Szeretnéd, ha gyermeked értené és használná az angolt? Mutatjuk, hogyan!

Hallgasd meg Nagy Zsuzsi ismertetőjét a Nagy Mesemondó Kihívásról!

00:00 Miért fontos Zsuzsinak az otthoni angolozás?
00:39 Mi van, ha te nem érzed magad elég jónak angolból?
00:49 Mesemondó kihívással kapcsolatos élmények úgy, hogy foglalkozásokra nem tudtak járni. Milyen gondolat tesztett benne a legjobban (akkor is működik, ha nem vagy angol tanár)!
01:40 Mennyi idős volt Zsuzsi kislánya akkor és hogy hatott rá a Mesemondó kihívás?
02:00 Milyen problémák merültek fel?
02:25 Mi támogatja még a meseolvasást a programban (mondókák, kreatív feladatok)?
02:40 Mi a jó a mondókákban? Mennyit tanulunk ezekből a programban?
03:00 Milyen kreatív feladatokat találunk a Nagy Mesemondó Kihívásban?
03:31 Milyen a programban használt mesekönyv és mesék?
03:49 Hogyan fejlődött Zsuzsi angolja?!
04:00 Miben látta Zsuzsi az eredményt 22 hónapos kislányát illetően?
04:20 Kedvenc „Ladybug” élmény
04:40 Mihez ad alapot a Mesemondó kihívás?
05:04 Mennyit fejlődött Jázmin angolja az elmúlt időszakban?
05:40 Mit javasol Zsuzsi a bizonytalankodó anyukáknak?

14 hónapos kisfiammal kicsit félve vágtam bele a kihívásba, hiszen azt gondoltam, nem fogja érteni a meséket, és nem fogja érdekelni a könyv. Szerencsére nem így történt!

Útmutatásaitok alapján hétről hétre sikerült naponta többször is elolvasnunk a meséket ebből a csodásan illusztrált, aranyos nyelvezetű mesekönyvből. Minden héten alig vártam, hogy érkezzen a következő módszertani email, és újabb videók arról, Ancsa és Barbi hogyan meséli a történeteket saját kisgyerekeinek.

Számtalan jobbnál jobb ötlet érkezett a VIP FB-csoporton keresztül a témafelelősöktől is, miközben  ontottátok a remek feladatokat és hogy hogyan lehet a babák számára élvezetessé tenni a „nyelvelsajátítást”.

A kihívásnak már réges rég vége, de kisfiam mind a mai napig esti meseként követeli a Cow takes a bow történeteit, mi több, napközben is folyamatosan idéz a mesékből!

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!”

Móni, Budakalász

A Rhyme Time játékos angol nyelvátadási módszer egyedi módszertannal kidolgozott, 12 hetes, játékos online kisgyermek angol programja, melyben

 • 20 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvvel dolgozunk,
 • Tökéletes brit angol kiejtést sajátíthatunk el a mesevideóknak köszönhetően,
 • Legalább 180 hasznos angol szót és kifejezést sajátítunk el,
 • 50 új, a nyelvelsajátítást segítő angol gyerekdalt tanulhatunk meg,
 • Megtanulhatjuk a játékos angol nyelvátadásban úttörő Rhyme Time-módszert, amely segítségével az otthoni angolozás magasabb szintre tud lépni,
 • Kényelmesen, az otthon nyugalmában, 24/7 szakmai segítséggel,
 • Egy fantasztikus mamikból álló VIP közösséggel,
 • Folyamatos motivációval, angolozásra ösztönzéssel,
 • Anyatámogató üzemmódban,
 • Negyedéven keresztül, AKÁR EGÉSZ CSALÁDODDAL EGYÜTT.

Lejjebb részletesebb infókat is találsz! Ha további kérdésed van, írj a ancsa@rhymetime.hu email címre!

KEZDÉS: 2023. július 31.

Elképesztőek vagytok, nagyon inspirálóak, ötletgazdagok, pozitívak. És bárcsak győzném feldolgozni azt a sok tartalmat, amit adtok, komolyan! Tükröt adtatok a kezembe, és én szeretnék fejlődni, és most mar a családomért teszem!

