Köszönetnyilvánítás

Kedves Anya!

Minden résztvevő anyuka nevében megköszönjük, hogy részt veszel a programban és azt is, ha egy-egy sikeres próbálkozásról beszámoltok, vagy feltöltitek a közös éneklésetekről készült videót a zárt Facebook csoportba, ezzel segítve a többi anyukának, akik bizonytalanok a dallamban/szövegben esetleg.

Egy másik alkalommal lehet, hogy épp a másik anya fog segíteni Neked, ha Te nem ismersz valamilyen mondókát!

Szerzői jogok

Ezt az anyagot tartsd meg magatoknak! Ne add oda a szomszéd anyukának, ne küldd át a húgodnak, aki babát vár és „jó lesz majd neki”, sőt, ne tedd fel az internetre se, kérlek!

Egyrészt, mert a könyvcsomag nélkül nem teljes az anyag, másrészt mert ez a módszertan a Tiéd! Csak és kizárólag Neked és gyermekednek készítettem!

A DUMAngol Anyatanító Kihívással kapcsolatos koncepció, anyagok és feladatok, valamint a VIP csoport Petri Barbara és Gulácsi Annamária szellemi tulajdona. Az anyagok engedély nélküli terjesztéséhez nem járulunk hozzá!

A tananyagok és a VIP csoportokban elhangzó szakmai és magán jellegű információk szigorúan bizalmasak. A programok készítőinek és résztvevőinek személyiségi jogait megsérteni TILOS.
Aki bármilyen jellegű információt arra jogosulatlan személlyel vagy szervezettel megoszt, azonnal kitiltásra kerül a Rhyme Time összes felületéről és  jogosultságait, kedvezményeit elveszíti. A szükséges jogi lépéseket megtesszük.
Mindezeket egyedileg fejlesztett programjaink és kiemelkedő közösségünk védelme érdekében tesszük.