Rendeld meg a karácsony legszebb játékos angol ajándékait kényelmesen, a kanapédról, hatalmas kedvezményekkel!

Már csak ennyi időd maradt!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Kihívásainkon a Rhyme Time módszer segítségével támogatunk abban, hogy minél sikeresebben menjen otthon a játékos angolozás!

  • Módszertani könyvek és mesekönyvek,
  • saját módszertan és digitális élménynaplók,
  • hanganyagok, dalok és játékok
  • szakértő módon összerendezve, hogy a lehető legtermészetesebben és legjátékosabban sajátíthassa el babád az angol nyelvet.

211.546 Ft helyett csak 99.990 Ft!

53% kedvezmény!!! + ingyen szállítás + ajándék Baa fekete bárány báb

Végre itt az éves program azoknak az anyukáknak, akik saját és gyermekük angolját egész évben szeretnék fejleszteni!

Hidd el, nem csak a gyereked fog jól járni ezzel a választással, hanem Te is, hiszen egyrészt az angolod akármilyen szinten is van, rohamos fejlődésnek indul, másrészt új barátokat szerzel magadnak és gyermekednek.

Az online kihívásoknak köszönhetően fantasztikus, intelligens és empatikus anyukákat, családokat ismerhetsz majd meg, akikkel jó lesz együtt lenni. Tartozz ehhez az első osztályú csapathoz!

Tudjuk, hogy nagyon sok angol tananyag elérhető az interneten, de azokat a különleges módszertani anyagokat, amiket mi kifejlesztettünk és folyamatosan jobbítunk, finomítunk, sehol máshol nem éred el. Hogy miért? Mert téged TANÍTanak, a kicsidet SZÓRAKOZTATják.

Saját több tízéves szakmai tapasztalatunk, otthoni kétnyelvű anya szerepünktöbb ezer anyuka és gyerek visszajelzése, akik hozzánk járnak órára szerte az országban (apropó, tudtad, hogy már több, mint 20 helyen tartunk órákat Magyarországon?) és több száz anyuka véleménye, akik elvégezték online kihívásaikat innentől Te és gyermeked fejlődését segítik!

Black Sheep Puppet AJÁNDÉKBA!!! Értéke: 2.990 Ft

Rendeld meg most a First Class vagy a Prémium Kihívást és egy ajándék Baa bábot kapsz mellé!

Édes kis pihe-puha fekete kézbáb. Őt használjuk mi is a Rhyme Time órákon. A gyerekek imádják, amikor megsimizzük vele őket. Ő a mi angolozós játékunk, ami segít angolra váltani otthon is. Azért választottunk egy fekete bárányt jelképnek, mert egyelőre mi, játékosan angolozó anyukák is egy kicsit „fura szerzetnek” számítunk. De azon vagyunk, hogy ez változzon, igaz!?:)

Korosztályokra szabott „must have” karácsonyi könyvcsomagok akciója kérésetekre a Black Friday idejére meghosszabbítva!

3 KÖNYV CSAK 8.990 FT-ÉRT INGYEN KISZÁLLÍTÁSSAL!

4 könyv 3 áráért ingyen kiszállítással

Több, mint 25% kedvezménnyel

Rengeteg állatokról, tudományról, természetről, történelem szóló könyvet találsz, ami a kisgyerekek szintjén, nagyon élvezetesen magyaráz. Ellentétek, a test működése, bepillantás a titokzatos élővilágba… Melyik kisgyermeket ne érdekelnék ezek?

Most érdemes ezt a különleges kedvezményt igénybe venned és beraktározni négy-négy könyvet egy-egy sorozatból három-három áráért. A kiszállítás ingyenes!

Minden Wipe-Clean könyv 25% kedvezménnyel

Arra vágysz, hogy a rajzolás mindkettőtök számára klassz program legyen? És azt sem bánod, ha nem kell tonnaszám venni 2 db irka-firkához a papírt?!

A Wipe-Clean foglalkoztatókban színes oldalak, mókás figurák, egyszerű feladatok várnak Rátok!

Színes minták, képkiegészítés, pontösszekötés, különbségkeresés, útvesztők, dekorálás, és még sok-sok érdekes feladat minden korosztály számára!

A Wipe-Clean munkafüzetek lapjai letörölhető felülettel rendelkeznek, így a gyakorlókönyvvel érkező Wipe-Clean varázstoll minden vonása könnyedén letörölhető a laminált oldalakról (1 zsepivel), és a gyakorlatok újra és újra elvégezhetők.