Itt az éves prémium VIP tagság! Éves Online Program kizárólag VIP tagoknak. Katt a részletekért! >>>

Egész éves angol kihívás mindössze napi 246 Ft-ért. Hogy mi mindent adunk cserébe?

24/7 rendelkezésre állás – 51 db könyv – 50 módszertani infócsomag – 50 webinárium – Privát konzultáció – Extra 5% vásárlói kedvezmény. 50 db mesét dolgozunk fel, énekelünk, kézműveskedünk, hisztit kezelünk, egyéb könyveket olvasunk, csodálatos új kifejezéseket tanulunk, és ez még nem minden!

Júliusban újra indul 12 hetes, játékos online baba angol programunk! Katt a részletekért!

Ezt mind INGYEN kapják a Rhyme Timer anyukák! Katt a részletekért! >>>

Ugye tudod, hogy mekkora előnyhöz juttatod egész családod a játékos kétnyelvű neveléssel?

Hadd segítsünk ezen a rögös, mégis csodálatos úton szakértők által összeállított és más, többnyelven nevelő anyukák által tesztelt anyagainkkal! A kétnyelvű nevelést elkezdeni nem könnyű, azonban ahhoz tartani magunkat még nehezebb. Velünk sokkal következetesebb leszel és nem csak az angolban!

Gulácsi Annamária vagyok, angol bölcsész és tanár. Rhyme Time Kétnyelvű Családi Nyelviskola vezető oktatójaként az a célom, hogy alaposan tájékoztassunk és támogassunk a kétnyelvű neveléssel kapcsolatban, hogy érezd, NEM VAGY EGYEDÜL EZEN A CSODÁKKAL SZEGÉLYEZETT, ÁM RÖGÖS ÚTON!

Ha lejjebb görgetsz, kicsit jobban megismerheted a kétnyelvű nevelést segítő, magyar szülőknek készített módszerünket és nyelviskolánkat! A lap alján pedig mások mondják el, mit gondolnak rólunk és a Rhyme Time módszeréről.

Énekelj és mondókázz angolul

A rímelő dalok és versikék elengedhetetlenek egy nyelv elsajátításához. Megmutatjuk, hogyan fogj hozzá! >>

Tanuld meg a top angol mondókákat és dalokat!

Segítünk Neked  elsajátítani a legszuperebb „nursery rhyme”-okat, amik valószínűleg kimaradtak a gyermekkorodból, hiszen Téged még nem kétnyelvűnek neveltek.

Angolozzatok együtt gyerkőcöddel otthon

A Rhyme Time módszer sikerélmény a szülőknek és a gyerekeknek is. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Foglalkozásaink, online képzéseink, kihívásaink segítenek Neked a rendszeres és önfeledt angol játszásban.

Olvassatok eredeti angol meséket otthon

Szakértőink segítenek kiválasztani a top angol gyerekkönyveket és megtanít, hogyan olvass.>>

Az Usborne Olvasásra Nevelés Programjának követei vagyunk

A közös meseolvasás élménye serkenti a képi látásmódot, képzelőerejét és nyelvértését. A mese a gyermek szemével nézett világ.

Példaértékű kétnyelvű közösséget építünk

Nagyon fontos, hogy mi, angolozó csodabogár családok találkozzunk, összetartsunk. >>

Számíthatunk egymásra!

Büszke vagyok összetartó, egymást segítő keménymagunkra, akik virtuálisan és élőben is szívesen találkoznak és cserélnek eszmét a szülőségről és a kétnyelvű nevelésről.

Kedvenc interjúink

2016 óta több interjút is készítettek velünk, ezek közül az alábbiak a kedvenceim:

„Vajon mennyit tud a szülő segíteni? Lehet a gyerekének a tanára? Egészséges ez a felállás? Mi történik, ha a szülő segítséget szeretne kapni? Merre induljon?”- ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben próbálunk Nektek segíteni.

 • „Angolul tapsikolunk”, avagy mi fán terem a Rhyme Time oktató?

