Különleges, limitált lehetőség a TOP 60 baba angol mondat letöltőinek!

Gratulálok, megtetted az első kis lépést affelé, hogy tudatosan, mégis játékosan fejleszd gyermeked angol tudását, sőt, a sajátodat is! Van kedved még nagyobbat lépni?

Hogyan angolozz minél könnyedebben és sikeresebben gyermekeddel?

 • Miben más a játékos nyelvátadás, mint a nyelvtanulás?

 • Csinálhatok-e rosszat a kicsinek, ha angolozunk?

 • Mi van, ha én nem merek angolul beszélni vele?

Dr. Hasznos Andrea: Baba angol – A módszer és játékos gyakorlatok című zseniális könyvéből ezt is megtudhatod. Szívből ajánljuk Neked  ezt a könyvet, ha

képbe akarsz kerülni a játékos otthoni angolozással kapcsolatban!

Hogy miért nem hallottál még könyvről? Talán Andrea szerénysége miatt. Itt az ideje, hogy ez változzon! Andrea könyve azonnal a tiéd, e-book formátumban, ha az alábbi megrendelő gombra kattintasz.

Kedvezményes áron a TOP 60 mondat letöltőinek!

Dr. Hasznos Andrea Baba angol című könyvét Petri Barbi, kétnyelvű nevelés specialista is ajánlja!

Betöltötte a hozzáfűzött reményeket!
„Tudományos alátámasztást kaptam, hogy mindez működik, és gyakorlati tippeket a napi angolozáshoz. Maximálisan betöltötte a hozzáfűzött reményeket!”
A. Ágnes, Budapest

Könnyed stílus, egyértelmű fogalmazás

Kacifántos fogalmazás helyett egyszerű magyarázatok.>>

A leghatékonyabb, legolcsóbb, legbarátságosabb

és legbensőségesebb módja a második nyelv tanulásának, ha az édesanya adja át a babának, az anyanyelvvel egyidőben.

Egyszerű de nagyszerű játékötletek

Játszva gyakorolhatjátok az angolt gyermekeddel. Angol=örömforrás. >>

Mi az otthoni nyelvelsajátítás sikerének titka?

Dr. Hasznos Andrea PhD játéktippjei és módszertani tanácsai segítenek Nektek a rendszeres és önfeledt angol mókázásban. Itt az ideje komolyan venni a játékot!

Sajátítsd el a legfontosabb baba angol szókincset!

Használd Andrea 15 oldalas szószedetét útmutatóul. >>

Összegyűjtöttük a leghasznosabb baba angol szavakat.

Jól jön némi gyakorlati útmutató is, amelyet Andrea a kisfiával történő angolozás során fejlesztett ki.

Félsz, hogy rosszul csinálod?

A rosszul csinálásnál csak egy rosszabb van, ha nem csinálod. >>

A Baba angol könyv részletesen leírja, mikor, mit, hogyan tegyél,

hogy minél természetesebbé váljon az otthoni angolozás. Minden kezdet nehéz. Aztán ha visszanézel, azt mondod: Ettől féltem ennyire?!

Hogyan segít a „Baba angol” e-book abban, hogy a letöltött 60 mondat beépüljön gyermekeddel közös angolozós időtökbe?

Egyáltalán, mi az, hogy „angolozós idő”?

Ezt és sok egyebet megtanulhatsz Dr. Hasznos Andrea PhD Baba angol – A módszer és játékos gyakorlatok című elektronikus könyvéből. 

Erre a kiadványra épül egyébként az a nagyon hasznos és velős Baba-mama szótár, amelynek három oldalát elküldtük neked a napokban a top 60 mondattal.

Feltétlenül ajánlom, hogy töltsd le a teljes Baba-mama szótárt Dr. Hasznos Andrea játékos angol módszertani könyvével együtt, mivel remek kiindulópontot biztosít számodra a játékos szülő-gyerek angol nyelvátadáshoz.

Hogy jobban el tudd képzelni, milyen témákat ölel fel ez a 70 oldalas könyv, ide másoltuk Neked a tartalomjegyzékét. Ehhez társul az a szószedet, ami segít a szülőknek az autentikus angol dajkanyelv elsajátításában.

