Nemrégiben nagy örömmel és körültekintéssel készítettem el Neked és gyermekednek egy angol nyelvű gyerekkönyvajánlót.  Az ajánló elküldése után azonban sajnos nem kaptam Tőled választ, aminek, ha nem bánod, nagyon szeretném megtudni az okát.

Megosztanád velem, kérlek, hogy miért döntöttél úgy, hogy nem élsz az Usborne villámakciós lehetőségével és nem rendelsz angol nyelvű gyerekkiadványt?

Válaszodért cserébe engedd meg, hogy elküldjem Neked Hasznos Andrea 5 angol játéktippjét és egy 5 százalékos kedvezménykupont, amit Usborne könyvek vásárlásakor válthatsz be nálam, 2016. december 31-ig.

Kérlek, e rövid, fél perc alatt kitölthető kérdőív megválaszolásával járulj hozzá ahhoz, hogy egyre igényesebb gyermek- és szülőbarát szolgáltatást tudjak nyújtani a Hozzátok hasonló, kisgyermekkori nyelvtanulást fontosnak tartó családoknak, és FŐLEG NEKTEK! 

Köszönöm, hogy őszinte véleményeddel támogatod az angol nyelvű kisgyermekkori nevelés segítésére összpontosító munkámat!

 
Egyéb:
 

A fenti gomb megnyomása után pár perccel meg kell kapnod Hasznos Andrea 5 angol játéktippjét és egy 5 százalékos kedvezménykupont, amit Usborne könyvek vásárlásakor válthatsz be nálam, 2016. december 31-ig.

Ha nincs az anyag a postaládádban, kérlek, jelezd az barbi@rhymetime.hu email címen!