2023. szeptember 24. reggel 8

Lövök egy álmos szelfit, hogy felmérjem a fáradtsági helyzetet, mert a tükörig még nem jutottam el…
10 éve, 2013-ban is kb így nézhettem ki, mint ma reggel… 3 óra alvás után, mosatlan hajjal egy 3 hetes, szuszogó babával (jelenleg kutyával) a karomban…
Ugyanekkor Barbi az első hivatalos Rhyme Time órájára készült, talán hasonló testi és lelki állapotban, a féléves Ákossal. Akkor még egyikünk sem tudta, hogy két évvel és még egy babával később, nem csak, hogy kereszteződik, de szorosan összefonódik a szakmai és a lelki utunk is.

És íme, most már a Rhyme Time 10, a Jump&Fun pedig 8 éves, és micsoda évek voltak ezek! EGY ÉVTIZEDE ANGOLOZUNK EGYÜTT VELÜNK! ŐRÜLET!

Ha már van „mini tinid”, vagy kamaszod, akkor tudod, érzed, érted, hogy tíz közösen eltöltött, szimbióta év után mi minden változik a gyermeked és a te kapcsolatodban! Mekkorára tágul a világ mindkettőtöknek külön-külön és együtt is. Barbi Ákosa és az én Lulum is tíz lett, a mi „mozaik Rhyme Time babánkkal” együtt.

És tíz évesek a ti akkori babáitok, akikkel Barbi a nappalijában elkezdte. Hány és hány baba született azóta és hány és hány családot kísérünk – most már megannyi képzett oktatónkkal – 2013 óta a kétnyelvű nevelésben!
Számunkra megtiszteltetés, hogy ennyi éve velünk vagytok az online szülőtréningeken, zenebölcsi foglalkozásainkon, Jump&Fun tanfolyamainkon, családi napjainkon. HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK A SOK ELISMERÉST ÉS SZERETETET!

Az elmúlt időszakban a nyilvános Facebook oldalunkon talán egy kicsit csendesebbek lettünk. Nem győzködjük annyit az „újakat” a kisgyermekkori angol jelentőségéről, a többnyelvű nevelésben rejlő lehetőségekről, mert meggyőzően megteszik helyettünk a gyerekeink.

Barbi gyerekei, az én gyerekeim, az oktatóink gyerekei, a Ti csemetéitekkel együtt bizonyítják, hogy egy komplex csodát kapnak tőletek, a mi közreműködésünkkel. Csodálatos szülők vagytok, mert mindent, és mindenből is a legjobbat adjátok a kicsikéiteknek, akiket annyira de annyira szeretünk mi is.

Most, a 10 gyertya elfújásakor, itt az ideje feltekerni a hangerőt és beindítani a virtuális (és fizikai) szülinapi bulit is!
Az elkövetkezendő időszakban nosztalgiázunk egy sort, megosztunk veletek még több hasznos angolos tartalmat, néhány érdekes kulisszatitkot, és a végén, Halloween környékén találkozunk egy közös ünneplésre! Mit szóltok?
Az első kulisszatitok: A RT szülinapjait évek óta mindig ugyanott ünnepeljük, általában a délelőtti óráink után futunk össze, Barbi és én, és kacagunk egy sort. Gyertyával díszítjük a sütiket, elfújjuk a gyertyákat, kívánunk, szelfizünk, ahogy illik, majd megosztjuk az örömünk az oktatóinkkal a titkos csoportunkban, megkóstoljuk egymás tortaszeleteit és mosolygósan rohanunk tovább…
BOLDOG SZÜLINAPOT MINDNYÁJUNKNAK!