Andrea könyvében beszél a kezdeti nehézségekről és arról, hogyan tudod a legkönnyebben elsajátítani a gyermeked életkorához és érdeklődéséhez megfelelő módszert. Nem állunk meg az elméletnél! Gyarkolati segítséget is tartalmaz az e-book, ami különösen fontos!

 • Az angol játékötletek, amik nem is hinnéd, mennyi vidám angol percet okoznak majd Nektek!

 • Az angol hangzók megismeréséhez és a mókázáshoz olyan elengedhetetlen állathangok.

 • Autentikus angol gyerekkönyvek, amik Andreáéknak beváltak.

 • Foglalkoztatók, internetes segédanyagok, amik megkönnyítik az otthoni angolozást!

Kinek ajánlja Dr. Hasznos Andrea „Baba angol” című könyvét?

 • Azoknak az anyukáknak, akik jól beszélnek angolul, szeretnék, ha gyermekük is jól beszélné ezt a világnyelvet, és saját maguk szeretnék ezt átadni gyermeküknek.

 • Azoknak a szülőknek, akik bizonytalanok abban, hogy lehet-e, szabad-e, kell-e egészen pici kortól az anyanyelv mellett még egy nyelvet átadni a Kicsinek.

 • Szól azoknak is, akiknek nincsenek kételyeik, de módszertani útmutatót szeretnének.

 • Illetve azoknak, akik esetleg úgy tudják, hogy iskola előtt semmilyen formában nem szabad nyelvet tanítani egy gyereknek.

Ex-angoltanárként nem engedhetem meg magamnak, hogy a gyerekem negyedikesen találkozzon először egy másik nyelvvel.
„Akkor vettem meg, amikor még nagyon gyenge lábakon állt az angolozásunk. Csak azt tudtam, hogy ex-angoltanárként nem engedhetem meg magamnak, hogy a gyerekem negyedikesen találkozzon először egy másik nyelvvel. És mostanában olvastam újra, és amit a babanaplóban ír… Balázs is hasonló fázisokon esik át. Viccelődik, direkt más szavakat mond, mert TUDJA, hogy nem úgy van angolul. Imádom!”
K. Annamária, Budapest

Miért ajánlja Gulácsi Annamária, a Rhyme Time Angol Családi Nyelviskola vezetője Neked, szülőként ezt a könyvet?

 • Mik a hozzávalók?

 • Mik a reális célok?

 • Miért előnyös, ha otthon angoloztok?

 • Hogy működik a babaagy és miért is oly alkalmas a nyelvelsajátításra 0-3 éves kor között, vagy akár 7 éves korig?

Ezekre a fontos kérdésekre mind megtaláljátok a választ a Baba angol című e-bookban. Hisszük, hogy a válaszok birtokában végre bátran belevágtok az angol nyelv korai felfedezésébe és csatlakoztok közösségünkhöz!

Nem vagy benne biztos, hogy jól angolozol a kicsiddel?

Akkor feltétlenül szükséged van a  baba angol módszertani könyre!

Végre e-book formájában is elérhető az a remek módszertani könyv és szószedet, amelyre nyugodtan ráépítheted a teljes otthoni játékos angolozást. Ne aggódj, nem tart túl sokáig elolvasni! Egy délutáni kávé mellett is meggyőz majd arról, hogy igenis TE lehetsz a legjobb forrás gyermeked számára az angollal való ismerkedés során.

Mi oktatóként és szülőként akárhányszor végigolvassuk Dr. Hasznos Andrea PhD Baba angol című könyvét, mindig találunk benne valami újdonságot, hiszen a szerző pontról-pontra végigmegy azokon a felmerülő kérdéseken, buktatókon, melyek minden magyar édesanya fejében felmerülhetnek! Az utolsó betűje után mindig úgy csukhatod be ezt a könyvet, hogy tudod, jól döntöttél, amikor a játékos szülő-gyerek angol nyelvátadás mellett kötelezted el magad!

