Új év, új szokások kialakítása, régiek leépítése, a csapból is ez folyik ezekben a napokban, igaz? Próbálunk mi is erőt meríteni ebből a mindent átható lelkesedésből, sőt, ezeket rögzíteni is akarom, és Ti lesztek a tanúim, hogy miket ígértem magunknak 2015-re!

[pe2-image src=”https://lh6.ggpht.com/-XL0U3Uhcd8U/VKP-BqfM7uI/AAAAAAAAAWg/y555Elo23YY/s144-c-o/_MG_5892.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/106919368294824204154/20141231#6098997624928268002″ caption=”” type=”image” alt=”_MG_5892.jpg” ]

 

1. Annyit mondani, hogy minden nap angolozunk „valamennyit” a fiúkkal, kevés, hiszen ez idáig is a terv része volt. Ezért jövőre amit megpróbálunk majd, hogy egyik nap reggel, másik nap este, így biztosan kap belőle mindkettő.

2. Továbbra is rögzíteni szeretném így vagy úgy a fejlődés menetét, ezért a fogadalmam része a rendszeres tudósítás haladásunkról. Anélkül, hogy dicsekednénk, kérkednénk a sikereinkkel, szerintem csodás érzés megosztani a kis mérföldköveket, erre van online is lehetőségetek a Rhymetimers csoportban a FB-n.

3. Közösségformáló jelleggel tavaszra tervezzük megszervezni a II. Baba Angol Fesztivált Budapesten a többi korai kétnyelvűség „párti” lelkes úttörőkkel! Szorítsatok, hogy ez a rendezvény tényleg megvalósuljon és írjatok témákat, ötleteket, kérdéseket, melyekről szívesen hallanátok az info@rhymetime.hu-ra.

Kívánom, hogy az új év számotokra is sok örömteli és meglepetésekben gazdag közös játékot hozzon! Ha már jártok Rhyme Time-ra, akkor gyertek továbbra is, hiszen jönnek az új dalok, új mozgásformák! Ha pedig még nem próbáltátok ki, akkor gyertek valamelyik ingyenes nyílt óránkra!

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

Hova küldhetem?