November első hetében Halloween hetet tartunk a Rhyme Time angol zenebölcsi és a Jump&Fun zenés angol torna foglalkozásokon! 🎃

Tartsatok velünk Ti is! Hozzatok jelmezt, lufit, fessétek ki az arcotokat, és kezdődhet a buli!

Hogy még jobban feldobjuk a készülődést, oktatóink egy-egy szuper Halloween dallal is meglepnek benneteket.

Nézd meg Gál Ági videóját, aki a legédesebb kis szellemet hívta segítségül az előadáshoz. 👻

Hogyan váltotta valóra a Rhyme Time és a Jump & Fun egy régi álmom?

Gál Ágnes

Az én történetem a főiskolán kezdődik. Óvodapedagógusnak tanultam. Az egyik előadás, ami a kétnyelvű nevelésről és annak elképesztő eredményeiről szólt, megbabonázott.

Annak hatására eldöntöttem, kétnyelvűen fogom majd nevelni a gyermekemet. Az Angliában eltöltött éveim alatt sikerült annyira elsajátítanom és megszeretnem az angol nyelvet, hogy egyre biztosabbá váltam korábbi elhatározásomban. Hazatérve, óvónőként imádtam játékos angol foglalkozásokat tartani. A tudásvágy és a sok-sok, szinte azonnali sikerélmény öröme mindig visszatükröződött a kicsik arcán.
Később, a terhességem alatt már elkezdtem angol dalokat, mondókákat mondani lányomnak és kerestem a Magyarországon elérhető, színvonalas közös fejlődés lehetőségét! Lányom születése után találtam rá Barbira és a Rhyme Time módszerre.
Nagyon nagy segítség volt az itthoni angolozás folytatásában, mely által én is sokat tanultam a kétnyelvűségről és saját magamról is. Így jutottam el a Jump & Fun oktatóképzésig. A sikeres vizsgámhoz minden segítséget megkaptam Ancsától és Barbitól.
Büszke vagyok arra, hogy Jump&Fun oktató lettem, ezzel egy régi vágyam teljesült!