Kíváncsi vagy, hogyan segíthetnéd még jobban gyermeked fejlődését?

Fontos tudnod, hogy heti egy angol foglalkozás nem elég ahhoz, hogy gyermeked megtanuljon angolul. Ez egy jó alap ahhoz, hogy a nyelv dallama belemásszon a fülébe, ne legyen idegen számára az angol nyelv, de ez még kevés.

Ezért kidolgoztunk egy olyan egyedülálló módszert, amelyben a szülők a gyerekekkel együtt fejlődhetnek, és minden nap – még ha csak negyed órára is – de elő tudják venni otthon az angolt.

Az angolnak nem lesz „iskolaszaga”, nem lesz „tanulásszaga”, mégpedig azért nem, mert ez a módszertan ugyanarra a verses mesekönyvre épül, mint amire a Jump&Fun órák.

A Nagy Angol Mesemondó Kihívás sok mindenben különleges, de álljon itt 8 pont, ami garantálja sikerességét!

1. Egy  olyan, 6 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvre épít, ami garantálja, hogy  HIBÁTLAN, JÓL CSENGŐ ANGOL MONDATOKAT adsz át gyermekeid részére,

2. CD-s hanganyagot biztosítunk a 6 meséhez, ami elősegíti gyermekeid ✓ TÖKÉLETES ANGOL KIEJTÉSÉT anélkül, hogy meg kelljen szólalnod, persze, jobb, ha megszólalsz, hiszen azzal

3. ✓ TE IS NAPONTA TÖBBSZÖR GYAKOROLSZ és fejlődsz! NEM LESZ CIKI az angol Neked sem!

4. Gyermekeid  ANGOL SZÖVEGÉRTÉSE BIZTOSAN FEJLŐDIK, hiszen a mesék szellemes, “szájba rágós” illusztrációi segítik a mondatok értését és újra-és újra meg lehet hallgatni a 12 perces mese CD-t;

5. A program akár ✓ TÖBB KOROSZTÁLYT IS LEKÖT EGYSZERRE, és egy kis szusszanáshoz jutsz, ezt nevezzük mi ANYAKÍMÉLŐ ÜZEMMÓDNAK.

6. Az általunk kidolgozott módszertan, valamint a VIP klubtagoknak járó figyelmünk és Nekik szánt tippjeink ✓ HÉTRŐL-HÉTRE, SŐT, NAPRÓL-NAPRA MOTIVÁLNAK TÉGED AZ OTTHONI ANGOLOZÁSBAN.

7. A módszertani anyagokon kívül ✓ MANKÓT KAPSZ KEZEDBE A MINDENNAPOS ANYA-GYEREK ANGOL PÁRBESZÉDEKHEZ (Hogy mondják pl., Hogy bibis az ujjad?!, Te tudod?) baba angol szakkönyv, szótár és a témába vágó cikkek ismertetésével.

8. Legalább ✓ 25 új, a nyelvelsajátítást fejlesztő angol gyerekdalt és ✓ 180 hasznos angol szót és kifejezést SAJÁTÍTOTOK EL KÖNNYEDÉN A KIHÍVÁS VÉGÉRE! (Saccold meg, szerinted most mennyit tudtok?!)

Ha jelentkezel forradalmian új, magyar családoknak kifejlesztett Nagy Angol Mesemondó Kihívásunkra, megtudhatod mindezeket és negyedévre biztosítod magatoknak az ideális játékos otthoni angolozás tárgyi és tudásbeli feltételeit.

Hallgasd meg a módszer kitatlálójának összefoglalóját!

A Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam tehát ugyanarra a mesekönyvre épül, mint a 12 hetes Nagy Angol Mesemondó Kihívás, melynek segítségével lehetőséged van otthonról támogatni az órán hallottakat.

Gyermeked fejlődését akkor segíted a legjobban, ha a Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam mellett a Nagy Angol Mesemondó Kihíváson is részt vesztek.

Az online kihívás párhuzamosan halad a Jump&Fun órákkal, és a kihívás segítségével két óra között otthon is átvehetitek ugyanazt a mesét az angol nyelvű CD-s mesekönyvből, valamint kreatív kézműves feladatokat próbálhattok ki, melyeken keresztül még jobban rögzül gyeremeked tudása!

A Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam résztvevői rendkívül kedvező, 24.990 Ft-os áron jelentkezhetnek a Nagy Angol Mesemondó Kihívásra!

Azok, akik már részt vettek a Nagy Angol Mesemondó Kihíváson, vagy a következő kihívásra jelentkeznek, a könyvön kívül további interaktív foglalkoztatókat kapnak a mesék otthoni feldolgozásához.