Szeretnél jó minőségű, eredeti angol gyerekkönyveket, de nem tudod, hogyan válaszd ki a Neked megfelelőt 2000 kiadvány közül?

Spórolj időt, pénzt és bosszúságot könyvszakértő segítségével!

Hadd segítsek kiválasztani a gyermekeid számára legmegfelelőbb könyveket! TELJESEN INGYEN!

Az otthoni angolozáshoz elengedhetetlen, hogy olyan autentikus, angol anyanyelvi gyerekkönyveket használjatok, melyek magas minőségűek, szépen illusztráltak és a megfelelő angol kifejezéseket és mondatokat segítenek elsajátítani!

Ehhez ajánlom most Neked az Usborne könyveket! Anglia egyik legnagyobb gyerekkönyv kiadójának kínálata már több, mint 40 éve az angol családok nagy kedvence!

Nem könnyű elsőre választani, hiszen többezer kiadványt kínálnak a 0-16 éves korosztály számára! 

Szeretném, hogy a lehető legjobb könyvek segítsék az otthoni angolozásotokat, ezért e hónap utolsó napja éjfélig felajánlom Neked, hogy Idő- és pénztárcakimélő angolszász készségfejlesztő gyerekkönyvajánlót készítek Neked, családotok igényeire szabva, TELJESEN INGYEN.

Kifejezetten a Te gyermeked érdeklődési körét, életkorát, nemét és angol tudását figyelembe véve böngészem át a többezer Usborne kiadványt, gyermekangol szakértői szemmel, hogy megtaláljam a legmegfelelőbbeket. Ez a fajta körültekintő, szakszerű lista, amit AJÁNDÉKBA kapsz tőlem, több óra katalógusnézegetést spórol meg Neked.

Ráadásul, nem fogsz “látatlanban mellényúlni”, hiszen csakis olyan könyveket javaslok majd számotokra az otthoni angolozáshoz, melyeket már láttam és használtam/használok gyermekeinkkel  és amelyekről többszáz Rhyme Timer család visszajelzett már.

Gondolj csak bele, mikor valami újra vágysz a gyerekszobában, és betévedsz egy könyvesboltba… Ha gyerekkel vagy, akkor lényegében képtelenség nyugodtan válogatni, ha viszont egyedül szeretnél elmenni, akkor a lehető legdrágább dologból, a saját idődből használsz fel utazással együtt legalább 1,5-2 órát. Ha nem csak a Te drága időd számolom, de még esetleg a bébiszitter órabérét is, akkor már 5-6000 Ft-nál járunk, és még egy darab könyvet nem vettél!

Foglalkozz egy kicsit magaddal és bízz meg engem, TELJESEN INGYEN, hogy rábukkanjak az épp Nektek készített autentikus angol gyerekkiadványokra! Szóval, ezt a minimum 6000 forintot szeretném Neked megspórolni! Töltsd ki gyorsan (e hónap utolsó nap éjfélig legkésőbb) ezt a rövid kérdőívet, amivel kb. 2 perc alatt végzel. Ez alapján szakszerűen összeállítom Nektek azt a könyvlistát, melynek segítségével szárnyakat kaptok majd az otthoni játékos angolozáshoz!

Tudj meg többet a Könyvtündérről!

Usborniából jöttem, a gyerekkönyek fantáziaországából. Nagyon örülök, hogy Usbornia egyik könyvtündére lehetek, mert itt a játékos tanulásnak sosincs vége.

Nekünk könyvtündéreknek az a feladatunk, hogy egyszerre fejlesszük és szórakoztassuk a gyerekeket minden korosztályból. Kisbabák, vagy nagy mamlasz kamaszok, nekünk ugyanolyan fontosak.

Szeretnél jó minőségű, eredeti angol gyerekkönyveket, de nem tudod, hogyan válaszd ki a Neked megfelelőt 2000 kiadvány közül?

Spórolj időt, pénzt és bosszúságot könyvszakértő segítségével! Hadd segítsek kiválasztani a gyermekeid számára legmegfelelőbb könyveket! TELJESEN INGYEN!

Tudnivalók a könyvajánlóval kapcsolatban

  • Az első és legfontosabb, hogy ajánlatodat én, Petri Barbara, idegennyelvű óvodapedagógusként, és a kétnyelvű nevelésben 10 éve járatos, otthon is kétnyelvűen nevelő édesanyaként állítom majd össze szeretettel, Neked és családodnak.

  • Nem azért kezdtem el ennek a fanasztikus kiadónak a könyveivel foglalkozni 2012-ben, mert „mellékest” reméltem, hanem mert bebizonyosodott, hogy az általam kidolgozott és folyamatosan formálódó, a zeneiségre, a játékra és a mesékre erősen épülő, egyedi kétnyelvű nevelési módszert ezek a magas minőségű és a gyerekek számára is élvezetes kiadványok új magaslatokba repítik.

