Kedves Kihíváson Résztvevő Anyuka!

Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményedre! A Rhyme Time Angol Zenebölcsi Online tanfolyamának elvégzését igazoló okleveled az űrlap kitöltése után érkezik postafiókodba.

Ezt a számodra – és számunkra is – fontos kérdőívet igyekeztünk úgy megtervezni, hogy 5 percnél ne tartson tovább a lelkiismeretes válaszadás sem, viszont GARANTÁLTAN NEKED VALÓ AJÁNDÉKOK várnak, ha kitöltöd és MÉG A FŐDÍJ IS A TIÉD LEHET!

16 hetes DUMAngol Anyatanító Képzésünk végére értünk. Számunkra nagyon nagy élmény volt megalkotni és “levezényelni” ezt az interaktív programot. Bevalljuk, mi is nagyon sokat tanultunk és bizony, rá kellett jönnünk, nem biztos, hogy “mintadiákok” lennénk a saját kihívásunkban.

Nem volt könnyű dolgotok, de kitartottatok, és ezt díjazni szeretnénk!

Ha kitöltöd a kérdőívet, megajándékozunk valami értékessel és hasznossal! Annyira szeretnénk a kedvedben járni, hogy több ajándéklehetőség közül is választhatsz!

A kitöltők között pedig egy FŐNYEREMÉNYT IS KISORSOLUNK.

A FŐDÍJ:

  • 1 db garantált nyeremény, amit most választasz ki;

  • 1 db extra 50% kedvezményre jogosító kupon, amit a következő, rendszeres játékos otthoni angolozást segítő online tananyagom vásárlásakor használhatsz fel;

  • 1 fantasztikus Usborne könyv, amit imádni fogtok, a Fold-out books: Nursery rhymes, melynek értéke 3.500 Ft.

Kérlek, őszintén töltsd ki ezt a programértékelő kérdőívet, ami talán nem csak nekünk, de Neked is segít abban, hogy átgondold, mennyi mindent sajátítottatok el az elmúlt 4 hónapban.

NE AGGÓDJ, NINCS ROSSZ VÁLASZ! A lényeg az őszinteség!

Köszönöm,
Barbi én Ancsa

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2017. NOVEMBER 13. HÉTFŐ ÉJFÉL (Sorsolás a LIVE adásban november 14-én.)