Nézd meg, mit mondok a Kihívásról! Rövid videó

A Nagy Angol Szótanuló Kihívás

Kezdés: 2023.

A Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadási módszer egyedi módszertannal kidolgozott, 12 hetes, játékos online baba angol programja, melyben

 • Legalább 240 fontos angol szót feldolgozunk 2 db, top kedvenc témákat tartalmazó Usborne gyerekkönyvünk bevonásával,
 • Tökéletes brit angol kiejtést sajátíthatunk el a Listen&Learn hangoskönyv gombjainak nyomkodásával,
 • Több, mint 40 angol gyerekdalt és mondókát tanulhatunk meg,
 • Legalább 12 kézműves- és egyéb játékötletet valósíthatunk meg,
 • Megtanulhatjuk a Rhyme Time-módszert, amely segítségével az otthoni angolozás magasabb szintre tud lépni.
 • Kényelmesen, az otthon nyugalmában,
 • 24/7 szakmai segítséggel,
 • Egy fantasztikus mamikból álló VIP közösséggel,
 • Folyamatos motivációval, angolozásra ösztönzéssel,
 • Anyakímélő üzemmódban,
 • Negyedéven keresztül, AKÁR EGÉSZ CSALÁDODDAL EGYÜTT.

Top 40 kedvenc angol dal és mondóka

A közös dalolás nem csak a nyelvelsajátítást, de a kötődést is erősíti! >>

Nem tudod, melyik dalt válaszd a sok közül?

Segítünk Neked  elsajátítani a legszuperebb „nursery rhyme”-okat, amik valószínűleg kimaradtak a gyermekkorodból, hiszen Téged még nem kétnyelvűnek neveltek.

12 egyszerű de nagyszerű angol játékötlet

Játszva gyakorolhatjátok az angolt gyermekeddel. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Játéktippjeink és módszertani tanácsaink segítenek Nektek a rendszeres és önfeledt angol játszásban.

240 szavas angol alapszókincs, 8 téma

2 díjnyertes brit gyerekkönyvet használunk útmutatóul. >>

Az Usborne Olvasásra Nevelés Programjának követei vagyunk

A közös olvasás élménye serkenti a gyerekek képi látásmódját, képzelőerejét és nyelvértését is. A  grafikákban visszaköszön a gyermek szemével nézett világ.

Garantáltan helyes angol kiejtés

A Listen&Learn hangoskönyvet utánozva biztosan jól ejti ki a szavakat. >>

Nem számít, ha rossz a kiejtésed, vagy bizonytalan vagy!

A kihívás egy hangoskönyvre épül, ami helyetted beszél és akkor is szórakoztatja gyermeked, ha épp más dolgod van.

„Imádtuk ezt a kihívást, a kisfiam állandóan nyomkodni akarta a hangoskönyvet. Én nyugodt voltam, hogy a pontos kiejtés szerint tanul, és annyi de annyi dalt és játékot szerettünk meg közben, amennyit nem is reméltem!  Azóta Rhyme Time fanok vagyunk! Ha nem tudsz angolul, akkor is jó, de ha igen, akkor is! Szívből ajánlom!” Erika

Mi a Nagy Angol Szótanuló Kihívás célja és mit kell tudnod róla?

„Mit adott nekem a kihívás? Nagyon jó anyagokat – az alapkönyv fantasztikus, nagyon jó választás volt -, amiket később is fel tudunk használni, csomó jó kis mondókát, dalt. Jó csapatot, akik ugyanazt gondolják az angol nyelv kisgyerekkel való megismertetésének fontosságáról, mint én. Hasznos, vidám perceket a gyerekeimmel angolozással.” Annamária

Mit tartalmaz a Nagy Angol Szótanuló Kihívás baba angol képzéscsomag?

Bővebben a Rhyme Time módszer és a Kihívás előnyeiről

„A szótanuló kihívás, amit most fejeztünk be, nagy sikernek bizonyult nálunk: a látszólagos kezdeti passzivitás után most nagyon látványos a fejlődés, ami azt bizonyítja számomra, hogy itt bizony a kitartás (és rendszeresség) a kulcs! Ezért mindenkinek azt kívánom, hogy tartson ki a lelkesedése mindaddig, amíg az angol kommunikáció olyan szokássá nem válik, amit már ha akarnátok sem tudnátok levetkőzni. 😉 Szerintem ezek mellett a szuper mesék mellett ez nem is lesz olyan nehéz. 🙂 „ Ági

Az előző kihívás résztvevőinek fotói

Hogyan született a Kihívás?

Egy Rhyme Time foglalkozás után (ki)hallgattalak Benneteket. Nem szép dolog, tudom, de talán megbocsátjátok nekem most, hogy a program életre kelt.

Az egyik mami, nevezzük Hannának, épp arról panaszkodott Linda anyukájának, hogy néha csak sötétben tapogatózik, amikor otthon angoloznak.

A férjétől csak azt hallja, hogy “Beszélj még többet angolul a kicsihez!”, de bizony vannak pillanatok, amikor szívesebben bámulna csak ki a fejéből beszélgetés helyett, annyira fáradt és utálja, hogy még ebben is meg akar felelni a férjének.

Emellett bizonytalan abban, hogy, mekkora szókincse kéne, hogy legyen egy másfél éves, kétnyelvű gyereknek?

Erre Linda anya hevesen bólogatott és elárulta, néha nem biztos egy szó helyes kiejtésében és nem akarja, hogy Lindus a rosszat tanulja meg tőle. Meg hát, bevallja őszintén, nincs meg a fejében a teljes angol “babaszókincs”. Hogy mondják például, hogy homokozó?

