Hello Rhyme Timer! 🙂

Gratulálok! Örülök, hogy fontos számodra az, hogy magabiztosabban és tudatosabban, mégis játékosan sajátítsátok el gyermekeddel az angol nyelvet.

Hamarosan megérkezik Hozzád az általad igényelt tartalom emailben!

Kérlek, feltétlenül olvasd el a tudnivalókat!

Így biztosítsd be magad, hogy tutira megkapd tőlem az általad választott értékes tartalmat!

Ez azért nagyon fontos, mert, ha az e-mailjeim nem jutnak el Hozzád, akkor felesleges volt minden eddigi erőfeszítésed, amit azért tettél, hogy segítségemmel magabiztosabban és tudatosabban nevelhesd angolul/angolra gyermekeidet.

ELSŐ LÉPÉS: Engedélyezd és állítsd „fontos státuszúra” a Rhyme Time-tól érkező leveleket!

Nyomatékosan kérlek, végezd el az alábbi egyszerű, de számodra életbevágó lépéseket, hogy biztosan megkapj minden lényeges infót tőlem:

1. Kövesd az e-mail engedélyezési videót, amit segítségül készítettünk  (Gmail és Freemail), de ha egyéb kérdésed is felmerül, írj a ancsa@rhymetime.hu címre!

2. Ha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használsz, ami különválasztja a promóciós leveleket a beérkező levelektől, akkor figyelj oda és húzd át a rhymetime.hu email címeiről érkező leveleket a beérkező levelek közé.

3. Kattints a Rhmye Time-tól érkező levélre, tartsd lenyomva az egérgombot és húzd át leveleimet a beérkező levelek mappába. (Még egyszer, ez Neked (!) fontos, hiszen nem akarsz majd lecsúszni arról, amivel készülök számodra!)

MÁSODIK LÉPÉS:

Szánj rá kérlek két másodpercet és lájkold a Rhyme Time Facebook oldalát, mivel ez az egyik legfőbb csatorna, ahol kommunikálni tudunk egymással.

Köszönöm a figyelmedet 🙂 Hamarosan érkezik a játékos angol módszertani anyagod! Figyeld az emailt, jó helyre landol-e! 😉

Már alig várom a közös játékos angolozást!

Gulácsi Annamária
Rhyme Time Angol Zenebölcsi és
Jump&Fun Zenés Angol Örökmozgó Ovisoknak
Rhyme Time At Home VIP Club