Stay motivated for the whole year!

Újévi Rhyme Time LIVE, 2017. 01. 03.

Kedves Rhyme Timer! Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én minél több új dolgot próbálok bevezetni az új évben, vagy egy új időszakra, annál inkább lehetetlennek tűnik idővel teljesíteni… ezért idén, 2017-ben szeretném lazábbra venni, ám annál eredményesebbre a játékos itthoni angolozást! Három dolgot tűztem ki magunknak, melyekből HA MÁR EGY TELJESÜL IDÉN, ÉN BOLDOG LESZEKHa kíváncsi vagy újévi fogadalmaimra, nézd meg a videót és kattints ide! >>>

Szeretettel, Petri Barbi
a Rhyme Time Angol Zenebölcsi megálmodója és vezetője
az USBORNE Könyvtündére, a bookfairy.hu alapítója

A Rhyme Time LIVE megálmodójáról

A Rhyme Time LIVE-ot, vagyis az élő Facebook adást a játékos angol nyelvátadásról, a Rhyme Time módszer megalkotója, Petri Barbi keltette életre.

A Rhyme Time At Home VIP Club és a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozások, valamint a Jump&Fun zenés ovis és iskolás angol foglalkozások alapítója 2007 óta foglalkozik gyermekek angol nyelvű nevelésével, otthonukban pedig 2011, első fia születése óta “bevett szokás” a játékos angolozás.

Barbi 2013 óta tart Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozásokat, az általa kidolgozott korai játékos nyelvelsajátítás módszertan szerint, melyben kulcsszerepet kap a zene, a ritmus és a mozgásos együttjátszás.

Az ELTE angol-magyar kétnyelvű óvodapedagógus szakán szerzett diplomát, diplomamunkáját a zene nyelvoktatásban betöltött szerepéről írta. 12 évig tanult énekelni.

Barbi fiaival ünnepli a Rhyme Time szülinapját

A Rhyme Time missziója a 0 és 8 év közötti magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai tantárgyként, hanem egy természetes, közös otthoni játékélményként épüljön be a családok életébe.