Gabi

Angolul már tudni fognak a lányok, és azt nem fogom elfelejteni, hogy Ti motiváltatok. És Téged is és Barbit is maximálisan tisztellek azért, amit nap mint nap csináltok, azt meg főleg, ahogy csináljátok. Nagyon jó, hogy nem teljesítménykényszer van, hanem élménytanulás. Na, ez a lényeg!

Vera

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!

Móni

A kihívás alatt sok új dolgot tanultunk, izgalmasak voltak a történetekhez kapcsolódó témák, dalok. Nagyon élveztem.

Erika

Imádtam a heti e-mailjeidet, Barbi! Kedvesek, bátorítóak, profi ötletekkel! Amikor 1-2 napot késett az email, már türelmetlenül nyitogattam a postaládámat. 🙂 Köszi!

Mónika

Mit adott számomra a kihívás? Magabiztosságot, hogy a korai nyelvtanulás elengedhetetlen, és azt a tudatot, hogy az alapokat – segítséggel – én is meg tudom tanulni a lányokkal.

Veronika

A kislányom többször elővette a könyvet, jelezve, hogy olvassak neki belőle. Többször is meghallgatott egy-egy mesét és nagyon tetszett neki, aktívan végigmutogatta a lapokat.

Olga

Top 50+ kedvenc angol dal és mondóka

A közös dalolás nem csak a nyelvelsajátítást, de a kötődést is erősíti! >>

Nem tudod, melyik dalt válaszd a sok közül?

Segítünk Neked elsajátítani a legszuperebb „nursery rhyme”-okat, amik valószínűleg kimaradtak a gyermekkorodból, hiszen Téged még nem kétnyelvűnek neveltek.

Egyszerű de nagyszerű angol játékötletek

Játszva gyakorolhatjátok az angolt gyermekeddel. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Heti játéktippjeink, módszertani tanácsaink és az élménynapló segítenek Nektek a rendszeres angol játszásban. A témafelelős rendszer minden nap új színt visz az angolba.

180+ hasznos angol szó és kifejezés, 6 verses meséből

Díjnyertes brit gyerekkönyveket használunk útmutatóul. >>

Az Usborne Olvasásra Nevelés Programjának követei vagyunk

A közös olvasás élménye serkenti a gyerekek képi látásmódját, képzelőerejét és nyelvértését is. A  grafikákban visszaköszön a gyermek szemével nézett világ.

Garantáltan helyes angol kiejtés

Félsz, hogy magyaros az akcentusod? Most javíthatsz rajta! A szép kiejtést is fejlesztjük a kihívás során. >>

Nem számít, ha rossz a kiejtésed, vagy bizonytalan vagy!

Az autentikus angol mesék segítségével a szövegértésetek fejlődik, a tökéletes brit angol kiejtést hanganyagainknak köszönhetően sajátíthatjátok el.

„Rengeteget adott a Kihívás, Levi (10) lazán társalog angolul, a verses mesék segítségével rengeteg kifejezést elsajátított, jobban mer angolul megszólalni mások előtt is, kezdeményez beszélgetést!!! Lillám pedig… hát neki a dalok, mondókák a kedvencei, emellett kívülről fújja a meséket, örökké hálás leszek ezekért a csodákért, Ancsa!” – Anikó, Budapest

Te emlékszel még, milyen élmény volt számodra a nyelvtanulás? Stresszes? Magolós? Megszégyenítő?

És vajon mennyire volt/van bátorságod megszólalni idegen nyelven?

Szeretnéd, hogy gyermeked jobban, szívesebben és bátrabban beszéljen angolul, mint Te?

Mondjuk úgy mint ezek a kislányok a videóban? =>

Ezt a tündéri angol nyelvű mesevideót a negyedéves Nagy Angol Mesemondó Kihívásban először részt vevő Ancsáék készítették, amikor a gyerekek 2,5 és 10,5 évesek voltak. A kihívás egyik verses meséjét filmesítették meg. Nézd meg a videót, ha van 3 perced! Te is szeretnéd, hogy gyerekeid ilyen önfeledten játsszanak és beszéljenek angolul?

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy, ha most “résen vagy” és játékos formában megismerteted gyermekeddel az angol nyelvet, nem csak, hogy garantáltan pozitív élménnyé teszed számára a nyelvtanulást (amit kis gyermekeknél még nyelvelsajátításnak hívunk), de hozzásegíted őt a sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez?