  Olyan témáról írok most, amiről nem könnyű udvariasan, mégis őszintén írni. Sokáig halogattam is éppen ezért ezt a bejegyzést, de most úgy érzem, itt van az ideje. Bár épp a nyár közepén járunk [...]

 • Fontos tájékoztatás óráinkkal kapcsolatban

  Kedves Szülőtársak! A koronavírus világjárványra és az otthoni karantén fontosságára való tekintettel a Rhyme Time és Jump&Fun foglalkozásokat határozatlan időre országosan beszüntetjük, az elmaradt foglalkozásokat természetesen pótoljuk. Arra bátorítunk Benneteket, hogy aki csak teheti, [...]

 • Peep Inside an English Baby Camp

  Nyáron az ember mindig vagy túl sok mindent betervez vagy épp híján van a programoknak és keresi az izgalmas lehetőségeket. Bennem mindkét érzés ott kavargott tavaly nyáron, amikor meghirdettem az első nyári [...]

 • Miért jó választás a Prémium Program?

  Ha gondolkodsz az éves Premium kihíváson, érdemes elolvasnod Dr. Juhász Gyöngyvér VIP anyukánk beszámolóját az elmúlt egy évről. Ismerve Gyöngyvér, Panka és Áron angollal kapcsolatos eredményeit és Gyöngyvér maximalizmusát, szerintünk megfelelő referencia! 😉 Miért jó [...]

 • Petőfi Sándor: National Song

  National Song If you have been following us for a while, you know that we adore English rhymes, songs, poems and stories. Since we parent bilingual, we find it important to make [...]

Rólunk mondták

We really like the Rhyme time classes. They are a lot of fun. My son like the songs and the rhymes and my english knowledge improves also.
The homepage and the youtube channel is full of free materials what can we use at home.

Vancsura Vera

I can only recommend the Rhyme Time courses to everybody. I started the daily English play time with my daugther when she was 11 months old with the RT method. Now she is 17 months old and she understands a lot, loves the songs, the books and uses English words as well !!!
Thank you for the support of this lovely and professional Team ❤️

Besze-Bognár Betty

Imádtuk a Rhyme Time-ot, amíg Balázs kicsi volt. Most pedig imádjuk a Jump and Funt, az élő adásokból pedig minden héten újabb ötleteket és motivációt kapok az angolozáshoz, ami mostanában kezd igazán megtérülni. 

Kálvin Annamária

Ancsa személyisége és kedvessége minden gyermeket és felnőttet megérint, szuper, hogy már egészen pici kortól lehet a babákat játékosan angolra tanítani.

Kele Gabriella

A nagyobbik lányommal szerettem volna angolozni, de nem tudtam hogyan kezdjem. Így találtam rá először a Kihívásokra! Egy nagyon támogató közösségbe csöppentem, ahol folyamatosan motiválva voltunk, hogy folytassuk!!! Az online anyagok, a Live-ok, és az élő Rt foglalkozások alatt nem is tudom, hogy én, vagy a gyermekeim fejlődtek többet…

Csató-Rácz Anikó

Néhány hónapja kezdtünk el Ancsa RT óráira járni, de azonnal megfogott az a kedvesség, ami belőle áradt és átjárta az egész ott töltött időt. Azóta belevágtunk az első kihívásba is, és napról napra látom a fejlődést a kisfiamon és saját magamon is. Rengeteg, hihetetlenül jól kitalált feladat, játék, kedves dalok, hasznos anyagok és természetesen a töretlen támogatás, amit nap mint nap nyújt Barbi és Ancsa. Együtt örülünk az elért eredményeknek, hiszen mindenkinek könnyek szöknek a szemébe, mikor meghallja az első angol szavak a gyermeke szájából. ❤️❤️❤️
Köszönet mindkettőtöknek, és sok sok erőt kívánok a munkátokhoz.

Paulov-Szalai Katalin

Március óta járunk 2,5 éves Luca lányommal Rhyme Time foglalkozásokra és nyáron kezdtünk Jump&Fun-rá járni. Az angollal egy csodálatos új világ, egy új örömforrás nyílt számunkra. Luca nagyon gyorsan fejlődött, ezért nem hagyhattuk ki a Jump&Fun tábort sem. Egy fantasztikus csapattal lehetett együtt és egy életre szóló élményekkel gazdagodott. Köszönünk mindent Barbara Petri és Annamaria Gulacsi!

