Ha gondolkodsz az éves Premium kihíváson, érdemes elolvasnod Dr. Juhász Gyöngyvér VIP anyukánk beszámolóját az elmúlt egy évről. Ismerve Gyöngyvér, Panka és Áron angollal kapcsolatos eredményeit és Gyöngyvér maximalizmusát, szerintünk megfelelő referencia! 😉

Miért jó választás a Rhyme Time Prémium VIP Program?

„Az Usborne könyvekről órákat lehetne regélni, milyen szuperek, így nem is kérdés, hogy az 50 könyvből álló csomag már önmagában egy csoda.

DE, a Prémium kihívással ezek a könyvek sokkal többet adtak egy-egy mesénél, mivel ténylegesen eggyé váltunk a történetekkel az adott hétre. A Prémium kihívás infócsomagjai ugyanis ahhoz adtak segítséget, hogy a heti mese beépüljön az adott hét mindennapos tevékenységeibe. A meséhez kapcsolódó rajzfilm, a dalok, a kézműves ötletek mind-mind segítettek abban, hogy az adott hét mesekönyve újra és újra előkerüljön, olvassuk, eljátsszuk, beszélgessünk róla, és mindarról, ami a mesével kapcsolatban felmerül bennünk – természetesen angolul.

Az infócsomagokban elég anyag, ötlet van ahhoz, hogy kevesebb szabadidővel rendelkező anyukáknak is bőven akad benne „anyag”, ami köré a napi angolozós időt fel tudja építeni.

Ha pedig valaki kicsit aktívabb, ezeken az ötleteken elindulva, még továbbiakkal kiegészítve, napi több órát is angolul tölthet el a gyermekeivel.

Nehéz lenne kedvenc mesét választani, nem sok volt, ami ne mozgatta volna meg a családunkat. Ha egyet kellene, akkor az a „The Ant and the Grasshopper” meséje lenne, mégpedig azért, mert az a 4 évszakot ábrázoló festmény, amit Panka lányommal a mese kapcsán közösen, majd 2 órán át készítettünk, különlegesen szép lett, és a mai napig díszíti a lányom szobájának falát, nekem pedig egy örök emlék az a flow, amit ketten – időnkét Áron fiam bekapcsolódásával hárman – átéltünk, miközben készült a kép és mi angolul beszélgettünk az évszakok váltakozásáról, időjárásról, színekről, tücskökről-bogarakról, szorgalomról, pihenésről és még ki tudja, mi mindenről.

Mindez egész biztosan nem történik meg, ha nincs az infócsomag, Ancsa és Barbi, akik arra inspiráltak, hogy ne csak egyszerűen elolvassuk a tücsök és a hangya történetét, hanem ÁTÉLJÜK!

A Prémium Program legfőbb erőssége, hogy

  • egy teljes éven át rendszert ad az angolozós időnek, és
  • bármilyen tudásszinttel, togyogóstól a kisiskolás korú gyerekkel angolozó szülőig, mindenki talál benne olyat, ami köré a napi „English time” felépíthető.

Imádtuk a programot, a mesék belénk égtek, a szó legjobb értelmében, és velük együtt egy komoly angoltudás is.”

„Szerintem, aki komolyan veszi a kétnyelvű nevelést (és nem időmilliomos, hogy állandóan új ötleteket kutasson fel egymaga), annak kihagyhatatlan!”