Rólunk mondták

We really like the Rhyme time classes. They are a lot of fun. My son like the songs and the rhymes and my english knowledge improves also.
The homepage and the youtube channel is full of free materials what can we use at home.

Vancsura Vera

I can only recommend the Rhyme Time courses to everybody. I started the daily English play time with my daugther when she was 11 months old with the RT method. Now she is 17 months old and she understands a lot, loves the songs, the books and uses English words as well !!!
Thank you for the support of this lovely and professional Team ❤️

Besze-Bognár Betty

Imádtuk a Rhyme Time-ot, amíg Balázs kicsi volt. Most pedig imádjuk a Jump and Funt, az élő adásokból pedig minden héten újabb ötleteket és motivációt kapok az angolozáshoz, ami mostanában kezd igazán megtérülni. 

Kálvin Annamária

Ancsa személyisége és kedvessége minden gyermeket és felnőttet megérint, szuper, hogy már egészen pici kortól lehet a babákat játékosan angolra tanítani.

Kele Gabriella

A nagyobbik lányommal szerettem volna angolozni, de nem tudtam hogyan kezdjem. Így találtam rá először a Kihívásokra! Egy nagyon támogató közösségbe csöppentem, ahol folyamatosan motiválva voltunk, hogy folytassuk!!! Az online anyagok, a Live-ok, és az élő Rt foglalkozások alatt nem is tudom, hogy én, vagy a gyermekeim fejlődtek többet…

Csató-Rácz Anikó

Néhány hónapja kezdtünk el Ancsa RT óráira járni, de azonnal megfogott az a kedvesség, ami belőle áradt és átjárta az egész ott töltött időt. Azóta belevágtunk az első kihívásba is, és napról napra látom a fejlődést a kisfiamon és saját magamon is. Rengeteg, hihetetlenül jól kitalált feladat, játék, kedves dalok, hasznos anyagok és természetesen a töretlen támogatás, amit nap mint nap nyújt Barbi és Ancsa. Együtt örülünk az elért eredményeknek, hiszen mindenkinek könnyek szöknek a szemébe, mikor meghallja az első angol szavak a gyermeke szájából. ❤️❤️❤️
Köszönet mindkettőtöknek, és sok sok erőt kívánok a munkátokhoz.

Paulov-Szalai Katalin

Március óta járunk 2,5 éves Luca lányommal Rhyme Time foglalkozásokra és nyáron kezdtünk Jump&Fun-rá járni. Az angollal egy csodálatos új világ, egy új örömforrás nyílt számunkra. Luca nagyon gyorsan fejlődött, ezért nem hagyhattuk ki a Jump&Fun tábort sem. Egy fantasztikus csapattal lehetett együtt és egy életre szóló élményekkel gazdagodott. Köszönünk mindent Barbara Petri és Annamaria Gulacsi!

Veress Szabó Anita

A Jump&Fun camp 2019 szuper volt! Mivel nem voltunk rendszeres óralátogatók, aggódtam, hogy Léna nem fog tudni feloldódni az 1 hetes tábor alatt, hát nem így lett. A Jump&Fun hangulat az első perctől magával ragadta. Ancsa vidámságának és közvetlenségének köszönhetően nagyon jól érezte magát az első pillanattól. Az egész csapatnak mégegyszer nagyon köszönjük ezt a hetet!

Honfi Dóra

Szuper kezdeméneyzés, cuki angolul kommunikáló mikroközösségek, sok éneklés és móka. Rengeteget tanultunk és profitáltunk belőle, nagyon örülök, hogy rátok találtunk, Barbi, Ancsa! 

Lontay Mónika

Nagyon örülök, hogy tavaly tavasszal Bogival rátaláltam a RhymeTime-ra és Ancsára. Nem csak azért, mert rengeteg élményt kaptunk: dalokat, könyveket, sok vidám együtt töltött pillanatot és mindezt angolul, nem csak azért mert Bogi ezalatt a 1,5 év alatt eljutott oda, hogy egész mondatokban beszél angolul, dalol, versel, kívülről mond angol mesét, nem csak azért mert természetessé vált, hogy otthon angolul, beszélünk, játszunk, olvasunk, hanem leginkább azért mert felnyitotta a szemem, hogy hogyan lehet és kell nevelni, tanulni: játékosan, szeretettel, együtt!!! Remélem még sokáig veletek lehetünk! 💖

Lengyel Linda

Ancsáért csak rajongani lehet, felnőttként és gyereknek egyaránt. Ebben a közegben, a foglalkozásokon, a táborokban magától értetődő, hogy angolul szólalunk meg. Semmi mesterkéltség, erőltetettség, csupa vidámság és profizmus – a legmagasabb szinten. A gyerekeknek beépül a nyelv a mindennapjaikba, és már meg sem lepődnek, ha a szüleik is idegen nyelven szólnak hozzájuk. S ha egy idegen kérdez angolul, hát az is a világ legtermészetesebb dolga, és válaszolnak – angolul 

Rózsa Judit

Idén (2017) márciusában kezdtem el a játékos angol nyelvátadást a gyerekeimmel, április óta járunk RT foglalkozásokra. A lányom már óvodás, előtte egyáltalán nem tanult idegen nyelveket. A fiam 1 éves múlt. Fantasztikus látni, hogyan fejlődnek mindketten. A lányom fél éves itthoni angolozás után bátran kommunikált a nyaralásunk során külföldiekkel angolul! A fiamnak mindegy, hogy angolul vagy magyarul mondom pl. hogy vegyük le a cipődet, tudja mi következik. Ez a RT-nak, Barbinak és Ancsának köszönhető, mert ez a program annyira jól átgondolt, és annyi eszközt, lehetőséget ad az anyukák (apukák) kezébe az otthoni angolozáshoz, hogy az szinte hihetetlen. De nem csak ezért szeretjük, hanem mert egy olyan közösség tagjává váltunk, ahol egymást bátorítjuk, erősítjük, és új barátokra is leltünk. Töretlen lelkesedéssel rhymetime-ozunk, és mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Juhász Gyöngyvér

Fiammal pici kora óta beszélek angolul és énekelek neki, hála Nektek! Láttam, hogy fogékony rá (első szava a cow volt). Mikor a beszéde nem akart megindulni, sokan mondták, hogy hagyjam abba az angolt. De nem adtam fel, ebben támogatott ez a csoport is.  És megérte folytatnom. Most 4 éves és nagyon sok mindent mond angolul, a kiejtése is nagyon szép, és magyarul is beszél.  Továbbra is folytatom az angolozást és a kicsi lányom is szépen kezdi érteni. Köszönöm, hogy vagytok! 

Fedicsné Jobb Viktória