A Nagy Angol Mesemondó Kihívás sok mindenben különleges, de álljon itt 8 pont, ami garantálja sikerességét!

1. Egy  olyan, 6 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvre épít, ami garantálja, hogy  HIBÁTLAN, JÓL CSENGŐ ANGOL MONDATOKAT adsz át gyermekeid részére,

2. CD-s hanganyagot biztosítunk a 6 meséhez, ami elősegíti gyermekeid ✓ TÖKÉLETES ANGOL KIEJTÉSÉT anélkül, hogy meg kelljen szólalnod, persze, jobb, ha megszólalsz, hiszen azzal

3. ✓ TE IS NAPONTA TÖBBSZÖR GYAKOROLSZ és fejlődsz! NEM LESZ CIKI az angol Neked sem!

4. Gyermekeid  ANGOL SZÖVEGÉRTÉSE BIZTOSAN FEJLŐDIK, hiszen a mesék szellemes, “szájba rágós” illusztrációi segítik a mondatok értését és újra-és újra meg lehet hallgatni a 12 perces mese CD-t;

5. A program akár ✓ TÖBB KOROSZTÁLYT IS LEKÖT EGYSZERRE, és egy kis szusszanáshoz jutsz, ezt nevezzük mi ANYAKÍMÉLŐ ÜZEMMÓDNAK.

6. Az általunk kidolgozott módszertan, valamint a VIP klubtagoknak járó figyelmünk és Nekik szánt tippjeink ✓ HÉTRŐL-HÉTRE, SŐT, NAPRÓL-NAPRA MOTIVÁLNAK TÉGED AZ OTTHONI ANGOLOZÁSBAN.

7. A módszertani anyagokon kívül ✓ MANKÓT KAPSZ KEZEDBE A MINDENNAPOS ANYA-GYEREK ANGOL PÁRBESZÉDEKHEZ (Hogy mondják pl., Hogy bibis az ujjad?!, Te tudod?) baba angol szakkönyv, szótár és a témába vágó cikkek ismertetésével.

8. Legalább ✓ 25 új, a nyelvelsajátítást fejlesztő angol gyerekdalt és ✓ 180 hasznos angol szót és kifejezést SAJÁTÍTOTOK EL KÖNNYEDÉN A KIHÍVÁS VÉGÉRE! (Saccold meg, szerinted most mennyit tudtok?!)

Ha jelentkezel forradalmian új, magyar családoknak kifejlesztett Nagy Angol Mesemondó Kihívásunkra, megtudhatod mindezeket és negyedévre biztosítod magatoknak az ideális játékos otthoni angolozás tárgyi és tudásbeli feltételeit.