Barion Pixel
Főoldal próba2021-02-16T22:43:08+01:00

Angoltanulás
játékosan
együtt otthon
támogatással

Miben segíthetünk?

Gyerek angol tanfolyamot keresek

  • Bővebben

Otthon angoloznék a gyermekemmel

  • Bővebben

Angol tanárként keresek inspirációt

  • Bővebben

Szeretném közelebbről megismerni a módszert

  • Bővebben

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Gulácsi Annamária

A Rhyme Time Kétnyelvű Családi Nyelviskola vezető oktatójaként az a célom, hogy alaposan tájékoztassunk és támogassunk a kétnyelvű neveléssel kapcsolatban, hogy érezd, NEM VAGY EGYEDÜL EZEN A CSODÁKKAL SZEGÉLYEZETT, ÁM RÖGÖS ÚTON!

Nyelvátadási módszerünkben fő helyet kap az angol nyelv dallamának megfigyelése, a beszédrutin megalapozása, az angol nyelvtani szabályok “bébi könnyű” elsajátítása és a kreatív projektek. Meggyőződésünk, hogy a tanítványok önbizalmának növelése a nyelvtanítás (- és nyelvelsajátítás) kulcsa. Jelszavunk a #changetheworld és hisz abban, hogy saját gyermekeink tudatos nevelésével tesszük a legtöbbet a világért!

Tippek

Foglalkozásaink

0-3 éves korig

Délelőtti és délutáni, babáknak és totyogósoknak szóló csoportjaink azoknak szólnak, akik már 5-6 hónaposan vágynak egy kis kimozdulásra. Az órák mindig az adott résztvevők korosztályához igazodva alakulnak, dajkálunk, mozgunk, fejlesztjük a finom motorikus készségeket, csikizünk, kacagunk és persze végig énekelünk angolul! Egyetlen baba vagy totyogós sem fog unatozni a Rhyme Time foglalkozásokon! Ajánlott 0-3 éves korig.

3-12 éves korig

Jump&Fun foglalkozásainkra az örökmozgó óvodásokat és kisiskolásokat várjuk. Ajánlott 3-12 éves korig.
A délutáni foglalkozásokon a gyerekek rengeteget mozognak a zenére, az óra közpén pedig a Story Time segítségével ismerkednek egy-egy állatos mesével, annak képi és hanganyagával és hozzá tartozó dalokkal, szókincsével. Az órák 12+1 hetes tanfolyami módszertanra épülnek, de a csoporthoz tanév közben is lehet csatlakozni, mivel minden óra önálló egységet alkot.

„We really like the Rhyme time classes. They are a lot of fun. My son like the songs and the rhymes and my english knowledge improves also.
The homepage and the youtube channel is full of free materials what can we use at home.”

Vancsura Vera

„Imádtuk a Rhyme Time-ot, amíg Balázs kicsi volt. Most pedig imádjuk a Jump and Funt, az élő adásokból pedig minden héten újabb ötleteket és motivációt kapok az angolozáshoz, ami mostanában kezd igazán megtérülni.”

Kálvin Annamária

„Szuper kezdeméneyzés, cuki angolul kommunikáló mikroközösségek, sok éneklés és móka. Rengeteget tanultunk és profitáltunk belőle, nagyon örülök, hogy rátok találtunk!”

Lontay Mónika

Connect with us

#rachel&moni

A Dynamic Duo

Go to Top