Nemrég indult új sorozatunk, melyben “testközelből” igyekszem bemutatni a csoportokat, remélve, hogy ezzel kedvet kaptok egy, a közeletekben levő Rhyme Time csoport felkereséséhez! Legutóbb az óbudai Esernyős Infoponton jártunk, most pedig a Pestújhelyi Közösségi Házba kalauzollak Benneteket!

A csoportban minden hónapban felköszöntjük szülinaposainkat, valamint figyelmet fordítunk az aktuális nemzeti vagy épp nemzetközi ünnepekre! Nagy kedvencek a csörgők, az ejtőernyő és a Touchy Feely kártyás dalok!

Szeretnél tippeket a játékos otthoni angolozáshoz?

Baby Engligh Mind Map minta kép

Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. A TTT pedig a Top Ten Topics rövidítése.

Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

Hova küldhetem?

Otthoni angolozáshoz nézd meg, melyek a Rhyme Time-ra járó anyukák kedvenc mondókás könyvei!