A 3,5 éves lányommal és az 1 éves fiammal jelentkeztem a Nagy Mesemondó Kihívásra, ami már a negyedik, amin részt vettem.
Szuper ötleteket, módszereket kaptam a meseolvasáshoz, a mesék feldolgozásához mind Ancsáéktól, mind pedig a kihívás többi résztvevőjétől.
De ha arra volt szükségem, még versfordítást is kaptam Ancsától! <3
A „valós élmények” átélése és felidézése ragadt meg bennem a leginkább: süti sütés, teregetés, piknik, szülinapozás, mancsnyomkészítés és még megannyi ötlet, amikkel megeleveníthetjük az egyes meséket és játékos formában sajátítjuk el a kifejezéseket.
Nem lett mindegyik mese azonnal kedvenc, így voltak időszakok, amik nem mentek gördülékenyen. Ilyenkor volt hasznos pl. a digitális élménynapló, hogy átgondoljam mi működött eddig és mivel lehetne újra lendületet adni az angolozásnak.
A kihívás óta a lányom idéz a mesékből egy-egy mondatot, lelkesen énekli a „Hey diddle, diddle”-t, és jókat bohóckodunk a „Hockey-pockey”-ra.
Annyi szuper ötlet van a módszertanban! Mind-mind nagyon jó lehetőség a gyerekeimmel kapcsolódásra, ráadásul angol nyelven!

Márton Erika
Mikor belevágtunk ebbe a kihívásba, kicsit aggódtam, hogy lesz-e rá elég időm (egy 3 éves és egy 10 hónapos nagyon eltérő igényei mellett)… De belevágtunk. Most már a magyar mese után mindig mondja Boti, hogy angolul is olvassuk el. Már úgy szaladgál a játszótéren, hogy azt kiabálja „bee buzzes home” vagy „cow takes a bow”… És ma, mikor angolul megkérdeztem, hogy hol a csiga, rámutatott a csigára!
Zsófi

Miből áll a Nagy Angol Mesemondó Kihívás?

 • 20 db autentikus angol verses állatmese, melyekből 6 történetet dolgozunk fel a 12 hét során, de a többi 14 meséhez is kapsz útmutatást, hogy hogyan mutasd be ezeket gyermekednek.

 • 20 db, a mesék szép felolvasását segítő hangfájl.

 • 5 db, a szövegértést ellenőrző és a kiejtést fejlesztő játékos feladatsor a játékos angol nyelvátadás megkönnyítéséhez, melyek a mesékhez kapcsolódnak és újra és újra elvégezhetők, feldarabolhatók, kiszínezhetők, mivel pdf formátumban is megkapjátok.

 • 1 db dr. Hasznos Andrea: Baba angol – A módszer és játékos gyakorlatok című könyv elektronikus formában, ami segít Nektek abban, hogy átfogó képet kapjatok a kétnyelvű nevelésről és arról, hogy miért olyan a nyelvátadás, mintha egy kisbabát tanítanál beszélni.

 • 1 db dr. Hasznos Andrea: Baba-mama digitális szótár (15 oldalas, a4 méretű, nyomtatható pdf fájl).

 • 1 db Rongálás-biztos, vízálló, homokálló, elszakíthatatlan, elnyűhetetlen, környezetbarát és környezettudatos, pontösszekötést, vonalvezetést és tollhasználatot gyakoroltató, látványos feladatlap, mely letörölhető így újra és újra használható és élvezhető játékos készségfejlesztő, angol munkafüzet, címe: Wipe-Clean First Pen Control.

 • 1 db imádnivaló, a mesékben szereplő állatok élőhelyeit bemutató matricás foglalkoztató füzet, az Little First Stickers Animals.

 • 12 heti, vagyis negyedéves Rhyme Time At Home VIP Club tagság, amellyel betekintést nyersz a Rhyme Time életébe minden nap, sőt, még kedvezményt is kapsz a Bookfairy.hu angol gyerekkönyv-áruházba.