  • A könyvajánlóban összegyűjtésre váró könyveket, kiadványokat 6+ éve ismerem, kipróbáltam, vagy szakmai szempontból kipróbáltattam más magyar anyukákkal és pozitív visszajelzéseket kaptam tőlük, ezért jó szívvel ajánlom ezeket.

  • Számomra a legfontosabbak Ti vagytok, vagyis az otthon angolozni vágyó családok. Az, hogy megkapjatok minden segítséget, amitől gyermeked és Te majdnem úgy tudjátok az angolt elsajátítani, mint az „eredeti” angolszászok.

  • A könyvajánlód elkészítéséért éppen ezért nem kérek pénzt. Ajándékba készítem Nektek, az évek során és aktualizáltan átnézve, szelektálva, kipróbálva többezer Usborne és Bookfairy kiadványt.

  • A könyvjánló tehát semmilyen fizetési vagy vásárlási kötelezettséggel nem jár! Még csak meg sem kell köszönnöd. De tudom, hogy úgyis meg fogod, hiszen jó pár órát, sőt, jó pár évet megspórolok Neked az elkészítésével.

Ismerd meg Usborniát!

Usborniában úgy gondoljuk, hogy a könyvek nagyon trendik, ráadásul a gyerekeket – na és persze a szüleiket is – boldogabbá, okosabbá és kiegyensúlyozottabbá tehetik. Ezért készítünk könyveket már 1973 óta.

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy nagy varázsló, a mi első varázslónk, Peter Usborne. Egyik nap úgy érezte, itt az ideje könyvkiadó céget alapítania a “való világban”, hogy segítsen a gyerekeknek és szüleiknek megkedvelni az olvasást. Így is tett. Kiadója, az Usborne, mára már az Egyesült Királyság legnagyobb és legsikeresebb független gyerekkönyvkiadója.

Büszkék vagyunk arra a rengeteg szakmai díjra, amit bezsebeltünk, legutóbb például ezeket: UK Private Business of the Year Award és Independent Publisher of the Year, valamint Independent Children’s Publisher of the Year Award.

Jelenleg nagyjából 2000 kiadványunk van, a baba könyvektől a nyelvi és egyéb fejlesztőkön át a fiatal felnőtt regényekig.

Bizony, kétezer az nagyon sok, ugye?! Rengeteg minőségi gyerekkönyvet adunk ki! Ó, és milyen kár, hogy ezek a szuper Usborne könyvek magyar könyvesboltokban nem kaphatók!!!

Bárcsak lennénk szárnyaid, hogy elrepülhess Usborniába! Na és persze időd és energiád arra, hogy átlapozd és elemezd többezer könyvünket, hogy ki tudd választani azokat, amiktől gyermekeid leginkább fejlődhetnek játszva!
Ácsi! Csak nem épp kívántál valamit? Szárnyakat Usborniába repülni és időt 2000 könyv áttanulmányozásához?! Szerencse lánya, itt áll előtted egy igazi könyvtündér, szárnyakkal és Usbornia lakójaként megfelelő könyvismerettel! Így azonnal teljesíteni tudom a kívánságod!

Sok szeretettel és tündérporral,
Ancsa, a Könyvtündér
A Te Usborne tanácsadód

„Az Usborne arra törekszik, hogy a gyermekek számára izgalmas tanulási élményt kínáljon. Hozzáállásuk egyedülálló a maga nemében…  Szerencse, hogy van egy olyan gyerekkönyvkiadó, amelyik példát mutat a gyerekeknek az értékek, az ízlés és az előadásmód terén. Igazán csodálatos intézmény!”

Bea, Budapest

Lulu imádja a very first wordsot. Ujjongott, amikor megkapta!

– Gyere, anya, olvassunk a könyvemből, amit a Nyuszi hozott! – így hangzik az esti program.

Annamária, Budapest

Fiam teljesen odavan a touchy-feely book minden változatáért, pedig nevetni fogsz, ő 10 éves komoly kistinédzser….Megmutattam neki a Christmas playbook-ot és minden megtapogatott és kihajtott benne. Kérte, ha van VEGYEK még. Ő touch-feely book-ot AKAR. A csomagár egy részét férjem utalja. Nagyon tetszik a bari, aki angolul beszélő Cookie macskánk barátja lesz. Nálunk Cookie, the red cat segítő van. Baa sheep a nagyszülők területén, a nagyszekrényen fog lakni, vagy a babakocsi aljában. Így ha tesómék jönnek (Patrik (3 éves) unokaöcsémmel, ha nálunk angol van éppen, szintén angolul beszélek és ÉRTI most már) szintén előveszem énekelni, játszani, beszélgetni. Hátha nekik is tudok majd ajándékba venni) Alig várom, hogy érkezzen…

Szilvi, Budapest