November első hetében Halloween hetet tartunk a Rhyme Time angol zenebölcsi és a Jump&Fun zenés angol torna foglalkozásokon! 🎃

Tartsatok velünk Ti is! Hozzatok jelmezt, lufit, fessétek ki az arcotokat, és kezdődhet a buli!

Hogy még jobban feldobjuk a készülődést, oktatóink egy-egy szuper Halloween dallal is meglepnek benneteket.

Nézd meg Mayer Veronika videóját, aki egyik kedvenc dalát osztja meg velünk! 🍬

Jump&Fun – A titkos tündérvilág

Mayer Veronika

Az angol nyelv kislány korom óta a szívem csücske. Ma – nyelvtanárként – olyan foglalkozásom van, amit nagyon szeretek. Két csodálatos kislány, Luca és Julcsi büszke anyukája vagyok. Luca születése után fejest ugrottam az ismeretlenbe, a kétnyelvű nevelés világába. Hálás vagyok az életnek és a férjemnek, hogy belevágtunk, és megismerhettem ezt a csodákkal átszőtt világot.
Megfizethetetlen ajándék és titkos kapocs ez számunkra, ami persze nehézségeket is rejteget. Ezen az úton botlottam a Rhyme Time-ba.
A Rhyme Time és a Jump&Fun különleges módszerek. A foglalkozásokon az angol nyelv a gyerekek „tündérvilágán” keresztül jelenik meg. Sok játékkal, zenével, mozgással és mesével. Otthon pedig a számukra legfontosabb személy, a szülő bevonásával és segítségével együtt „tanulhatnak” és fejlődhetnek. Mindez egy szuper, támogató, motiváló csapattal a háttérben.
Mosonmagyaróváron és környékén tartott óráimon, Jump&Fun oktatóként ötvözhetem mindazt, ami inspirál: a zenét és éneklést, az angol nyelvet, a táncot és a jó könyveket.
Boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a küldetésnek.