 • 12 db, egyszerű, otthon (vagy bárhol máshol) elvégezhető, a játékos angolozást segítő, Rhyme Time módszertani anyag feladatokkal, dalokkal, kézműves ötletekkel és  hozzá 12 db élménynapló, mely rendszeresen emailben érkezik és kinyomtathatod.  A napló digitálisan is kitölthető. Nem csak a tippek miatt fontos! Nem titkolt célja az is, hogy motiváljunk és rendszeresen angolozásra bírjunk, ami kulcsfontosságú a játékos szülő-gyermek angol nyelvátadáshoz és az életre szóló eredményhez.

 • Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás tőlünk, azaz Gulácsi Annamária angol tanár és bölcsésztől és Petri Barbara kétnyelvű óvodapedagógustól.

 • 30 perc egyéni online tanácsadás a kihívással és az otthoni angolozással kapcsolatban, amit akár több részletben is igénybe vehetsz.

 • 1 db személyreszabott angol készségfejlesztő autentikus gyerekkönyvajánló elkészítése gyermekeidnek.

 • 24/7 tanári elérhetőség. Nonstop elérhetőek vagyunk a Mesemondó Kihívás titkos Facebook VIP csoportjában, és segítünk, ha elakadsz, vagy kérdésed van.

 • A kétnyelvű nevelésről szóló publikációk, tudományos kutatások folyamatos megosztása Veled.

 • Ingyenes kiszállítás.
 • Játék, móka, kacagás, csodálatos, felbecsülhetetlen értékű közös élmények a családoddal.

Hallgasd meg Husztáné Acsai Gyöngyvér és Lipóth Anita véleményét a kihívásról!

Elképesztőek vagytok, nagyon inspirálóak, ötletgazdagok, pozitívak. És bárcsak győzném feldolgozni azt a sok tartalmat, amit adtok, komolyan! Tükröt adtatok a kezembe, és én szeretnék fejlődni, és most mar a családomért teszem!

Gabi

Angolul már tudni fognak a lányok, és azt nem fogom elfelejteni, hogy Ti motiváltatok. És Téged is és Barbit is maximálisan tisztellek azért, amit nap mint nap csináltok, azt meg főleg, ahogy csináljátok. Nagyon jó, hogy nem teljesítménykényszer van, hanem élménytanulás. Na, ez a lényeg!

Vera

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!

Móni

A kihívás alatt sok új dolgot tanultunk, izgalmasak voltak a történetekhez kapcsolódó témák, dalok. Nagyon élveztem.

Erika

Imádtam a heti e-mailjeidet, Barbi! Kedvesek, bátorítóak, profi ötletekkel! Amikor 1-2 napot késett az email, már türelmetlenül nyitogattam a postaládámat. 🙂 Köszi!

Mónika

Mit adott számomra a kihívás? Magabiztosságot, hogy a korai nyelvtanulás elengedhetetlen, és azt a tudatot, hogy az alapokat – segítséggel – én is meg tudom tanulni a lányokkal.

Veronika

A kislányom többször elővette a könyvet, jelezve, hogy olvassak neki belőle. Többször is meghallgatott egy-egy mesét és nagyon tetszett neki, aktívan végigmutogatta a lapokat.

Olga

Mi jelentkeztünk a következő kihívásra is, de ez nem pár hét, ez, amit itt magunkba szívunk ez elkíséri Istit nagyon sokáig. Mellékes hatása, hogy ha alszik Isti és a szaladó életünk megengedi minden nap hallgatok angolul én is előadásokat. Régen jól beszéltem, jól ment, de évek óta nem használtam a nyelvet, szóval köszönöm, rám is jó hatással van. Köszi, jó munkát/mókázást mindenkinek!

Barbi

Bővebben a Rhyme Time módszer és a Kihívás előnyeiről

„Képzeljetek, ez az I Love my Teddy Bear nagyon bejött! Bettikém (2 éves) erre aludt el! Nagyon tetszett neki. Először elénekeltem Teddy bearrel, aztán Betti girllel, aztán lekapcsoltam a lámpát és tetőtől talpig minden testrészévél énekeltem és közben simiztem, pusziltam. Pl. „My Betti girl has nice hair/2 cheeks/10 toes” és úgy zártam hogy „I love my Betti girl, I love you Betti girl, good night Betti girl!” És aludt…” – Kati

Esettanulmány – Egy Rhyme Time módszerrel angolozó család sikertörténete

A videót készítő családnál nagy a (kor)különbség a gyerekek között. A kicsit már kétnyelvűen nevelik, a nagy csak az iskolában kezdte TANULNI (nem elsajátítani) az angolt. A kicsi angolul és magyarul is ért és szépen kommunikál, a nagy gátlásosabb, kevésbé jól érti az angol szavakat, akcentusa van és biztos forrásból tudjuk, hogy nagyon erősen kellett még a kihívás kezdetekor noszogatni, hogy szólaljon meg angolul, pedig dicséretet is kapott az iskolában belőle.