Egész úton hazafelé ez a beszélgetésfoszlány pörgött a fejemben. Másnap elhatároztam, hogy segítek Hannáéknak és a hozzájuk hasonló anyukáknak és kidolgozom és létrehozom ezt az online képzést.

Választható csomagokNAGY ANGOL SZÓTANULÓ KIHÍVÁS

KÖZÖS JÁTÉKOS KALAND A SZÜLŐKNEK ÉS GYEREKEIKNEK

61.360 Ft helyett

44.990 Ft

--> 30% kedvezmény

--> 16.370 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 476 Ft ráfordítás


EGYSZERI AKCIÓS DÍJ,

ÉRVÉNYES: 2023 .01. 16. 23:59-ig

Listen and Learn: First English Words hangoskönyv, mely 8, gyerekeknek kedves témát dolgoz fel (pl. Állatok, Járművek, Ételek), témánként 16 szóval (összesen 128 szó), kedves illusztrációkkal. Autentikus brit angol kiejtéssel szólalnak meg a gombok, amiket imádnak a kicsik nyomkodni. 1 éves kortól ajánlott (előtte anya nyomkodja). 

Very first words keménylapos miniszótár gyurmafigurás animációval. A gyerekek kedvenc helyszíneit jeleníti meg, pl. a Játékos polcot és a Kertet. Több, mint 100 szó kel életre a könyben. 2 éves kortól ajánlott.

Hasznos Andrea: Baba angol című könyve elektronikus formátumban, ami a kétnyelvű nevelés alfája és omegája, elméleti és gyakorlati képzést is nyújt a játékos angolozáshoz Nektek, szülőknek.

Hasznos Andrea: Baba-mama szótár (15 oldalas, a4 méretű pdf fájl).

Autentikus angol úti mesekönyv, mely szellemes, rövid, látványosan illusztrált és nagyon praktikus, mert épp elfér a táskádban, és gyermeked életkorának megfelelő témát dolgoz fel.

12 heti, vagyis negyedéves Rhyme Time At Home VIP tagságot.

16 db, egyszerű, otthon (vagy bárhol máshol) elvégezhető, a játékos angolozást segítő módszertani anyag és élménynapló, mely rendszeresen emailben érkezik és kinyomtathatod. Nem csak a tippek miatt fontos! Nem titkolt  célja az is, hogy motiváljalak és rendszeresen angolozásra bírjalak, ami kulcsfontosságú az életre szóló eredményhez.

Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás tőlem, azaz Petri Barbi Rhyme Time Zenebölcsi és Rhyme Time At Home VIP Club alapítótól  és Uborne angol gyerekkönyv-tanácsadótól.

30 perc egyéni skype tanácsadás a kihívással és az otthoni angolozással kapcsolatban, amit akár több részletben is felhasználhatsz (Petri Barbitól, a program vezetőjétől, vagyis tőlem).

Vadi új személyreszabott autentikus angol készségfejlesztő gyerekkönyvajánló elkészítése gyermekeidnek (ha már kértél tőlem ilyet régebben, akkor is érdemes élni a lehetőséggel, mert rengeteg új könyv érkezett).

A kétnyelvű nevelésről szóló publikációk, tudományos kutatásokfolyamatos megosztása Veled.

VIP tagság ideje alatt 5% extra kedvezmény a bookfairy.hu Usborne kiadványaiból és a programokból, értéke csak Tőled függ, de átlagban 10.000 Ft-ot szoktak sprólni a VIP tagok, vannak, akik ennél többet is...

Ingyenes kiszállítás.

ÚJDONSÁG!

NAGY ANGOL SZÓTANULÓ KIHÍVÁS

RÉSZLETFIZETÉSSEL, 3 RÉSZLETBEN

61.360 Ft helyett

16.990 Ft/hó

--> 21% kedvezmény

--> 11.390 Ft megtakarítás

--> mindössze napi 535 Ft ráfordítás


AKCIÓS DÍJ 3 RÉSZLETBEN (1., 2., 3. HÓNAP ELEJÉN).

ÉRVÉNYES: 2023. 01. 16. 23:59-ig

Pricing Table WordPress Plugin

A Nagy Angol Szótanuló Kihívás megalkotóiról

Ancsa a Rhyme Time és Jump&Fun módszerek fejlesztője, a szakmai team vezetője, aki 2016 óta dolgozik a Rhyme Time-ért. Lányait otthon játékosan neveli angolra. Angol és holland bölcsész és tanár, több, mint 20 éves pedagógusi gyakorlattal.

Módszerében fő helyet kap az angol nyelv dallamának megfigyelése, a beszédrutin megalapozása, az angol nyelvtani szabályok „bébi könnyű” elsajátítása és a kreatív projektek. Meggyőződése, hogy a tanítványok önbizalmának növelése a nyelvtanítás (- és nyelvelsajátítás) kulcsa.

Barbi a Rhyme Time At Home VIP Club és a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozások alapítója. 2007 óta foglalkozik 3 év alatti gyermekek angol nyelvű nevelésével, otthonukban pedig 2011 óta „bevett szokás” a játékos angolozás.

2013 óta tart Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozásokat és Jump&Fun ovis angol tanfolyamokat, az általa kidolgozott  korai játékos nyelvelsajátítás módszertan szerint, melyben kulcsszerepet kap a zene, a ritmus és a mozgásos együttjátszás.

Ancsa és Barbi célja a magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai program, hanem egy csodálatos, közös otthoni játékélmény legyen.