A legfiatalabb résztvevők 5-6 hónaposan érkeznek hozzánk édesanyjukkal, a baba-mama csoportba. Ők aztán együtt nőnek, együtt énekelnek-angoloznak hétről-hétre és szép lassan már a totyogós csoportba érnek 1-1,5 évesen. Utánuk a bölcsis-ovis csoportba már 2-5 évesek járnak, akikkel az óra egyre inkább párbeszédes, a szókincsükből egyre többet használnak büszkén és bátran.

[pe2-image src=”https://lh6.ggpht.com/-_MhvdBoz3ns/U9uPGlZg2kI/AAAAAAAAAAw/clPLr_KWs08/s144-c-o/2.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/106919368294824204154/RhymeTimeFotok#6042580668328761922″ caption=”” type=”image” alt=”2.jpg” ]

 

Az órákra magyar anyukák érkeznek, akik vagy kétnyelvű családban nevelik gyermeküket, vagy tudatosan érdeklődnek a kétnyelvűség iránt, illetve sok, Budapesten élő külföldi anyuka is bérletet vált az órákra, akiknek az angol ugyanúgy egy második nyelv, mint nekünk, magyaroknak. A közösségi programok mindenképp előnyösen hatnak már az 1 év alatti babákra is, az anyukák is új barátokat lelhetnek. Minden órának közösségi jellege van, ismerjük egymást név szerint, beszélgetünk érkezéskor pár szót, és az óra után pedig minden helyszínen biztosítva van a további szabad játék és ismerkedés.

Kedvenc mondókás könyveink

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

Hova küldhetem?