Figyelem! Attól még, hogy gyermeked már nem kisbaba, az angol nyelv elsajátítását az agya hasonlóan végzi mint, ahogyan a kisbabák sajátítják el az anyanyelvet, úgy hogy nem csak akkor szól neked ez a könyv, ha még pici a babád, hanem akkor is, ha már óvodás, vagy kisiskolás!

Egy kis ízelítő a racionális szülőknek is!

A listák összeszedetté tesznek! Szerencsére Dr. Hasznos Andrea PhD is tudja ezt, ezért ebben a könyvben egy 22 pontból álló, gyakorlati listát helyezett el.

Mit tartalmaz ez a felsorolás? Olyan „tuti-biztos” játéktippeket és instrukciókat ad, melyek közül számos olyat találsz, amelyet meg tudsz szívelni a játékos angolozás során!

Mutatok egy példát a bal oldalon, miért is szeretem annyira ezt a listát és miért ajánlom Neked is, hogyfeltétlenül görgess oda, ha letöltötted az e-bookot! (A 20. oldalon kezdődik.)

Nálunk nagyon bevált ez a 18. számú stratégia, hogy kommentálom a fiaim tevékenységét angolul.

Hihetetlen gyorsasággal jegyezik meg és ismétlik jó szövegkörnyezetben az angol mondatokat!

A csak a rhymetime.hu oldalán kapható könyv és a baba-mama angol szótár már e-book formájában is megrendelhető, és még ajándékokat is kapsz hozzá (lentebb pontosan felsorolom, hogy miket)!

 • Lépj tovább a mondókák és angol gyerekdalok szintjéről, és kezdj el angolul kommunikálni a babáddal!

 • Kapcsold össze könnyedén a gyerekdalokat néhány odavágó angol mondattal! 

 • Használd a módszertani tippeket, hogy legdrágább kincsed még könnyebben sajátítsa el az angol nyelvet!

Jól leírja az angolozás fejlődési szakaszait.
„Szerintem nagyon jól leírja az angolozás fejlődési szakaszait. Tetszik, hogy a játékötleteknél leírja, hogyan fejlődik és milyen terület adott játékötlet alkalmazásánál. Szoktam ötleteket venni belőle és figyelem Zsófit, hogyan működik az ötlet. Mindig kipróbálok egyet-egyet.”
P. Szilvia, Budapest

Mit tartalmaz a „Baba angol” módszertani e-book csomag?

 1. Dr. Hasznos Andrea: „Baba Angol – A módszer és játékos gyakorlatok” című, 70 oldalas, közérthetően írt könyvét e-book formátumban és a hozzá tartozó
 2. 15 oldalas, teljes „Baba-mama Angol Szószedet” e-book formátumban (ebben van az a 60 mondat is, amit letöltöttél már), ami segít neked az angol dajka nyelv elsajátításában.

Jelenlegi ár a TOP 60 mondat letöltőinek: mindössze 2.490 Ft 3.490 Ft helyett!

BÓNUSZ SEGÉDANYAGOKAT IS KAPSZ TŐLÜNK A RENDELÉSED MELLÉ!

NÉZD, MILYEN HASZNOS JÁTÉKOS ANGOL SEGÉDLETEKET TÖLTHETSZ MÉG LE:

 1. A színes ábrákkal ellátott „Baby English Mind Map” asszociációs ábra, amit úgy terveztünk, hogy kitehesd a lakás egy jól látható pontjára, hogy bármikor választhassatok róla dalt kicsiddel együtt. A dalokat megtanulhatod a hozzá tartozó lejátszási lista segítségével, amit szintén megkapsz.
 2. A „Rhyme Time mondókapuska”, amit a Rhyme Time Angol Családi Nyelviskola óráira járó anyukáknak készítettünk, hogy otthon is énekelhessenek és mondókázhassanak akkor is, ha még nem tudják az összes angol gyerekdalt.
 3. Minden letölthető anyagot könyvolvasón használatos formátumban is megkapsz, hogy a lehető legkényelmesebben merülhess bele a játékos angolozásba!