kedvezményei és 

a teljes DUMAngol Anyatanító Online Képzés könyvei, VIP tagsága és egyéb kedvezményei együtt. 

DUMANGOL ANYATANÍTÓ ONLINE BABAANGOL KÉPZÉS ÉS 

NAGY ANGOL SZÓTANULÓ KIHÍVÁS ÉS 

NAGY ANGOL MESEMONDÓ KIHÍVÁS EGYÜTT

208.556 Ft helyett

csak 104.990 Ft

--> 50% kedvezmény

--> 103.566 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 357 Ft ráfordítás


EGYSZERI AKCIÓS DÍJES

RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES.

AKCIÓS DÍJ 4 RÉSZLETBEN HAVI 26.990 FT.


A teljes Nagy Angol Szótanuló Kihívás online tanfolyam könyvei, VIP tagsága és egyéb kedvezményei és

a teljes Nagy Angol Mesemondó Kihívás online tanfolyam könyvei, VIP tagsága és egyéb kedvezményei és

2 hónap ajándék VIP tagság, ami 5% könyvvásárlási kedvezménnyel és egyéb kedvezményekkel jár.

Pricing Table WordPress Plugin

A képzések megalkotóiról

Ancsa a DUMAngol módszer alapítója és a Rhyme Time Angol Zenebölcsi vezetője. Lányait otthon játékosan neveli angolra. Angol és holland bölcsész és tanár, 20 éves pedagógusi gyakorlattal.

Módszerében fő helyet kap az angol nyelv dallamának megfigyelése, a beszédrutin megalapozása, az angol nyelvtani szabályok „bébi könnyű” elsajátítása és a kreatív projektek.

Meggyőződése, hogy a tanítványok önbizalmának növelése a nyelvtanítás (- és nyelvelsajátítás) kulcsa.

Barbi a Rhyme Time At Home VIP Club és a Rhyme Time Angol Zenebölcsi foglalkozások alapítója. 2007 óta foglalkozik 3 év alatti gyermekek angol nyelvű nevelésével, otthonukban pedig 2011 óta „bevett szokás” a játékos angolozás.

2013 óta tart Rhyme Time Angol Zenebölcsi foglalkozásokat, az általa kidolgozott  korai játékos nyelvelsajátítás módszertan szerint, melyben kulcsszerepet kap a zene, a ritmus és a mozgásos együttjátszás.

Ancsa és Barbi célja a 3 év alatti magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai program, hanem egy csodálatos, közös otthoni játékélmény legyen.

Ha most jelentkezel, akkor az éves képzést június 5-én induló Mesemondó Kihívással kezded.