Kedves Szülőtársak! A koronavírus világjárványra és az otthoni karantén fontosságára való tekintettel a Rhyme Time és Jump&Fun foglalkozásokat határozatlan időre országosan beszüntetjük, az elmaradt foglalkozásokat természetesen pótoljuk.

Arra bátorítunk Benneteket, hogy aki csak teheti, maradjon otthon és tartsa be az ajánlott óvintézkedéseket! A neheze most jön! Vigyázzunk egymásra, leginkább az idősekre, a nagyszülőkre!

Az otthonlét alatt, bár ez nagyon nehéz, töltsünk minél több minőségi időt gyermekeinkkel és próbáljuk a kialakult rendkívüli helyzet legjobb oldalát nézni!

Ehhez szeretnénk hozzájárulni egy ingyenes, 21 napos #stayhome online angol kihívással, amit március 16-án, hétfőn tervezünk indítani.

Az otthoni béke fenntartásához, otthoni munkához és tanuláshoz, több generáció összehangolásához, a káosz elkerüléséhez elengedhetetlen, hogy legyen stratégiánk. Ebben is szeretnénk segíteni angol tippek mellett! A részleteket zárt csoportunkban láthatjátok. >>> https://www.facebook.com/groups/rhymetime2017/

FONTOS! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy online is tarthassunk Nektek órákat és be tudjátok fejezni Jump&Fun tanfolyamaitokat, illetve részt vehessetek online Rhyme Time órákon.

Az online tanfolyamok a Rhyme Time számára egyébként sem hatnak újdonságként, hiszen 4 éve készítünk online kihívásokat angolul tanulni, fejlődni vágyó családoknak! –> A rhymetime.hu/kihivasok oldalon utána tudtok nézni

Oktatóink nem csak szakképzett és csodás pedagógusok, de mindannyian anyák…

Nagycsaládosok, egyedülállók, családfenntartók, szerényebb körülmények között élők, többnyelvű csalában élők, budapestiek, nagyvárosiak, kisvárosiak, falusiak, biok, vegák, zöldek, modernek, pedánsak, szórakozottak, ételallergiásak, konyhai antitálentumok, gasztroangyalok, kétbalkezesek, barkácstündérek, tudatosak, spontánok, paramamik, reinkarnálódott buddhák, hívők, meditálók… ezek mind mi vagyunk, ebben mind hasonlítunk valamelyikőtökre!

Ha bármiben segítségetekre lehetünk, lelkileg vagy szakmailag, minden oktatónk készséggel áll rendelkezésetekre!

Vigyázzatok Magatokra és Családjaitokra!

Szeretettel és jó egészséget kívánva a Rhyme Time és Jump&Fun oktatók nevében,

Gulácsi Annamária, vezető oktató