Miért az én utam a Rhyme Time, annyi bejárt út után?

Rácz Zsófi

Mindig is szerettem a zenét (10 évig zongoráztam), imádtam a táncot (akrobatikus Hip-Hop), rajongtam a harcművészetekért (17 éve capoeirázom) és persze nagyon-nagyon szeretek idegennyelveket tanulni. Imádok utazni és legszívesebben minden ország nyelvét megtanulnám, hogy az ott élő emberekkel a saját nyelvükön tudjak kommunikálni (eddig sikerült angolul, franciául, portugálul, spanyolul és olaszul).
Az angol szinte a második anyanyelvem, mivel sok időt töltöttem az USA-ban és az Egyesült Királyságban. Egy nagy karrier-váltással a hátam mögött és a Semmelweis Egyetemen megszerzett Testnevelő-Edzői diplomával a kezemben, 2010 óta foglalkozom gyerekekkel: 3-12 éves gyerekeknek tartok azóta is játékos capoeira foglalkozásokat.
A gyerekeimet születésüktől fogva igyekszem kétnyelvűen nevelni. Szeretném számukra azt az előnyt biztosítani, hogy az angolt természetesen és játszi könnyedséggel tanulják meg, ezáltal magabiztosan és nyitottsággal tudjanak bárkivel kapcsolatot teremteni a nagyvilágban.
A Rhyme Time angol zenebölcsi pedig azért lett a szívem csücske, mert egyedi és elképesztő professzionalizmussal kidolgozott módszerének segítségével már minden résztvevő kisgyermeknek – és persze szüleinek is megmutathatom az utat a magabiztos angol nyelvtudáshoz.