Adatkezelési tájékoztató a Rhyme Time regisztrációról

Tájékoztatásunk kizárólag a Rhyme Time oktatásaira terjed ki. Az egyéb adatkezelési tevékenységekre vonatkozó tájékoztatónk a https://www.rhymetime.hu honlapon olvasható.

Adatkezelő: Gulácsi Annamária

Az adatkezelő honlapja: https://www.rhymetime.hu/
Az adatkezelő elérhetősége: ancsa@rhymetime.hu

Az adatkezelés célja:

1. Kapcsolatfelvétel:
A hozzájárulásod alapján kezeljük az alábbi adatokat: vezetékneved, keresztneved, e-mail címed, telefonszámod, gyermeke(i)d neve. A személyes adatokat a
hozzájárulás visszavonásáig tároljuk.

2. Születésnapi meglepetés küldése:
A hozzájárulásod alapján kezeljük az alábbi adatokat: születésnapod, gyermeke(i)d neve és születésnapja. A személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig tároljuk.

3. Hírlevél feliratkozás:
A hozzájárulásod* alapján kezeljük az alábbi adatokat: neved és e-mail címed. A személyes adatokat leiratkozásig tároljuk.


Az adatkezelés céljától eltérő célra a személyes adat nem használható. Hozzájárulásodat bármely időpontban visszavonhatod a ancsa@rhymetime.hu e-mail címre küldött e-maillel. A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.


Az oktatás során kezelt személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk át, a személyes adatokat nem továbbítjuk harmadik országba, azokat kizárólag a Rhyme Time azon munkatársai ismerik meg, akik az oktatást szervezik. A megfelelő biztonsági intézkedéseket megtettük az adatok védelme érdekében.

A regisztrációs lap rögzítése és begyűjtése a saját oktatótok feladata, aki adatfeldolgozóként kezeli az általatok megadott adatokat.

Személyes adataid kezelésével kapcsolatban az alábbi jogokat biztosítjuk:

Kérelmezheted tőlünk a személyes adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhatsz az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint biztosítjuk az adathordozhatóságot.

Panaszkezelés:

Ha a Rhyme Time adatkezelésével kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy úgy érzed, megsértettük az adatkezelésre vonatkozó szabályokat, kérjük fordulj hozzám bizalommal (E-mail: ancsa@rhymetime.hu). Vállalkozásunk ellen panaszt is benyújthatsz a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

*Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.