És tessék, pár hétre rá mesefilmet rendeznek és együtt szerepelnek angolul! A nagy lány végre angolul szól anyukájához, és a kicsivel azon versenyeznek, hogy ki legyen az angol nyelvű főszereplő (ezeket mind látni fogod a videóban is). Hát mi ez, ha nem sikertörténet?! És vajon, mire fognak szívesebben (és jobban) emlékezni ezek a kislányok? A szódolgozatra, vagy arra a vicces szövegre, hogy “It’s a tip-top tick-tock cuckoo clock!”? Na meg persze a közös családi filmforgatásokra!

Választható csomagokNAGY ANGOL MESEMONDÓ KIHÍVÁS

KÖZÖS JÁTÉKOS KALAND A SZÜLŐKNEK ÉS GYEREKEIKNEK

120.020 Ft helyett

54.990 Ft

--> 56% kedvezmény

--> 65.030 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 611 Ft ráfordítás


EGYSZERI AKCIÓS DÍJ, ÉRVÉNYES: 2022. 12. 28. 23:59-ig

My First Phonics Reading Library: 20 db autentikus angol verses mese, mókás illusztrációkkal, képességfejlesztő szakértők tollából, több korosztálynak ideális tartalommal (Phonics Readers Set 2). Értéke: 55.200 Ft;

5 db, a szövegértést ellenőrző és a kiejtést fejlesztő játékos feladatsor a játékos baba-mama angol nyelvátadás megkönnyítéséhez, melyek a mesékhez kapcsolódnak és újra és újra elvégezhetők, feldarabolhatók, kiszínezhetők, mivel pdf formátumban is megkapjátok. Értéke: 1.000 Ft;

20 db, a mesék felolvasását segítő video webinárium. Értéke: 10.000 Ft;

1 db Hasznos Andrea: Baba angol - A módszer és játékos gyakorlatok című könyve elektronikus formában, ami segít nektek abban, hogy átfogó képet kapjatok a kétnyelvű nevelésről. Értéke: 2.490 Ft;

1 db Hasznos Andrea: Baba-mama digitális szótár (15 oldalas, a4 méretű pdf fájl). Értéke: 990 Ft;

1 db Rongálás-biztos, vízálló, homokálló, elszakíthatatlan, elnyűhetetlen, környezetbarát és környezettudatos könyv, mely letörölhető így újra és újra használható és élvezhető játékos készségfejlesztő, címe: Wipe-Clean First Pen Control, tollal. Értéke: 2.760 Ft; 

1 db imádnivaló, a mesék szereplő állatok élőhelyeit bemutató matricás foglalkoztató, az Animal Sticker Book. Értéke: 2.760 Ft;

1 db autentikus angol úti mesekönyv, mely szellemes, rövid, látványosan illusztrált és nagyon praktikus, mert épp elfér a táskádba, és gyermeked életkorának megfelelő témát dolgoz fel. Értéke: 2.760 Ft;

12 heti, vagyis negyedéves Rhyme Time At Home VIP tagságot. Értéke: 3.990 Ft;

12 db, egyszerű, otthon (vagy bárhol máshol) elvégezhető, a játékos angolozást segítő módszertani anyag és élménynapló, mely rendszeresen emailben érkezik és kinyomtathatod, sőt digitálisan is kitölthető. Nem csak a tippek miatt fontos! Nem titkolt  célja az is, hogy motiváljunk és rendszeresen angolozásra bírjunk, ami kulcsfontosságú a játékos baba-mama angol nyelvátadáshoz és az életre szóló eredményhez. Értéke: 19.990 Ft;

Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás tőlünk. 24/7 elérhetőek vagyunk a Mesemondó Kihívás titkos Facebook VIP csoportjában. Értéke: (a VIP tagoknak ingyenes, ezért) 0 Ft, amúgy lehet, hogy felbecsülhetetlen;

30 perc egyéni online tanácsadás a kihívással és az otthoni angolozással kapcsolatban, amit akár több részletben is felhasználhatsz. Értéke: 2.990 Ft;

1 db személyreszabott angol készségfejlesztő autentikus gyerekkönyvajánló elkészítése gyermekeidnek. Értéke: 5.990 Ft;

A kétnyelvű nevelésről szóló publikációk, tudományos kutatások folyamatos megosztása Veled. Értéke: (a VIP tagoknak ingyenes, ezért:) 0 Ft; 

A VIP tagság ideje alatt 5% extra kedvezmény a bookfairy.hu Usborne kiadványaiból és a programokból, értéke csak Tőled függ, de átlagban 10.000 Ft-ot szoktak sprólni a VIP tagok, vannak, akik ennél többet is 🙂 ; 

Ingyenes kiszállítás. 

ÚJDONSÁG!

NAGY ANGOLMESEMONDÓ KIHÍVÁS

RÉSZLETFIZETÉSSEL, 3 RÉSZLETBEN

120.020 Ft helyett

24.990 Ft/hó

--> 46% kedvezmény

--> 55.050 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 722 Ft ráfordítással


AKCIÓS DÍJ 3 RÉSZLETBEN (1., 2., 3. HÓNAP ELEJÉN). ÉRVÉNYES: 

2022. 12. 28. 23:59-ig

Pricing Table WordPress Plugin

Hallgasd meg Ráksi Zsófi és Sarlósiné Verpec Enikő véleményét a kihívásról!

Hallgasd meg Siklósi Mariann élménybeszámolóját, aki – saját bevallása szerint – nem beszél jól angolul!

Mariann a te példaképed is lehet! Pár éve döntötte el, hogy kevés angol nyelvtudással és diszlexiája miatt tele kudarcélménnyel a nyelvtanulás terén, belevág akkor még 1 év alatti kislányával a kétnyelvű nevelésbe a Rhyme Time-mal!
Vajon sikerülhet neki ilyen „előélettel”?!
 • Nem szépítjük, voltak hullámvölgyei, bőven…
 • Nem tagadjuk, gyakran kérdez!!! (és mi nagyon szeretjük ezért, meg a többi VIP anyuka is, mert azt is ki meri mondani, amit más nem)
 • Nem titok, éjjel-nappal „rajta van a témán” ugyanis, akkor is tanul, amikor a lányai alszanak, és nem sokat alszanak.

A Nagy Angol Mesemondó Kihívás megalkotóiról

Ancsa a Rhyme Time és Jump&Fun módszerek fejlesztője, tulajdonosa, a szakmai team vezetője, aki 2016 óta dolgozik a Rhyme Time-ért. Lányait otthon játékosan neveli angolra. Angol és holland bölcsész és tanár, több, mint 25 éves pedagógusi gyakorlattal.

Nyelvátadási módszerében fő helyet kap az angol nyelv dallamának megfigyelése, a beszédrutin megalapozása, az angol nyelvtani szabályok „bébi könnyű” elsajátítása és a kreatív projektek. Meggyőződése, hogy a tanítványok önbizalmának növelése a nyelvtanítás (- és nyelvelsajátítás) kulcsa. Jelszava a #changetheworld és hisz abban, hogy saját gyermekeink tudatos nevelésével tesszük a legtöbbet a világért!

Barbi a Rhyme Time At Home VIP Club és a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozások alapítója. 2007 óta foglalkozik 3 év alatti gyermekek angol nyelvű nevelésével, otthonukban pedig 2011 óta „bevett szokás” a játékos angolozás.

2013 óta tart Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozásokat és Jump&Fun ovis angol tanfolyamokat, az általa megálmodott és később Ancsa által továbbfejlesztett  korai játékos nyelvelsajátítás módszertan szerint, melyben kulcsszerepet kap a zene, a ritmus és a mozgásos együttjátszás.

A Rhyme Time pedagógusainak célja a magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai program, hanem egy csodálatos, közös otthoni játékélmény legyen.