„Hogy miben fejlődtem? Simán beszélgetek itthon a lányokkal angolul és nagyon élvezzük mindannyian! A DUMAngol előtt mondókáztunk, énekeltünk, és persze Rhyme Time-ra jártunk, én mégsem mertem otthon angolul megszólalni. Hát, ez teljesen megváltozott! És a gyerekek is beszélnek hozzám, ami szuper, sőt SZUPER.

És, amire nem is számítottam, az az a példa, amit Ancsa anyaként mutat nekünk. Természetes bölcsessége, jó tanácsai, motivációs videói… Úgy érzem, jobb anya vagyok, amióta DUMAngolozom. Tiszta szívemből köszönöm!” Anna

GY.I.K. – Gyakran ismételt kérdések

A tanfolyamot azért érdemes most megrendelned, mert most nagyon kedvező az ára. Az infócsomagok interaktívak és korlátlan ideig elérhetőek lesznek számodra. A Facebook VIP csoportban folyamatosan kommunikálhatunk egymással. Kérdezhetsz, büszkélkedhetsz. Van a mostani csoportban olyan mamink, aki szintén szülés után kezdte el. A legjobb időpont, hiszen a kicsihez máris beszélhetsz angolul! Ha mégsem tudod befejezni, semmi baj, megcsinálhatod később is. De mindent megteszünk azért, hogy befejezd! Ha lenne magadra napi 20 perced, az nagyon jó lenne.
Ennek a képzésnek alapvetően az a lényege, hogy úgy tanuld az angolt (baba angolt), hogy dalokat és rövid angol mesefilmeket hívsz hozzá segítségül. A nyelvtant is elég szemléletesen magyarázzuk el, illetve használunk egy olyan applikációt, ami nem papír alapú, ha nem akarsz, akár írni sem kell benne, mégis tudod tanulni a szavakat, szókapcsolatokat. Skype-on SZÓBAN gyakorlunk is… A kicsiknek gyönyörű mesekönyveket küldünk, amik inkább foglalkoztatók, sem mint mesekönyvek, és előre bennük vannak a kérdések (rövidek) és a tudnivalók. A kicsi és a nagyobb is élvezni fogja. A Postbook Neked szól, egy olyan inspiratív napló, amibe röviden beleírsz élményeket, benyomásokat, vagy akár szavakat, lehetőleg angolul. A VIP csoportban folyamatosan kérdezhetsz, lehet, találsz olyan anyukát, akinek hasonló a problémája és összebarátkoztok.
Ha érdekel a képzés, én megpróbálnám mindenképp a helyedben, ha mégsem érzed a magadénak, legkésőbb 14 nap múlva szólsz, és visszaadjuk a képzés díját a könyvek nélkül (a könyveket szerintem mindenképp tartsd meg, zseniálisak).
  • előképzettség,
  • kimagasló angol tudás a részedről,
  • napi 15 percnél több idő (persze lehet több, kapsz bőven annyi anyagot, ami 24 órát is kitölt, de nem muszáj),
  • angolul már értő gyermek,
  • meghatározott korú gyermek (0-7 éves korig mindenképp működik a játékos nyelvelsajátítás, de van most is a kihívásban 11 éves kislány anyukája, akinél működik a játékos angol nyelvelsajátítás!).
  • vágy arra, hogy angolul beszélj gyermekedhez, vagy kötetlenül játsszatok angolul, hogy ő játszi könnyedséggel sajátíthassa el az angolt,
  • szándék arra, hogy a saját angol nyelvtudásodat is fejleszd (a program keretein belül),
  • Facebook profil, mert a VIP Club zárt FB csoportjában legalább annyi tudást halmoztunk már fel, mint amennyit a módszertani anyagokba beleírtam,
  • kedv a gyerekeddel együtt mókázni, meséket olvasni, mondókázni, ölelkezni,
  • szemfülesség, mert elég népszerű a Kihívás jelenlegi ajánlata.
A többi Kihívástól jelentősen eltér ez a képzés, ami a Te angolodon hivatott tuningolni. Többen végeztek egyszerre két kihívást és boldogultak. Ha esetleg lemaradnál, segítünk!
A most futó DUMAngol Anyatanító résztvevői közül sokan C1, C2 szinten állnak és hasznosnak és élvezetesnek találják az interaktív infócsomagokat. A felnőtteknek szóló dalok és mesék szórakoztatóvá teszik a mama angol elsajátítását, csiszolását. Az angol nyelvű Postbook és a chit-chat rendszer pedig megköveteli a mamitól az Én-időd, ami sokunkra ráfér.

A DUMAngol Anyatanító Online Tanfolyamot 16 hétre osztottuk fel azért, hogy a pihenésetek, nyaralásotok önfeledt legyen. Nem mellesleg, egyből profitálhatsz abból, hogy bátrabban mersz beszélni, sőt, gyermeked is sokkal több mindent és mindenkit megért majd, többekkel tud játszani, kommunikálni. Ez elég jól hangzik, nem?

Mi mindent megteszünk azért, hogy kellőképp motiváljunk, ám nem kell aggódnod akkor sem, ha nem fejezed be a 16 hét alatt. Az interaktív tananyagokat, amiket folyamatosan fejlesztünk, örökre eléred majd a rhymetime.hu belső VIP felületén.

Nem! Az oktatócsomag részét képezi egy szakértő szemmel, gondosan összeválogatott, 18.000 Ft értékű Usborne és módszertani könyvcsomag, amit te és  gyermeked is imádni fog. Találsz a csomagban a saját fejlesztésedről szóló könyveket, de rengeteg olyat, ami a közös angol játékot és kommunikációt segíti. Szárnyalni fogtok, majd meglátod!

Az interaktív csomagokban pedig csemegézhetsz a dalokat, mesefilmeket, általunk készített látványos nyelvtani videókat, szókincsfejlesztő gyakorlatokat, és rengeteg példamondatot, szituációt, „panelt” felvonultató svédasztalról. Saját motiváló videókból is jut bőven. Jaj, hogy én hogy imádom a svédasztalt, te nem? A DUMAngol svédasztaláról ráadásul büntetlenül „zabálhatunk be”.

Természetesen igen. 0-24 a rendelkezésedre állunk… komolyan. Nem vagyunk teljesen százasok, de hát ez van, a játékos otthoni angol baba-mama nyelvátadás a hivatásunk és a küldetésünk. Az angolodat Ancsa fejleszti majd, privát is, a maga 20 évnyi angol tanári tapasztalatával, ugyanis 120 perc „magán angol óra” is tartozik a csomaghoz, amit akár beszédgyakorlásra, akár lelkizésre, akár nyelvtanra elhasználhatsz.
Az átbeszélt tapasztalokat, kérdéseket a VIP titkos Facebook csoportban megosztjuk Veletek, a webinárokat is ott tartjuk.

Igen; tablet, telefon, asztali gép, laptop… törekszünk a legkorszerűbb technikát használni és nyújtani Neked.

Ha nem lenne elég, amit a dumangol.hu oldalon is elolvashatsz és megnézhetsz a képzésről, mondok még valamit. Sok új barátság is születik, többszáz kilométert áthidaló lelki kapcsolatok; csodálatos, hogy az internet ilyen nemes célokra is használható, tanulásra, közösség teremtésére, motiválásra.