Veress Szabó Anita

A Jump&Fun camp 2019 szuper volt! Mivel nem voltunk rendszeres óralátogatók, aggódtam, hogy Léna nem fog tudni feloldódni az 1 hetes tábor alatt, hát nem így lett. A Jump&Fun hangulat az első perctől magával ragadta. Ancsa vidámságának és közvetlenségének köszönhetően nagyon jól érezte magát az első pillanattól. Az egész csapatnak mégegyszer nagyon köszönjük ezt a hetet!

Honfi Dóra

Szuper kezdeméneyzés, cuki angolul kommunikáló mikroközösségek, sok éneklés és móka. Rengeteget tanultunk és profitáltunk belőle, nagyon örülök, hogy rátok találtunk, Barbi, Ancsa! 

Lontay Mónika

Nagyon örülök, hogy tavaly tavasszal Bogival rátaláltam a RhymeTime-ra és Ancsára. Nem csak azért, mert rengeteg élményt kaptunk: dalokat, könyveket, sok vidám együtt töltött pillanatot és mindezt angolul, nem csak azért mert Bogi ezalatt a 1,5 év alatt eljutott oda, hogy egész mondatokban beszél angolul, dalol, versel, kívülről mond angol mesét, nem csak azért mert természetessé vált, hogy otthon angolul, beszélünk, játszunk, olvasunk, hanem leginkább azért mert felnyitotta a szemem, hogy hogyan lehet és kell nevelni, tanulni: játékosan, szeretettel, együtt!!! Remélem még sokáig veletek lehetünk! 💖

Lengyel Linda

Ancsáért csak rajongani lehet, felnőttként és gyereknek egyaránt. Ebben a közegben, a foglalkozásokon, a táborokban magától értetődő, hogy angolul szólalunk meg. Semmi mesterkéltség, erőltetettség, csupa vidámság és profizmus – a legmagasabb szinten. A gyerekeknek beépül a nyelv a mindennapjaikba, és már meg sem lepődnek, ha a szüleik is idegen nyelven szólnak hozzájuk. S ha egy idegen kérdez angolul, hát az is a világ legtermészetesebb dolga, és válaszolnak – angolul 

Rózsa Judit

Idén (2017) márciusában kezdtem el a játékos angol nyelvátadást a gyerekeimmel, április óta járunk RT foglalkozásokra. A lányom már óvodás, előtte egyáltalán nem tanult idegen nyelveket. A fiam 1 éves múlt. Fantasztikus látni, hogyan fejlődnek mindketten. A lányom fél éves itthoni angolozás után bátran kommunikált a nyaralásunk során külföldiekkel angolul! A fiamnak mindegy, hogy angolul vagy magyarul mondom pl. hogy vegyük le a cipődet, tudja mi következik. Ez a RT-nak, Barbinak és Ancsának köszönhető, mert ez a program annyira jól átgondolt, és annyi eszközt, lehetőséget ad az anyukák (apukák) kezébe az otthoni angolozáshoz, hogy az szinte hihetetlen. De nem csak ezért szeretjük, hanem mert egy olyan közösség tagjává váltunk, ahol egymást bátorítjuk, erősítjük, és új barátokra is leltünk. Töretlen lelkesedéssel rhymetime-ozunk, és mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Juhász Gyöngyvér

Fiammal pici kora óta beszélek angolul és énekelek neki, hála Nektek! Láttam, hogy fogékony rá (első szava a cow volt). Mikor a beszéde nem akart megindulni, sokan mondták, hogy hagyjam abba az angolt. De nem adtam fel, ebben támogatott ez a csoport is.  És megérte folytatnom. Most 4 éves és nagyon sok mindent mond angolul, a kiejtése is nagyon szép, és magyarul is beszél.  Továbbra is folytatom az angolozást és a kicsi lányom is szépen kezdi érteni. Köszönöm, hogy vagytok! 

Fedicsné Jobb Viktória

Partnereink