Rettegsz attól, hogy a gyerekednek is rossz, magyaros kiejtése lesz, mert neked az van?

És ezért nem akarod Te angolra ‘tanítani’? 

Vagy más ültette el benned ezt a kételyt? Meg azt is, hogy óóóóó, ráértek még, ha már beszélni tud?

Bocs, de NEM ÉRTEK RÁ!

  • Nem igaz, hogy meg kell várni amíg a kicsid beszélni tud! Sőt! Jobb, ha nem is beszél még, amikor kezdtek.
  • Nem igaz, hogy a te kiejtésedet „örökli” gyermeked. Ellenkezőleg! A korai nyelvelsajátítás egyik legnagyobb előnye az akcentus nélküli beszédre való természetes képesség.
  • Nem igaz, hogy a több nyelv összezavarja a gyereket. A kétnyelvű gyerekek jobban teljesítenek és képesek arra, hogy megosszák a figyelmüket. Sok készségük, és az empátiájuk pedig átlagon felüli.

Agykutatások, tudományos kutatások és kétnyelvűen nevelő szülők milliói igazolják, hogy annyival jobb eredményt tudsz elérni babáddal a második nyelv elsajátíttatását és fejlesztését illetően, amennyivel hamarabb kezded el bevezetni a második nyelvet (a kicsi születésétől számítva).

Egyetértésben azzal a többezer anyukával, akik minket követnek, hallgatnak a tanácsainkra és sikeresen végzik programjainkat, mi már tudjuk, tapasztaltuk, hogy

„Nem az a kérdés, hogy miért érdemes kétnyelvűen nevelni, hanem az, hogy miért van még olyan család, aki nem így csinálja?!”

Hogyan vágj bele a kétnyelvű nevelésbe?

1. Minél előbb kezdd el gyermekeddel megismertetni az angolt!

Ne várd meg az úgynevezett kritikus időszakot, amiről bár megoszlanak a vélemények, de úgy 6 és 9 év közé teszik ennek elérkeztét.

Onnantól már az agyunk egy másik részével tanuljuk a nyelvet, szóval nem beszélhetünk többé nyelvelsajátításról. Bye-bye játék, helló magolás…

2. Kezdd úgy, ahogy az anyanyelveden is kezdted!

Vagyis az alapoknál! A dalok és mondókák ebben rengeteget segítenek. Ezért a Rhyme Time módszer alapja is a zenei nevelés és rengeteget énekelünk mind online tanfolyamainkon, mind angol zenebölcsi foglalkozásainkon. Gyermeked életével összefüggő alapszavak is kerüljenek elő. Hogy ezek vajon mik? Ebben segít a Nagy Angol Szótanuló Kihívásunk (is).

3. Használj autentikus kiadványokat, hanganyagokat, mesekönyveket!

Persze, nem mindegy, hogy melyikeket választod és HOGYAN használod ezeket. Könnyen el lehet tévedni az útvesztőben. Szerintünk a Listen&Learn zseniális interaktív hangoskönyv remek kezdés a kisgyermekek számára és kidolgoztunk hozzá egy 36 részből álló módszertant is, amit már számtalan alkalommal teszteltek más magyar anyukák, és működött!

4. Keress külső támogatást, motivátort, lelki és szakmai támaszt!

Nos, a visszajelzések alapján támogatásban elég jók vagyunk, ezért is működtetjük 0-24-ben a VIP Klubot és boldogan segítünk minden magyar családnak, akik a szokásostól eltérően és nagyon tudatosan szeretnék nevelni gyermekeiket.

Nóri például tegnap ezt írta nekünk:

Imádlak Titeket! Ti vagytok most a legnagyobb segítségem! Amikor angolozok, elfelejtem a problémákat és a Ti hatásotokra tele vagyok új célokkal, tervekkel! Várom a többi kihívást is! Érzem, hogy ez még csak a kezdet, és óriási hegyeket fogunk együtt megmozgatni! Egyre bátrabb vagyok, még messze a saját elvárasomtól, de látom a célt és a lépcsőfokokat, amiket meg kell másznom! És az a lényeg, hogy tudd hova és hogyan!

Bognár Nóra

5. Ragadj meg minden alkalmat arra, hogy gyakorold a nyelvet!

Ez a vesszőparipánk és törekszünk számtalan lehetőséget adni erre Neked és babádnak.

VIP mamijaink például imádják a VIP partikat, ahol angol a munkanyelv és szemtől szemben is közelebbről megismerhetjük egymást.

Hogyan tovább?

Ha a fenti 5 lépéssel egyetértesz, nincs más hátra, csak, hogy elgyere a következő online tanfolyamunkra, ahol együtt legyőzzük mind a fizikai, szind a szellemi, mind a földrajzi távolságokat!

2019. július 1-jén újra indul a 12 hetes Nagy Angol Szótanuló Kihívás, amihez bárhonnan csatlakozhattok! Még az országhatáron túlról is!

Miben kaptak segítséget azok, akik már előzőleg elvégezték ezt az egyedülálló, Rhyme Time módszerere épüő online angol baba-mama programot és miért ajánlják neked is?

  • „Nem kellett annyit gondolkodnom az angol nyelvű játékokon, mint előtte.” Mariann
  • „Új dalokat és mondókákat ismertünk meg, amikről előtte sosem hallottam.” Erika
  • „Valóban 0-24 támogatást kaptam, pedig ezt azért nem akartam elhinni… És a többi megszállott anyukáért is hálás vagyok.” Klári
  • „Lelkesítettek a leveleid és utána rá tudtam magam venni az angolozásra.” Anna
  • „Alig vártam mindig a módszertanokat és az élménynaplókat és nagyon élveztem a kisfiam fejlődését nyomonkövetni.” Móni

Ez a 12 hét élményekkel teli, észrevétlenül tudássá alakuló és nagyon játékos volt. Ez a 3 dolog, amitől imádtam és Neked is szívből ajánlom!

Dr. Pelbárt Szilvia

HIGGY A MEGÉRZÉSEIDNEK ÉS A KUTATÁSI EREDMÉNYEKNEK!

Jelentkezz a Nagy Angol Szótanuló Kihívásra hatalmas kedvezménnyel!

Kezdd el komolyabban a játékos otthoni baba-mama nyelvátadást minél előbb, hogy gyermeked pici agya a lehető legjobban fejlődjön és okos, boldog, empatikus gyerek, majd felnőtt legyen! Szerintünk ez mindent megér…