Gratulálunk, hogy részt vettél a Kihíváson és köszönjük, hogy őszintén és lelkiismeretesen kitöltötted az értékelő kérdőívet!

Fújjuk ki magunkat egy kicsit!

A Kihívás elvégzésével nagy mértékben hozzájárultál ahhoz, hogy Te és gyermeked könnyedén elsajátítsátok az angol nyelvet, az értékelő kérdőív kitöltésével pedig ahhoz, hogy a következő kihívás szakmailag még inkább a résztvevők igényeihez igazodjon.

Hamarosan megtalálod postafiókodban a garantált ajándékról szóló visszaigazolást és a meglepi Okleveledet! Lehet, hogy már ott is van?

A nyertest, aki a garantált nyeremény mellett még egyéb értékes ajándékokkal lesz gazdagabb, az október 31. keddi Rhyme Time LIVE adásban sorsoljuk ki, addig türelmed kérem!

  • 1 db garantált nyeremény, amit már kiválasztottál;
  • 1 db extra 50% kedvezményre jogosító kupon, amit a következő, rendszeres játékos otthoni angolozást segítő online tananyagom vásárlásakor használhatsz fel;
  • 1 fantasztikus Usborne könyv, amit imádni fogtok, a Fold-out books: Nursery Rhymes, melynek értéke 3.500 Ft.

    Introduce little children to some of the world’s most well-known and well-loved nursery rhymes in this delightful fold-out book, which can double as a frieze on a shelf or in a cot. Sing or read the charmingly illustrated rhymes including Jack and Jill, Humpty Dumpty, Baa, Baa, black sheep and Twinkle, twinkle, little star.

and-the-winner-is...

Bízunk abban, hogy mindenképp nyertesnek érzed magad már most! A mi szemünkben az vagy! ♥

Jó volt Veletek, várjuk a folytatást!

Szeretettel,
Barbi és Ancsa